ویزای توریستی اتریش

21 آبان 1398 بدون نظر

ویزای توریستی اتریش، شرایط اخذ ویزای توریستی کشور اتریش و پروسه دریافت ویزای گردشگری برای سفر به اتریش در این مقاله مورد بررسی علمی قرار می گیرد. آیا با شرایط اخذ ویزای توریستی کشور اتریش آشنایی دارید؟ چه مدارکی برای اخذ ویزای توریستی مورد نیاز است؟ ویزای توریستی اتریش یکی از انواع ویزاهایی است که به صورت کوتاه مدت برای شخص متقاضی صادر می شود. اشخاصی که قصد اخذ ویزای توریستی اتریش را دارند باید بدانند که این نوع ویزا قابلیت تبدیل به ویزاهای بلند مانند کار و تحصیل را نخواهد داشت. اشخاصی که این ویزا را دریافت می نمایند می توانند تا مدت محدودی در این کشور حضور داشته باشند و لازم است که قبل از اتمام مدت ویزا، خاک کشور اتریش را ترک نمایند. نکته بسیار مهم در خصوص ویزای توریستی اتریش این می باشد که امکان اخذ اقامت اتریش از طریق دریافت ویزای توریستی امکان پذیر نمی باشد. بنابراین چنانچه قصد اخذ اقامت و تابعیت اتریش را دارید، باید برای دریافت ویزاهای بلند مدت این کشور اقدام نمایید.  مؤسسه حقوقی ملک پور (MIE اتریش) در مقاله کنونی، شرایط اخذ ویزای توریستی اتریش را بررسی می نماید. برای اطلاعات بیشتر می توانید از طریق تماس با مؤسسه حقوقی ملک پور، از مشاوره تلفنی رایگان با کارشناسان بهره مند شوید. همچنین با پر کردن فرم تماس، می توانید درخواست تماس تلفنی و دریافت مشاوره تلفنی رایگان نمایید.

  • ویزای توریستی اتریش و شرایط عمومی آن
  • ویزای توریستی اتریش و مدارک مورد نیاز
  • ویزای توریستی اتریش و مدت درخواست
  • ویزای توریستی اتریش و تمدید آن
  • ویزای توریستی اتریش و وقت سفارت اتریش
  • ویزای توریستی اتریش و پروسه اقدام
  • ویزای توریستی اتریش با وثیقه یا بدون وثیقه
  • ویزای توریستی اتریش و خدمات مؤسسه MIE
  • ویزای توریستی اتریش و ریجکتی
  • ویزای توریستی اتریش تضمینی و با گارانتی
  • ویزای توریستی اتریش و نکات مهم
  • ویزای توریستی اتریش و سخن پایانی

تحصیل مهندسی در اتریشویزای توریستی اتریش و شرایط عمومی آن

کشور اتریش که به زبان آلمانی به آن Österreich  گفته می شود یکی از کشورهای اروپای مرکزی به شمار می رود و پایتخت آن شهر زیبای وین است. کشور اتریش با کشورهایی مانند آلمان، جمهوری چک، مجارستان، سوئیس، لیختن اشتاین، اسوونی، اسلواکی و ایتالیا هم مرز می باشد. جمعیت کشور اتریش در سال 2018 در حدود 8.822.267 نفر اعلام شده است. جالب است که بدانید کشور اتریش مساحتی در حدود 83.878 کیلومتر مربع دارد و تقریباً هم اندازه کشور امارات می باشد. همچنین این کشور از 9 ایالت تشکیل شده است و بیشتر مساحت آن را رشته کوه های آلپ شرقی در بر می گیرد. نکته جالبی که در خصوص کشور اتریش وجود دارد این است که کشور اتریش در سال 2015 یکی از کشورهای ثروتمند جهان از نظر تولید ناخالص داخلی معرفی شده است.

تحصیل مهندسی در اتریش

کشور اتریش یکی از زیباترین کشورهای جهان می باشد که جاذبه های طبیعی و گردشگری فراوانی در آن وجود دارد. بسیاری از افراد قصد سفر به این کشور زیبا و بازدید از مناظر شهری و طبیعی آن دارند. بدین منظور افراد متقاضی، اقدام به دریافت ویزای توریستی کشور اتریش می نمایند. از دیگر دلایل اخذ ویزای توریستی اتریش می توان به شرکت در مراسم ها، سفرهای تجاری و دید و بازدید از دوستان و اقوام اشاره کرد. با توجه به اینکه اتریش عضو شنگن می باشد، برای اخذ ویزای توریستی آن باید شرایط مورد نیاز را دارا باشید تا بتوانید ویزای توریستی این کشور را دریافت نمایید. در این مقاله به طور مفصل به همه جوانب اخذ وایزای توریستی اتریش پرداخته می شود.

ویزای توریستی اتریش و مدارک مورد نیاز

در صورتی که قصد اخذ ویزای توریستی اتریش را دارید باید مدارک لازم برای اخذ ویزا را تکمیل نمایید تا بتوانید درخواست ویزای توریستی این کشور را مطرح کنید. در این قسمت از مقاله به مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی اتریش می پردازیم. ایرانیان برای ورود به کشور اتریش و کشورهای شنگن نیاز به اخذ ویزا دارند. به طور معمول مدت زمان اخذ ویزا و حضور در اتحادیه اروپا 90 روز می باشد.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی اتریش به شرح زیر است:

ارائه پاسپورت که مدت اعتبار آن باید از 6 ماه بیشتر باشد.

ارائه 2 قطعه عکس رنگی که به تازگی گرفته شده باشد.

تکمیل فرم درخواست ویزا که باید به زبان آلمانی و دقیق توسط فرد متقاضی تکمیل گردد.

ارائه گواهی اشتغال به کار شخص متقاضی به همراه ترجمه آن

ارائه بیمه نامه مسافرتی که حداقل سقف آن باید 30000 یورو باشد.

ارائه رزرو بلیط رفت و برگشت فرد متقاضی

ارائه رزرو هتل برای فرد متقاضی

نامه تمکن مالی برای شخص متقاضی

نکته مهمی که در مورد ویزای توریستی اتریش وجود دارد این می باشد که اشخاصی که کمتر از 18 سال داشته و قصد اخذ ویزای توریستی را دارند، باید اجازه والدین به صورت محضری را همراه با سایر مدارک به سفارت تحویل دهند. همچنین هزینه رسیدگی به درخواست ویزای توریستی باید توسط شخص متقاضی پرداخت گردد که این مبالغ برای افراد بزرگسال 67 یورو و برای افراد6 تا 24 سال در حدود 57 یورو و برای کودکان کمتر از 6 سال به صورت رایگان می باشد.

ویزای توریستی اتریش و مدت درخواست

متقاضیان اخذ ویزای توریستی اتریش باید درخواست جهت صدور ویزا و مدارک مورد نیاز را در مدت زمان معینی به سفارت کشور اتریش ارائه دهند تا بتوانند در موفق به دریافت ویزای خود شوند. بدین منظور لازم است که اشخاص، مدارک خود را 3 ماه قبل از سفر خود تکمیل کرده و به سفارت ارائه نمایند تا مورد بررسی قرار گیرد. توصیه سفارت اتریش این می باشد که درخواست خود را حداکثر تا 4 هفته قبل از آغاز سفر به کشور اتریش، تحویل سفارت دهید. چرا که ممکن است در برخی مواقع، سفارت مدارک بیشتری جهت بررسی و صدور ویزای توریستی اتریش نیاز داشته باشد و شما باید فرصت کافی برای تهیه و ارائه مدارک مورد نظر داشته باشید. همچنین در پاره ای از موارد، سفارت درخواست مصاحبه مجدد را اعلام می نماید و در صورت عدم تحویل به موقع مدارک و نبود فرصت زمانی کافی، شانس شما برای اخذ ویزای توریستی اتریش از دست می رود.

ویزای توریستی اتریش و تمدید آن

اگر در اندیشه اخذ ویزای تویستی اتریش هستید لازم است که از شرایط اخذ این ویزا به طور کامل اطلاع داشته باشید. بسیاری از اشخاصی که درخواست ویزای توریستی اتریش را دارند باید بدانند که این ویزا در ابتدا به صورت کوتاه مدت برای شخص متقاضی صادر خواهد شد و در صورتی که شخص متقاضی بتواند سابقه خوبی از ورود به شنگن داشته باشد (مانند اینکه در تاریخ مشخص شده در ویزا به کشور ورود و خروج نماید.) به مراتب می تواند ویزای توریستی اتریش را به صورت بلند مدت دریافت نماید. نکته مهمی که در مورد ویزای توریستی اتریش باید بدانید، توجه به نوع ویزای شما می باشد. ویزای توریستی از نوع C و کوتاه مدت می باشد. به همین دلیل این نوع ویزا قابلیت تمدید در خاک کشور ورودی را ندارد و اشخاصی که این نوع ویزا را دریافت می نمایند، می توانند 1 بار به کشور مورد نظر ورود و از آن خروج یابند. در اصطلاح به این ویزا، ویزای سینگل هم گفته می شود. در صورتی که قصد تمدید ویزای توریستی را دارید باید به خاک کشور خود باز گردید و مجدداً برای این نوع ویزا درخواست نمایید.

ویزای توریستی اتریش و وقت سفارت اتریش

یکی از مهمترین مواردی که برای اخذ ویزای توریستی اتریش وجود دارد، درخواست وقت سفارت می باشد. در این بخش در مورد درخواست وقت سفارت اتریش مطالبی را بیان می نماییم تا بتوانید با آگاهی برای اخذ ویزا درخواست نمایید. اشخاصی که به دنبال دریافت ویزای توریستی اتریش هستند، به منظور اخذ روادید لازم است که در ابتدا درخواست وقت سفارت نمایند. با مشخص شدن وقت سفارت، شخص متقاضی ویزای توریستی اتریش ملزم است که در روز و ساعت مقرر به سفارت این کشور مراجعه کرده و مدارک خود را برای اخذ ویزا تحویل آفیسر سفارت نماید تا در صورت بررسی بتواند ویزای درخواستی خود را اخذ کند. از زمانی که شخص متقاضی درخواست ویزای خود را مطرح می نماید تا زمان دریافت ویزای وی، پروسه ای در حدود 3 تا 4 ماه زمان طی می شود. بنابراین ارسال مدارک تا 3 ماه قبل از آغاز سفر الزامی می باشد.

ویزای توریستی اتریش و پروسه اقدام

در این بخش قصد داریم تا در مورد پروسه اقدام برای ویزای توریستی اتریش مطالبی را بیان نماییم. جهت اقدام برای اخذ ویزای توریستی اتریش شخص متقاضی باید از 3 ماه قبل از شروع سفر خود درخواست ویزای توریستی خود را به سفارت اتریش ارائه داده و نهایتاً تا 4 هفته قبل از سفر، مدارک خود را به سفارت جهت بررسی و اخذ ویزا ارائه نماید. شخص متقاضی می تواند درخواست وقت مصاحبه خود را از طریق ایمیل و با تکمیل و ارائه فرم ویزا از سفارت اتریش درخواست نماید. برای اخذ ویزای توریستی اتریش، نحوه چیدن و ارائه مدارک از اهمیت بسیاری برخوردار است که شخص متقاضی باید رعایت نماید تا با نقصی و یا ردی ویزا مواجه نشود. نکته مهمی که باید به آن پرداخته شود این است که در صورت درخواست ویزای توریستی ممکن است گاهی با ردی ویزا مواجه شوید که در این صورت به شخص متقاضی نامه ریجکتی داده خواهد شد که در آن، دلایل ردی ویزا مشخص شده است. شخص متقاضی ویزای توریستی اتریش پس از دریافت نامه ردی می تواند اعتراض خود را به سفارت مطرح نماید تا مورد بررسی قرار گیرد. از جمله دلایلی که در مورد ردی ویزا می توان به آن اشاره کرد عبارتند از: کافی نبودن میزان تمکن مالی، قانع نشدن افسر ویزا برای بازگشت شخص متقاضی، ارائه مدارک جعلی به سفارت و.... توصیه می شود که قبل از هر اقدامی در این زمینه، با وکیل و متخصص در این امر مشاوره نمایید.

آدرس سفارت اتریش در ایران به شرح زیر می باشد:

تهران نیاوران خیابان باهنر خیابان مقدسی (مژده سابق) خیابان احمدی زمانی کوچه میرولی پلاک 8

کد پستی سفارت اتریش: 1979633755

ویزای توریستی اتریش با وثیقه یا بدون وثیقه

یکی از مواردی که در اخذ ویزای توریستی اتریش باید به آن پرداخته شود، اخذ ویزای توریستی با وثیقه یا بدون وثیقه می باشد. برای اخذ ویزای توریستی اتریش ارائه وثیقه امری الزامی نمی باشد اما در صورت ارائه می تواند یک علقه مناسب برای شخص متقاضی محسوب شود تا بتواند اثبات نماید که به کشور خود باز می گردد. بدین ترتیب شانس اخذ ویزای شخص نیز افزایش می یابد. البته نکته ای که وجود دارد این است که بدون داشتن وثیقه هم امکان درخواست ویزای توریستی اتریش وجود دارد، اما ممکن است از شانس کمتری برای اخذ ویزا برخوردار شوید. با توجه به اینکه مؤسسه حقوقی ملک پور (MIE) دارای دفتر مرکزی در اتریش می باشد این امکان را دارد تا در خصوص ویزای توریستی اتریش با وثیقه یا بدون وثیقه به شخص متقاضی کمک شایانی نماید به همین دلیل توصیه می نماییم که قبل از اقدام برای اخذ ویزای توریستی، با کارشناسان مؤسسه شرایط خود را بررسی نمایید تا در صورتی که شانس بالایی برای دریافت ویزای توریستی دارید بتوانید برای این نوع ویزا اقدام نمایید. برای اطلاعات بیشتر در مورد ویزای توریستی اتریش و یا بسیاری از کشورها می توانید ویدئو راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت را مشاهده نمایید.

راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت

ویزای توریستی اتریش و خدمات مؤسسه MIE

در حال حاضر بسیاری از اشخاص قصد اخذ ویزای توریستی اتریش را داشته و با توجه به شرایطی که دارند می توانند برای ویزای توریستی اتریش اقدام نمایند. مؤسسه حقوقی ملک پور (MIE اتریش) با توجه به داشتن دفتر مرکزی در وین و همچنین دارا بودن بهترین تیم از وکلای اتریشی، می تواند شما را در اخذ ویزای توریستی این کشور کمک و یاری نماید. اگر قصد اخذ ویزای توریستی این کشور را دارید به شما پیشنهاد می کنیم تا قبل از اقدام، شرایط خود را با کارشناسان و تیم وکلا مؤسسه حقوقی ملک پور بررسی نمایید تا در صورت برخورداری از شانس بالای اخذ ویزا، برای دریافت ویزای توریستی اتریش اقدام نمایید. جمله خدماتی که مؤسسه حقوقی ملک پور (MIE) به شما ارائه می نماید، ارسال دعوت نامه در صورت نیاز و تکمیل فرم های ویزا می باشد. همچنین می توانید برای تکمیل مدارک خود و ارائه آن به سفارت از تیم وکلای اتریشی نیز بهره مند شوید تا با ریسک کمتری اقدام به اخذ ویزا نمایید. برای اطلاعات کاملتر می توانید از مؤسسه مهاجرتی در اتریش کمک بگیرید.

مؤسسه مهاجرتی در اتریش

ویزای توریستی اتریش و ریجکتی

اشخاصی که قصد اخذ ویزای توریستی اتریش را دارند باید بدانند که ممکن است درخواست ویزای توریستی آنان با ریجکتی همراه باشد که در این صورت باید منتظر دریافت نامه ردی از طرف سفارت باشند. در صورت ریجکتی ویزای توریستی و دریافت نامه ردی، شخص متقاضی می تواند از دلایل ریجکتی ویزا آگاهی یابد که در این صورت امکان اعتراض به ردی ویزا برای شخص متقاضی وجود خواهد داشت. در صورتی که با ریجکتی ویزا مواجه شدید بهتر است قبل از اقدام برای اعتراض، با وکیل و متخصص این امر مشاوره نمایید تا بتوانید اعتراض ثمربخشی داشته باشید. چرا که با رفع موارد ردی و ارائه اعتراض ممکن است شخص متقاضی بتواند ویزای توریستی خود را دریافت نماید. در مورد ریجکتی ویزا باید گفت که به دلایل مختلفی ممکن است ویزای توریستی شخص متقاضی ریجکت شود که برخی از این دلایل عبارتند از: متقاعد نشدن افسر ویزا به بازگشت شخص متقاضی، کافی نبودن تمکن مالی شخص متقاضی، ارائه ندادن رزرو هتل و بلیط هواپیما و حتی سوری بودن رزرو هتل و بلیط هواپیما. موارد گفته شده تنها برخی از مواردی است که ممکن است باعث ریجکتی ویزای توریستی شخص متقاضی گردد. به همین دلیل بهتر است قبل از اقدام شرایط کامل خود را با کارشناس و وکیل این امر بررسی نمایید تا درصد ریجکتی خود را به حداقل برسانید.

ویزای توریستی اتریش تضمینی و با گارانتی

بسیاری از اشخاصی که به دنبال دریافت ویزای توریستی اتریش هستند، در اندیشه اخذ ویزا به صورت تضمینی و با گارانتی می باشند. در مورد ویزای توریستی اتریش، تضمینی و با گارانتی باید گفت که در پروسه اخذ ویزا موردی به نام تضمینی و گارانتی وجود ندارد. چرا که ارائه ویزا بر عهده افسر ویزا می باشد و شخص یا اشخاص نمی توانند اخذ ویزا را تضمین و یا گارانتی نمایند. این مقاله توسط کارشناسان مؤسسه حقوقی ملک پور (MIE اتریش) نگارش شده است. هر گونه کپی از این مقاله بدون ذکر منابع آن پیگرد قانونی دارد و از لحاظ شرعی و قانونی حرام می باشد. بهتر است در اینجا یک نکته حقوقی مهم را بیان نماییم و این نکته مهم چنین می باشد که در امر حقوقی، تعهد وکیل نسبت به موضوع قرارداد، تعهد به وسیله می باشد نه به نتیجه. به همین دلیل وکیل و یا کارشناس حقوقی نمی تواند اخذ ویزا را تضمین و یا گارانتی نمایند و ارائه ویزا و یا ردی آن نیز بر عهده افسر ویزا می باشد.

ویزای توریستی اتریش و نکات مهم

در مورد اخذ ویزای توریستی اتریش نکات مهم بسیاری وجود دارد که در این قسمت به برخی از آنها اشاره می نماییم. اشخاصی که قصد اخذ ویزای توریستی اتریش را دارند باید بتوانند علقه خود را ارائه نمایند و اثبات کنند که به کشور خود باز می گردند. در این صورت می توانند برای ویزای توریستی اتریش درخواست نمایند همچنین ارائه نامه تمکن مالی در اخذ ویزا بسیار حائز اهمیت می باشد. نکته مهمی دیگری که وجود دارد و بهتر است برای اخذ ویزای توریستی به آن توجه شود، این می باشد که بهتر است اشخاص یک خانواده به صورت همزمان برای ویزای توریستی درخواست ننمایند. چرا که در این صورت ریسک ردی ویزا بسیار بالا خواهد بود. همچنین شخص متقاضی باید مدارک خود را به صورت کامل تکمیل و به سفارت اتریش دهد. از شرایط مهمی که برای اخذ ویزای توریستی وجود دارد و شخص متقاضی باید آن را رعایت نماید می توان به رزرو هتل و محل اقامت اشاره کرد. شخص متقاضی ویزای توریستی اتریش باید در کشور مورد نظر، هتل خود را رزرو کند و مدرک رزرو هتل و بلیط هواپیما همراه با سایر مدارک به سفارت اتریش ارائه گردد. در صورت عدم ارائه این مدارک، درخواست ویزای شخص متقاضی با ردی همراه خواهد بود. نکته دیگری که در اخذ ویزای توریستی اتریش باید به آن اشاره شود این است که در صورت دریافت ویزا، بهتر است شخص متقاضی در تاریخ مشخص وارد کشور شود و قبل از پایان مدت ویزا به کشور خود باز گردد، تا امکان اخذ ویزا برای مراتب بعدی به راحتی و با مدت بیشتری فراهم باشد.

 

_____________________ ویزای توریستی اتریش و سخن پایانی _____________________

ویزای توریستی اتریش، شرایط اخذ ویزای کوتاه مدت کشور اتریش و مدارک مورد نیاز جهت درخواست صدور ویزای توریستی در کشور اتریش در این مقاله مورد بررسی قرار گرفت. اگر در اندیشه اخذ ویزای توریستی هستید باید بدانید که با دریافت این نوع ویزا امکان کار و تحصیل و حتی اقامت را نخواهد داشت. چرا که ویزای توریستی ویزای کوتاه مدت می باشد و برای تبدیل آن به اقامت باید از کشور مبدأ خود اقدام نمایید. برای اخذ ویزای توریستی اتریش ارائه دعوت نامه می تواند تأثیر بسزایی در اخذ ویزا داشته باشد. همچنین شخص متقاضی باید علقه بسیار قوی ارائه نماید تا بتواند اثبات کند که با اخذ ویزای توریستی اتریش و پس از اتمام مدت ویزا به کشور خود باز می گردد. مؤسسه حقوقی ملک پور (MIE اتریش) با داشتن تیم وکلای مجرب اتریشی آماده ارائه هرگونه خدمات به شما خوانندگان گرامی می باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزای توریستی اتریش می توانید با برقراری تماس تلفنی، از مشاوره تلفنی رایگان با کارشناسان این مؤسسه بهره مند شوید. ضمن اینکه تکمیل فرم تماس، منجر به تماس مشاوران با شما و ارائه مشاوره تلفنی رایگان می شود. شما همراهان گرامی می توانید سئوالات خود را در مورد ویزای توریستی اتریش و یا دیگر ویزاهای این کشور، در بخش "ثبت پرسش" مطرح نمایید تا در اسرع وقت و توسط کارشناسان به شما پاسخ داده شود.

ثبت پرسش