روش های مهاجرت به اتریش 2018

28 اسفند 1397 7 نظر

آیا به مهاجرت به اتریش فکر می کنید و می خواهید اطلاعاتی در این خصوص کسب نمایید ؟

در مقاله ای که پیش رویتان است سعی شده است تا به طور خلاصه اما جامع  اطلاعاتی درباره انواع روش های مهاجرت به اتریش و راه های اخذ اقامت آن خدمت شما عزیزان ارائه گردد. امید است مطالعه آن برایتان مفید باشد.

 

درباره کشور اتریش

کشور اتریش یک کشور آلمانی زبان و صنعتی است که در مرکز اروپا واقع شده است و در غرب با سوییس و لیختن اشتاین، در شمال با آلمان و جمهوری چک و در شرق با اسلواکی و مجارستان و در جنوب با کشورهای اسلوونی و ایتالیا هم مرز می باشد.

آمار بیکاری بسیار پایین در این کشور نکته حائز اهمیت دیگری است که می بایست به آن توجه داشته باشید. در واقع آمار بیکاری در کشور اتریش 3 درصد است و در صورتی که در رشته تحصیلی خود تخصص داشته باشید شانس بسیار بالایی در پیدا کردن شغل خواهید داشت.

 

راه های مهاجرت به کشور اتریش

در این بخش شما اطلاعاتی را در خصوص راه های مهاجرت به اتریش مطالعه خواهید کرد.

مهاجرت به اتریش از چند طریق امکان پذیر است :

·   اخذ اقامت تحصیلی

·   مهاجرت کاری به اتریش

·   اخذ اقامت اتریش از طریق سرمایه گذاری

·   ازدواج

·   تابعیت اتریش از طریق تولد

·   پناهندگی

 

تحصیل در اتریش

تحصیل در اتریش در دانشگاه های دولتی نسبتا رایگان است. نکته دیگری که حائز اهمیت است این می باشد که این کشور برای پذیرش دانشگاه از دانشجویان مدرک زبان نمی خواهد و می توانید قبل از شروع دوره تحصیلتان زبان آلمانی را در کشور اتریش بخوانید.

تحصیل در مقطع لیسانس در کشور اتریش

برای تحصیل در دوره لیسانس می بایست قبولی خود را در دانشگاه سراسری ایران ارائه دهید و چند واحد را ( یعنی حدود سه ترم ) در دانشگاه سراسری ایران بگذرانید تا بتوانید مطالعاتتان در رشته تحصیلی خود در ایران را در کشور اتریش ادامه دهید. ( این مسئله تاثیری در رشته هایی نظیر پزشکی یا اقتصاد که دانشگاه های اتریش برایشان آزمون ورودی برگزار می کنند ندارد و اگر بخواهید در این رشته های خاص تحصیل کنید حتما باید آزمون ورودی دانشگاه مورد نظر خود در اتریش را قبول شوید. )

تحصیل در مقطع فوق لیسانس در کشور اتریش

شما می بایست برای تحصیل در دانشگاه های دولتی اتریش گواهی اشتغال به تحصیل ارائه دهید بدین معنا که در کنکور ارشد شرکت کرده و در دانشگاه سراسری پذیرفته شوید تا اجازه ادامه تحصیل در رشته خود را در دانشگاه های دولتی کشور اتریش کسب نمایید.

تحصیل در مقطع دکتری در کشور اتریش

دانشجویان برای اقدام به تحصیل در مقطع دکتری در کشور اتریش می بایست پس از گرفتن پذیرش از دانشگاه سوپروایزری داشته باشند. برای اینکه شانس بالایی داشته باشند می بایست فارغ التحصیل از دانشگاه های سراسری باشند، معدل خوبی داشته و آیلتس 7 به بالا و مقالات ISI ارائه دهند.

 

مهاجرت کاری به اتریش

کار در اتریش یکی از راه های اخذ کارت قرمز – سفید – قرمز می باشد.

کارت قرمز – سفید – قرمز اتریش چیست ؟

از تاریخ یکم جولای سال 2011 مهاجرت به اتریش برای کارگران ماهر از سرتاسر دنیا تحت عنوان کارت قرمز – سفید – قرمز امکان پذیر گشت. این روش مهاجرت به اتریش کاملا بر اساس یک سیستم امتیاز بندی می باشد و به افراد ماهر و توانا از کشورهای ثالث این اجازه را می دهد تا همراه اعضای خانوادشان به اقامت کشور اتریش دست یابند. کارت قرمز – سفید – قرمز به افرادی که در حوزه های ذیل امتیاز دریافت کنند داده می شود :

·   صلاحیت ها و توانایی های فرد

·   تجربه کاری

·   مهارت های زبانی

·   سن

·   فردی که تحصیلاتش را در کشور اتریش تکمیل کرده است

 

کارت قرمز – سفید – قرمز برای 24 ماه می باشد و اجازه کار نامحدود و دسترسی به بازار کار را برای فرد فراهم می آورد.

نکته مهم دیگر این است که افرادی که با کارت قرمز – سفید – قرمز به اتریش می روند نیازی نیست توانایی خود در صحبت کردن به زبان آلمانی را اثبات نمایند. اگرچه توجه داشته باشید که در صورتی که فرد زبان آلمانی بداند امتیازاتی را بابت آن دریافت می نماید.

اعضای خانواده فردی هم که با کارت قرمز – سفید – قرمز به اتریش می آید نیز این کارت را دریافت می کنند و در نتیجه دسترسی فوری به بازار کار خواهند داشت.

 

برای کارگران فوق متخصص

برای کارگرانی که فوق متخصص هستند شرایط ذیل اعمال می شود :

·   این افراد پیش از ورود و شروع پروسه مهاجرت به اتریش نیازی به داشتن پیشنهاد شغلی ندارند.

·   وقتی این افراد کمینه امتیازات لازم را ( یعنی 70 امتیاز از 100 را ) کسب نمایند اجازه اقامت 6 ماهه در کشور اتریش را خواهند داشت. نام این ویزا، ویزای جست و جوی کار می باشد و فرد با داشتن آن این مجوز را خواهد داشت تا 6 ماه در اتریش به دنبال کار بگردد و سرانجام با پیدا کردن کار نوع ویزای خود را از ویزای جست و جوی کار به ویزای کاری تغییر دهد. در واقع فقط کافی است فرد در این مدت 6 ماهه کار پیدا کند تا بدون نیاز به آزمون های مرتبط با بازار کار، کارت قرمز-  سفید – قرمز خود را دریافت کند.

 

برای کارگران ماهر در مشاغل کوتاه مدت

یکسری از رشته ها و مشاغل که برایشان بازار کار خوبی فراهم می باشد و کشور اتریش به آن ها نیاز دارد می توانند تحت عنوان کارگران ماهر از سرتاسر دنیا به اتریش بیایند و شانس خوبی نیز برای یافتن کار داشته باشند. افرادی که شرایط ذیل را داشته باشند می توانند درخواست دهند تا از این طریق وارد کشور اتریش شوند :

·   تحصیلات آکادمیک و دانشگاهی خود را در یکی از زمینه هایی که کشور اتریش به آن ها نیازمند است به اتمام رسانده باشند.

·   یک پیشنهاد شغلی در کشور اتریش داشته باشند.

·   کمینه امتیازات لازم را دریافت کرده باشد ( یعنی 55 امتیاز از 90 امتیاز )

 

مهاجرت به اتریش از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری در اتریش می تواند از طریق پروسه های خود حمایتی یا انواع ثبت شرکت باشد.

نکته : توضیحاتی که در خصوص بخش سرمایه گذاری در این مقاله ارائه شده اند به جهت حساسیت و تخصصی بودن بحث به صورت خلاصه ارائه شده اند و فقط با کمک یک وکیل می توانید اطلاعات مرتبط با مسائل تجارت بین الملل را بصورت دقیق و جزیی دریافت نمایید.

خود حمایتی اتریش

کشور اتریش هر ساله تعداد مشخصی را از سر تا سر دنیا به روش خود حمایتی جذب می کند. اساس این روش این است که فرد اثبات نماید خودش توانایی تامین تمام هزینه های خود را دارد و در واقع بر مبنای دارایی خود قصد اقدام برای مهاجرت را دارد.

چنین فردی خود و اعضای خانواده اش هر کدام می بایست 22 هزار یورو در حساب ارائه دهند. نفر اصلی نیز می بایست ثابت کند ماهیانه 3 هزار یورو درآمد دارد.

ثبت شرکت در اتریش

ثبت شرکت در اتریش نیز یکی از راه های اخذ اقامت اتریش می باشد که انواع مختلف دارد. مثلا می توان به روش 100 هزار یورویی و 35 هزار یورویی اشاره کرد.

ثبت شرکت 100 هزار یورویی

شما عزیزان بر اساس این نوع ثبت شرکت می توانید به اقامت برسید. ( توضیحات در این خصوص تخصصی می باشند و شما لازم است برای آگاهی از شرایط آن با یک وکیل مشاوره نمایید. )

ثبت شرکت 35 هزار یورویی

شما عزیزان از طریق استخدام کارمند به اقامت اتریش دست میابید. ( توضیحات در این خصوص تخصصی می باشند و شما لازم است برای آگاهی از شرایط آن با یک وکیل مشاوره نمایید. )

 

اقامت اتریش از طریق ازدواج و تولد

اخذ اقامت اتریش از طریق ازدواج یکی از انواع روش های مهاجرت به این کشور است. ازدواج با یک فرد اتریشی یا تولد در اتریش به فرد کمک می کند تا در ابتدا اقامت و سرانجام تابعیت این کشور را اخذ نماید.

 

مهاجرت به اتریش از طریق پناهندگی

 بدترین راه مهاجرت، مهاجرت از طریق پناهندگی می باشد. این روش کاملا خطرناک است و علاوه بر ضررهای مالی ممکن است به قیمت جانتان نیز تمام شود. خصوصا از زمانی که تعداد پناهنده ها فزونی یافت شرایط رسیدگی به آن ها نیز اسفبار تر شد. فرد حتی ممکن است چند سال در صف انتظار رسیدگی به پرونده اش در شرایط غیربهداشتی و نامناسب کمپ ها باشد و در نهایت هم پرونده اش رد شود.

اگر از روش های قانونی مذکور امکان مهاجرت را ندارید به هیچ وجه طریق پناهندگی را انتخاب نکنید.

 

امید است مطالعه مقاله بالا بخش اعظم سوال های شما را مرتفع کرده باشد. در صورتی که می خواهید اطلاعات بیشتری کسب کنید و سریع تر اقدام به مهاجرت به اتریش نمایید بهتر است هر چه زودتر با یک وکیل مهاجرتی مشورت نمایید.

ثبت پرسش
Masoume yekeshenas
اگر الان بخایم برای ویزای تحصیلی یا کاری اتریش اقدام کنیم ، سفارت کی وقت مصاحبه میده؟

پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ادب، وقت سفارت اتریش حدوداً بین 4 تا 6 ماه می باشد. * مانا باشید *
masoume
سلام و عرض ادب. ممنون از پاسخگوییتون

پاسخ کارشناسان
خواهش می کنیم. انجام وظیفه است.
هادی قمری
با سلام وقتتون بخیر میخواستم بپرسم ک ایا من میتونم برای تمکن مالی سند ملک ب اسم همسرم باشه ومن در اتریش بلکا بتونم حق کار داشته باشم و پروسه تمکن مالی چند ماه طول میکشد با تشکر از اقای ملک پور

پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی، در پرونده های خودحمایتی اتریش، تمکن مالی توسط شخص اصلی نشان داده می شود و کل اعضای خانواده اجازه کار نداشته و صرفاً فعالیت به عنوان کارفرما میسر می باشد، مگر اینکه طی فرایندی نوع اقامت خود را تغییر داده و ویزای کاری دریافت کنند. * مانا باشید *