ویزای دانش آموزی کانادا

بدون نظر

مهاجرت تحصیلی به کانادا از سنین پایین و دریافت ویزای دانش آموزی کانادا خواسته بسیاری از والدین برای ساختن آینده ای روشن برای فرزندان خود می باشد. تحصیل در یک کشور انگلیسی زبان و مهاجرپذیر با نرخ ارز و هزینه های تحصیلی که در مقایسه با آمریکا و اروپا به نسبت معقول تر به نظر میرسد قطعاً گزینه انتخابی بسیاری از خانواده ها خواهد بود. به همین خاطر در نوشتاری که مطالعه خواهید نمود در خصوص ویزای دانش آموزی کانادا، شرایط دریافت آن، هزینه، تمکن مالی و مدارک مورد نیاز و از همه مهمتر در خصوص ویزای همراه یا اصطلاحاً ویزای گاردین به تفصیل به بحث و گفتگو خواهیم نشست تا شما بتوانید با آگاهی از تمامی جوانب و شرایط برای مهاجرت فرزندانتان تصمیم گیری نمایید. همچنین برای بررسی شرایط فرزند خود به صورت تخصصی برای دریافت ویزای دانش آموزی کانادا می توانید با موسسه MIE تماس گرفته و از مشاورین ما راهنمایی های لازم را دریافت کرده و از مشاوره تلفنی رایگان بهره مند گردید. توصیه می کنیم همانند همیشه سوالات خود را با ما در بخش دیدگاه ها در انتهای مقاله در میان بگذارید.

مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:

تماس با ما

ویزای دانش آموزی کانادا

شرایط ویزای دانش آموزی کانادا

کانادا شامل ده استان و سه قلمرو است که به طور کلی همگی تحت نظارت دولت فدرال اداره می شوند منتهای مراتب در بخش آموزش و پرورش استان ها مستقیماً نظارت دارند و ممکن است قوانین استان ها با هم متفاوت باشد. در نتیجه پیش از مهاجرت شرایط استان محل پذیرش فرزند خود را به دقت بررسی نمایید. دانش آموزان در کانادا بسته به استان محل زندگی خود تا شانزده یا هجده سالگی می بایست به مدرسه بروند. تحصیل در مدارس کانادا در دو مقطع ابتدایی (کلاس اول تا هشتم) و متوسطه (کلاس نهم تا دوازدهم) صورت می گیرد. ساعات کاری مدرسه از هشت صبح تا سه بعد از ظهر از روز دوشنبه تا روز جمعه ادامه دارد. دانش آموزان خارجی که والدین آن ها به هر طریقی (تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری و کارآفرینی و استارت آپ) اقامت این کشور را دارند امکان تحصیل در مدارس دولتی این کشور را به صورت رایگان و بدون پرداخت هزینه خواهند داشت. دانش آموزانی که قصد مهاجرت تحصیلی و اخذ ویزای دانش آموزی در کانادا را دارند اما شرایط آن ها متفاوت است چرا که می بایست برای ویزا اقدام کنند و باید نشان دهند که برای تحصیل در این کشور هزینه خواهند نمود. دانش آموزان بین المللی برای دریافت ویزای دانش آموزی در کانادا و تحصیل در این کشور با توجه سنشان که زیر هجده سال و در واقع زیر سن قانونی است می بایست قیم داشته باشند. این افراد می بایست یا در مدارس خصوصی و در عین حال شبانه روزی ثبت نام کنند و قیم مورد تایید دولت را داشته باشند یا به صورت هوم استی در خانه یکی از شهروندان مقیم کانادا ساکن شوند. در ادامه در خصوص جزییات این دو مورد بیشتر به گفتگو خواهیم نشست. کانادا یک کشور دو زبانه است (انگلیسی و فرانسه) عموماً زبان اصلی تحصیل هر کدام از این دو باشد زبان دوم نیز دیگری خواهد بود.

مدارک و هزینه لازم برای ویزای دانش آموزی کانادا

برای دریافت ویزای دانش آموزی کانادا و مجوز تحصیل در این کشور ابتدا به ساکن فرد می بایست از یکی از مدارس خصوصی این کشور که مجوز ثبت نام و پذیرش دانش آموز بین المللی را دارد پذیرش تحصیلی دریافت کند. برای دریافت پذیرش تحصیلی شهریه یک سال مدرسه و خوابگاه دانش آموز می بایست پرداخت شود و در نهایت رسید آن به سفارت ارائه شود. این موضوع خود عدله ای برای بالا بردن شانس ویزای دانش آموزی کانادا خواهد شد چرا که نشان می دهد قصد دانش آموز برای تحصیل و هزینه کردن در این کشور بابت تحصیل و آموزش جدی می باشد. ضمناً در صورتی که ویزای دانش آموزی کانادا به هر دلیلی رد شود مدرسه موظف به عودت شهریه خواهد بود. برای پروسه پذیرش و ویزای دانش آموزی کانادا لازم است که حداقل هشت الی ده ماه پیش از شروع سال تحصیلی اقدام شود چرا که هم پروسه پذیرش هم ویزا زمان بر خواهد بود. به خصوص پردازش پرونده های ویزا در سفارت به علت این که کانادا در ایران سفارتی ندارد و متقاضیان می بایست به کشورهای اطراف همچون امارات و ترکیه برای بررسی پرونده خود سفر کنند قطعاً نیازمند برنامه ریزی و زمان بیشتری می باشد. ذیل این مطلب مدارک و هزینه های لازم برای ویزای دانش آموزی کانادا را مشاهده خواهید نمود.

مدارک و هزینه لازم برای ویزای دانش آموزی کانادا

اسناد هویتی شامل عکس و گذرنامه و ...

برگه پذیرش رسمی از مدارس تایید شده دولت کانادا به همراه رسید پرداخت شهریه

نامه تمکن مالی (حداقل چهار الی شش ماه پیش از وقت سفارت)

اثبات تمکن مالی حامی (هر یک از والدین – در صورت وجود)

آدرس دقیق محل سکونت (خوابگاه شبانه روزی- هوم استی-محل سکونت شخصی)

بیمه سلامت مورد تایید پزشکان کانادا

ریز نمرات ترجمه شده حداقل سال قبل (ترجمه رسمی انگلیسی یا فرانسوی)

اسناد ملکی ترجمه شده برای بالا بردن شانس ویزا

رسید پرداخت هزینه های بررسی پرونده در سفارت (150 دلار)

گواهی عدم داشتن سو سابقه کیفری صادره ظرف شش ماه گذشته

رسید بلیت پرواز به کانادا

مدرک زبان (در صورت وجود داشتن)

انگیزه نامه

استادی پلن

 
 

ویزای همراه دانش آموزی کانادا

این مقاله را از دست ندهید: ویزای همراه دانش آموزی کانادا

در این مقاله ما تمام راه های ویزای همراه دانش آموزی کانادا را به شما خواهیم آموخت.

تمکن مالی برای ویزای دانش آموزی در کانادا

یکی از مهمترین‌ نکات در ویزای دانش آموزی کانادا بحث تمکن مالی که در واقع به معنای تامین مالی هزینه های تحصیل و زندگی دانش آموز در طول مدت تحصیل در کشور کانادا است. برای صدور ویزا افسر سفارت قطعاً به این مورد به صورت ویژه توجه خواهد نمود. ویزای دانش آموزی کانادا برای افراد زیر هجده سال است که برای اخذ پذیرش از مدارس کانادا اقدام می کنند برای دریافت پذیرش قطعی و بالا بردن شانس ویزای متقاضیان توصیه می شود که شهریه یک سال مدرسه تماماً به مدرسه پرداخت شود. هزینه زندگی برای یک سال نیز در حساب متقاضی در ایران نشان داده شود لازم است این مبلغ برای مدت چهار الی شش ماه در حساب ایران متقاضی یا والدین وی نشان داده شود. مبلغی که در وب سایت رسمی دولت کانادا به عنوان هزینه یک سال زندگی در کانادا اعلام شده است رقمی حدود سیزده هزار دلار کانادا می باشد. جدای از بحث تمکن مالی نقدی، نشان دادن علقه هر چه بیشتر به کشور مبدا اصطلاحاً Home Ties مانند اسناد ملکی نیز برای بالا بردن شانس ویزا کمک کننده خواهد بود. در خصوص بحث تمکن مالی در قسمتی که توضیح دادیم بهتر است برای بالا بردن شانس ویزا شهریه یک سال مدرسه تماماً پرداخت شود؛ بسیاری از متقاضیان نگران بحث ریجکتی ویزا و عدم بازگشت مبلغ شهریه هستند در این خصوص لازم است بدانید در صورتی که درخواست شما برای ویزای دانش آموزی کانادا رد شود، مدرسه نیز مبلغ شهریه را به کسر مبلغ ناچیزی (عموماً زیر هزار دلار) عودت خواهد داد.

مراحل اخذ پذیرش از مدارس کانادا

برای اخذ ویزای دانش آموزی در کانادا ابتدا به ساکن دانش آموز می بایست پذیرش تحصیلی خود را از مدارسی که مجوز پذیرش دانش آموز بین المللی دارند دریافت نماید. لیست این مدارس در سایت رسمی دولت کانادا موجود است. دقت بفرمایید هر مدرسه ممکن است برای درخواست پذیرش دانش آموزان بین المللی قوانین خاص خود را داشته باشد در نتیجه شما می بایست در وهله اول با مدرسه مد نظر خود ارتباط برقرار نموده و لیست مدارک مورد نیاز برای پذیرش را از آن ها درخواست نمایید. مدرسه مواردی همچون؛ شهریه، مدرک زبان مورد نیاز یا مصاحبه و هزینه های درخواست را به شما اعلام خواهد کرد. پس از آن تامین تمامی‌ موارد و پرداخت شهریه سال اول مدرسه نامه پذیرش یا اصطلاحاً acceptance letter را صادر و ارسال خواهد کرد. داشتن این برگه برای رفتن به سفارت، دریافت ویزای دانش آموزی کانادا و مجوز تحصیل در این کشور الزامی خواهد بود. سیستم درمانی کانادا هزینه های درمان دانش آموزان خارجی را پوشش نخواهد داد. هزینه های خدمات و‌بیمه درمانی می‌بایست توسط متقاضیان خارجی پرداخت شود. لازم است بدانید قوانین کانادا در این زمینه استان به استان متفاوت است. در نتیجه می بایست اطلاعات مربوط به بیمه و خدمات درمانی را نیز از مدرسه محل تحصیل دریافت نمایید.

مدت زمان صدور ویزای دانش آموزی کانادا (مدت اعتبار ویزای دانش آموزی کانادا) 

در خصوص مدت زمانی که مجوز تحصیل و ویزای دانش آموزی کانادا معتبر است باید گفت بسته به مقطع تحصیلی آن ها (ابتدایی یا متوسطه) شرایط متفاوت خواهد شد؛

  1. برای دانش آموزی که پذیرش تحصیلی در مقطع ابتدایی را دریافت کرده است و قصد تحصیل در کلاس های اول تا هشتم را دارد؛ مدت زمان مجوز تحصیل و ویزای دانش آموزی کانادا معمولاً یک سال اعتبار دارد.
  2. برای دانش آموزان متقاضی تحصیل در مقطع متوسطه که قصد تحصیل در کلاس های نهم تا دوازدهم را دارند؛ مجوز تحصیل معمولاً برای مدت زمان تحصیل، به اضافه 90 روز معتبر است. در نهایت اطمینان حاصل کنید که حداقل سه ماه قبل از انقضای مجوز فعلی برای مجوز جدید درخواست دهید. شما می توانید تاریخ انقضا را در برگه مجوز تحصیل پیدا کنید. شما باید در طول اقامت خود در کانادا یک وضعیت معتبر داشته باشید. برای یک محصل به معنای مجوز تحصیلی معتبر و ویزای دانش آموزی کانادا است. اگر برای تمدید مجوز تحصیلی خود قبل از انقضای آن اقدام نکرده باشید، وضعیت دانشجویی خود را از دست خواهید داد و 90 روز فرصت دارید تا برای بازگرداندن آن اقدام کنید. لازم به ذکر است تا زمان تصمیم گیری مجاز به ادامه تحصیل هستید.

ویزای همراه دانش آموزی کانادا: گاردین

همه دانش‌آموزانی که زیر سن قانونی هستند، در صورتی که به تنهایی و بدون والدین خود به کانادا سفر می‌کنند یا یک اسکورت بزرگسال یا همراه دیگری که «در جایگاه والدین» عمل می‌کند، نیاز به داشتن سرپرست دارند. لازم به ذکر است برخی از شرکت ها یا سازمان های خصوصی در کانادا می توانند به عنوان قیم قانونی کودک در زمانی که او در کانادا حضور دارد عمل کنند. اما عموماً برای دانش آموزان خارجی که در مدارس بین المللی و شبانه روزی ثبت نام کرده و بدون همراهی خانواده قصد مهاجرت و دریافت ویزای دانش آموزی کانادا را دارند مدارس با تایید دولت قیم تعیین می کنند. مهمترین نکته ای که در این قسمت وجود دارد و می توان به آن اشاره نمود ویزای همراه یا ویزای گاردین یا اصطلاحاً کاستودین است. همانطور که شرح دادیم فرزند زیر هجده سال صغیر محسوب شده و برای مهاجرت تحصیلی و سکنی گزیدن در یک کشور خارجی نیاز به همراه دارد. این همراه یا یک قیم قانونی مورد تایید دولت کشور مقصد است و یا یکی از والدین محصل. به صورت کلی امکان همراهی یکی از والدین (نه هر دو) به واسطه تحصیل فرزند در کانادا تا پیش از کلاس هشتم وجود دارد. پس از کلاس هشتم (اتمام دوره ابتدایی) دانش آموز می بایست برای اقامت تحصیلی در کانادا قیم قانونی داشته باشد. اقامت پدر یا مادری که پس از این سن قصد دارند در قالب همراه فرزند خود را در کانادا ساپورت کنند تحت عنوان ویزا توریستی کانادا بوده و مدت زمان آن تا سقف شش ماه در سال اعتبار دارد یعنی در هر بازه شش ماهه پدر یا مادر به مدت سه ماه امکان حضور در خاک کانادا و در کنار فرزند خود را دارد. قطعاً آگاه هستید که ویزای ویزیتور کانادا یک اقامت کوتاه مدت (نود روز در هر صد و هشتاد روز) می باشد که به دارنده خود مجوز کار و تحصیل نخواهد داد. برای تمدید نیز متقاضی می‌بایست یک بار از خاک کشور خارج شده و مجدداً برای این نوع ویزای کوتاه مدت درخواست دهد.

هزینه و مدارک لازم برای اخذ ویزای همراه گاردین

بسته به این که یکی از والدین امکان همراهی دانش آموز را داشته باشند (تا پیش از سال هشتم) یا این که می بایست برای محصل قیم قانونی تعیین شود مدارک مورد نیاز متفاوت خواهد بود. برای همراهی یکی از والدین؛ وی می بایست تمکن مالی کافی برای برآمدن از پس هزینه های زندگی در کانادا را در حساب نشان دهد. در عین حال نشان دادن اسناد و مدارک و هرگونه علقه به کشور مبدا نیز برای دریافت ویزای گاردین شانس ویزا را بالا خواهد برد. هزینه بررسی ویزا دویست دلار می باشد. در حالت دوم اما مدارک مورد نیاز به این صورت است که افراد زیر هجده سال برای مهاجرت تحصیلی به کانادا و دریافت ویزای دانش آموزی کانادا بدون حضور والدین یا قیم قانونی به مدارک اضافی نیاز دارند. یک دانش آموز خارجی برای تحصیل در کانادا به دو مدرک محضری نیاز دارد. سند محضری به سندی گفته می شود که در دفاتر اسناد رسمی تأیید شده باشد.

  1. اولین سند محضری باید توسط والدین یا قیم قانونی دانش آموز در کشور مبدا وی امضا شود.
  2. دومین سند محضری باید توسط متولی یا کسی که قرار است قیم و سرپرست قانونی دانش آموزش باشد در کانادا امضا شود.

علاوه بر این، دانش آموز می بایست مدارک تکمیلی زیر را نیز ارائه دهد:

  1.  گذرنامه خود، گذرنامه والدین
  2. کپی شناسنامه
  3. یک مجوز، در صورت امکان به زبان انگلیسی یا فرانسوی، و امضا شده توسط هر دو والدین یا قیم قانونی که در آن موارد ذیل ذکر شده است:
    1.  آدرس و شماره تلفن والدین (یا قیم قانونی) و
    2.  نام، آدرس و شماره تلفن قیم قانونی که از کودک در کانادا مراقبت می کند.

در عین حال رویه به این صورت است که؛

  1. والدین یا قیم قانونی کودک باید "رضایت والدین برای حضانت" را امضا کنند، که به یک فرد بالغ این اختیار را می دهد که به عنوان سرپرست کودک عمل کند. این فرم باید در کشور مادر والدین تأیید شود و برای رسیدگی به درخواست مجوز تحصیل برای سفارت ارسال شود.
  2. پس از دریافت رضایت نامه محضری والدین و پس از پرداخت هزینه های لازم، قیم کودک سند محضری را که به امضای سرپرست در کانادا رسیده و اعلام می کند که قیم نقش سرپرستی کودک را پذیرفته است ارائه می کند (فرم اظهارنامه حضانت).

محدودیت سنی برای ویزای دانش آموزی کانادا

هر استان و منطقه، سنی را تعیین می کند که یک فرد، بالغ می شود این سن به سن بلوغ معروف است. یک فرد زیر سن بلوغ "صغیر" است و برای تحصیل و زندگی در کانادا نیاز به قیم‌ دارد. برای تحصیل در مدارس و دریافت ویزای دانش آموزی کانادا محدودیت سنی تعریف نشده است اما به صورت کلی تا سن نوزده سال نهایتاً افراد در مدرسه تحصیل کرده و برای ویزای دانش آموزی کانادا درخواست می دهند و پس از این سن در کالج یا دانشگاه ها تحصیل کرده و برای ویزای دانشجویی درخواست خواهند کرد. این رویه عرفی بوده و در قانون یا سایت رسمی دولت کانادا مکتوب نشده است. در نظر بگیرید مهمترین نکته برای تحصیل یک دانش آموز خارجی در کانادا به خصوص تبعه ایران؛ ویزا شدن است. در نتیجه در صورتی که زیر هجده سال هستید برای تحصیل در مدارس و در صورتی که بالای هجده سال هستید توصیه می شود با در دست داشتن دیپلم دوازده ساله تحصیلی برای کالج یا دانشگاه ها اقدام به درخواست ویزای دانشجویی در کانادا نمایید تا شانس ویزا شما به واسطه انتخاب اشتباه پایین نیاید. توصیه می کنیم برای جلوگیری از ایجاد ریسک در فرآیند کار حتماً قبل از هر گونه اقدامی از مشورت مشاوران رسمی و مورد تایید دولت کانادا بهره مند گردید.

ویزای دانش آموزی کانادا بدون داشتن آیلتس

همان طور که در ابتدای نوشتار برای شما شرح دادیم تقسیم بندی مدارس کانادا به دو دسته مدارس ابتدایی ( از سال اول تا هشتم) و متوسطه یا همان دبیرستان (از سال نهم تا دوازدهم) می باشد. برای مدارس ابتدایی نیازی به دانش زبان انگلیسی و یا ارائه مدرک زبان نخواهد بود. برای دوره متوسطه داشتن مدرک زبان یا نداشتن آن را حین پذیرش خود مدرسه راساً تعیین خواهد نمود. در واقع هر مدرسه شرایط خاص خود را دارد که به دانش آموز اعلام می کند. بعضی از مدارس الزامی به ارائه مدرک زبان نمی بینند در این موقع عموماً یا با گرفتن آزمون تعیین سطح مختص همان مدرسه و یا با برگزاری مصاحبه شفاهی سطح زبان دانش آموز را معین می کنند. بعضی مدارس اما قطعاً ارائه مدرک زبان را جزو شروط پذیرش تحصیلی لحاظ خواهند کرد. مدرک زبانی که برای این مقاطع تحصیلی عموماً از سمت مدارس درخواست می گردد بازه آیلتس ۴.۵ تا ۵.۵ یا معادل این نمره در آزمون تافل می باشد. لازم به ذکر است با این که سفارت در شرح مدارک لازم برای صدور ویزای دانش آموزی کانادا الزامی به ارائه مدرک زبان نکرده است اما در رویه عملی و اتفاقی که در سفارت ها و نتایج پرونده های ویزای تحصیلی قابل مشاهده است؛ این است که داشتن مدرک زبان حتی با نمره نه چندان بالا به شدت شانس ویزا شدن را بالا خواهد برد.

مزایای ویزای دانش آموزی کانادا

به صورت کلی اگر بخواهیم در خصوص مزایای تحصیل و دریافت ویزای دانش آموزی در کانادا صحبت کنیم؛ پر رنگترین مزیت قرار گرفتن در یک محیط آموزشی با کیفیت (رتبه سوم بهترین نظام آموزشی در دنیا) و تجربه کردن و آشنا شدن با فرهنگ های مختلف در  کشور مهاجرپذیر کانادا خواهد بود. زبان تحصیل در این کشور اکثراً همان زبان انگلیسی است و زبان فرانسه که زبان دوم کشور است به عنوان زبان جایگزین (دوم) به دانش آموزان آموزش داده خواهد شد. قطعاً یادگیری یکی دیگر از زبان های زنده دنیا در سنین پایین می تواند مسیر پیشرفت فرزندان شما را هموارتر کند. در عین داشتن تمام این مزیت ها هزینه تحصیل در این کشور به نسبت سایر کشورهای همزبان همچون آمریکا، انگلستان و استرالیا معقول تر می باشد. شاید یکی از دلایل انتخاب کانادا به عنوان کشور مقصد این است که این کشور اساساً مهاجرپذیر است و فرصت رشد را در محیطی که در آن اثری از نژاد پرستی نیست برای مهاجران فراهم خواهد کرد. توجه فرمایید در صورتی که والدین دانش آموز پیشتر از مسیرهای مهاجرتی اقامت این کشور را داشته باشند فرزندان زیر بیست و دو سال آن ها در پرونده والدین قرار گرفته، ضمن مهاجرت همزمان همراه خانواده می توانند در مدارس دولتی و بدون پرداخت شهریه، رایگان تحصیل کنند. اما اگر تنها برای دریافت ویزای دانش آموزی کانادا اقدام شود دانش آموز باید در مدارس خصوصی ثبت نام به عمل آورد.

دلایل رد شدن ویزای دانش آموزی کانادا

مرحله پذیرش با تمام جوانب، جزییات و ریزه کاری هایی که دارد در مقایسه با فرآیند ویزا از سختی کار و ریسک بسیار کمتری برخوردار است. متقاضی این امکان را دارد که همزمان برای چند مدرسه درخواست پذیرش دهد تا بالاخره از یک کدام نامه پذیرش را دریافت کند اما بحث ویزا چون در ید هیچ فرد، موسسه یا وکیلی نیست و صرفاً نظر افسر سفارت تعیین کننده نتیجه نهایی خواهد بود در نتیجه حساسیت کار بالاتر، ریسک کار بیشتر و قطعاً نیازمند تجربه و مهارت علمی یک‌ متخصص خواهد بود. نحوه چینش مدارک، تمکن مالی قوی هم برای دانش آموز هم برای والدین وی، ارائه مدارک صحیح و غیرجعلی، داشتن نمره زبان (جهت نشان دادن آمادگی هر چه بیشتر متقاضی برای تحصیل در کانادا)، سطح علمی و نمرات بالای دانش آموز و ندادن اطلاعات غلط و غیر صحیح در فرم ها و مدارک ارائه شده به سفارت در واقع نداشتن یا تکمیل نبودن تک به تک این موارد می تواند دلیلی باشد برای آفیسر سفارت کانادا تا به واسطه آن درخواست ویزای دانش آموزی کانادا متقاضی را ریجکت کند. دقت داشته باشید در صورت بهره گیری از تخصص مشاوران قانونی و رسمی مهاجرت به کانادا قطعاً ریسک کار پرونده پایین تر خواهد آمد. 

⬅️ چنانچه علاقمند به کسب اطلاعات بیشتر در باب ویزای دانش آموزی کانادا هستید، اینجا کلیک کنید ➡️


سوالات متداول

آیا تحصیل در مدارس کانادا رایگان است؟

تحصیل در مدارس دولتی در کانادا برای ساکنان این کشور رایگان است. اما مدارس خصوصی برای دانش‌آموزان بین‌المللی هزینه دریافت می‌کنند که می‌تواند از حدود 14000 تا 50.000 دلار کانادا و بالاتر در سال بسته به امکاناتی که ارائه می دهند کاملاً متغیر باشد.

در صورت دریافت پذیرش تحصیلی آیا اخذ ویزای دانش آموزی کانادا تضمینی است؟

خیر حتی با در دست داشتن پذیرش تحصیلی نیز ممکن است دانش آموز ویزای تحصیلی کانادا را دریافت نکند چرا که تصمیم گیری در مورد ویزای این کشور تنها در دست آفیسر سفارت این کشور خواهد بود.

مدارک لازم برای اخذ ویزای دانش آموزی کانادا به چه صورت است؟

پذیرش مدرسه، تمکن مالی کافی، انگیزه نامه، گواهی بیمه سلامت، برگه پلیس در خصوص گواهی عدم سابقه کیفری از جمله مهمترین مدارک برای ارائه به سفارت و دریافت ویزای دانش آموزی کانادا می باشند.

هزینه درخواست برای ویزای دانش آموزی کانادا چه مقدار است؟

هزینه مجوز تحصیل (از جمله تمدید آن) صد و پنجاه دلار کانادا است.

سخن پایانی

مطالبی که مطالعه نمودید در خصوص ویزای دانش آموزی کانادا، شرایط، مدارک، فرآیند و قوانین حال حاضر اخذ ویزای دانش آموزی در کانادا بود که با جزییات مورد بررسی قرار گرفت و نتایج به روزترین اطلاعات روز را در اختیار شما همراهان همیشگی موسسه MIE قرار دادیم. همانگونه که مطالعه نمودید کانادا یکی از رکورددارهای صنعت آموزش پرورش زیر هجده سال است و در حال حاضر رتبه اول بهترین کشور برای کیفیت بالای زندگی را دارد. از جمله مزایای تحصیل در این کشور می توان به انگلیسی زبان بودن آن، هزینه های معقول تحصیل و زندگی، مهاجرپذیری و پذیرش چندگانگی فرهنگی این کشور، کیفیت آموزش و رتبه بالای مدارس و دانشگاه ها و در نهایت شرایط کاری و درآمدی متناسب با تحصیلات که می تواند در کمترین زمان منجر به اقامت دائم و سپس پاسپورت این کشور شود؛ اشاره نمود. شما می توانید برای بررسی شرایط مهاجرت تحصیلی خود و دریافت ویزای دانش آموزی کانادا برای فرزندانتان با موسسه MIE تماس حاصل نموده و از اطلاعات و مشاوره تخصصی کارشناسان مجرب مجموعه بهره مند گردید و مشاوره تلفنی رایگان دریافت کنید. سوالات خود را نیز به منظور دریافت پاسخ مناسب در اسرع وقت می توانید در بخش دیدگاه ها (انتهای مقالات) با مشاورین ما در میان بگذارید.

امتیاز 5 از 5 ( 1 رای ثبت شده)

ثبت پرسش
مشاوره رایگان