کارآفرینی در دانمارک

1 نظر

کارآفرینی در دانمارک، دریافت اقامت در کشور دانمارک با استفاده از روش ثبت شرکت و مراحل مختلف کارآفرینی در دانمارک در این مقاله مورد بررسی و تحلیل علمی قرار می گیرد. دانمارک تحت نام رسمی پادشاهی کشور دانمارک، یکی از کشورهای حوزه اسکاندیناوی در شمال اروپا است. زبان رسمی مردمان این کشور زبان دانمارکی است. هر چند این کشور هم اکنون یکی از اعضای اتحادیه اروپا می باشد اما واحد پول این کشور کماکان کرون دانمارک می باشد. این کشور در زمینه درآمد سرانه دارای رتبه هفتم جهان است و بر اساس آمار ارائه شده، مردم دانمارک از راضی ترین مردم جهان می باشند و از رفاه اجتماعی بسیار سطح بالایی برخوردارند. این کشور همچنین از نظر کم بودن فساد اداری در رتبه یک جهان قرار دارد که این کشور را به کشوری بسیار مطلوب و ایمن جهت کارآفرینی و مهاجرت به دانمارک از طریق کارآفرینی و سرمایه گذاری تبدیل نموده است. کارآفرینی در دانمارک دریافت ویزای کارآفرینی دانمارک دارای مراحل و شرایطی است که متقاضیان انجام این کار باید با آن ها آشنا گردند. در صورت نیاز به دریافت هرگونه اطلاعات بیشتر درباره شرایط کارآفرینی در دانمارک و اقامت کارآفرینی و ثبت شرکت در دانمارک می توانید از مشاوره های تلفنی رایگان موسسه ملک پور بهره مند شوید. در ادامه در کنار شما به بررسی عناوین زیر می پردازیم:

مباحثی که در این نوشتار مورد بررسی قرار می گیرد:

  • مدارک و شرایط مورد نیاز کارآفرینی در دانمارک
  • انواع کارآفرینی در دانمارک
  • استانداردهای موثر بر کارآفرینی و سرمایه گذاری در دانمارک
  • شاخص های موثر بر کارآفرینی و سرمایه گذاری در دانمارک
  • چگونگی راه اندازی کسب و کار در دانمارک
  • اخذ اقامت دانمارک از طریق ثبت شرکت
  • سوالات متداول

تماس با ما

کارآفرینی در دانمارک

مدارک و شرایط مورد نیاز کارآفرینی در دانمارک

مهاجرت به دانمارک از طریق کارآفرینی و دریافت ویزای کارآفرینی دانمارک، اول از همه چیز نیازمند ارائه یک بیزنس پلن قوی است. معمولاْ آن دسته از بیزنس پلن ها و طرح های تجاری تایید شده و اجازه اجرا پیدا می کنند که دارای شرایطی منحصر به فرد و خاص نظیر نوآورانه و جدید بودن، جذابیت اقتصادی طرح جدید برای بازار آن کشور و ایجاد اشتغال برای اتباع آن کشور باشد، همچنین پر سود ده باشد و نشان دهنده تخصص فرد جهت ایجاد اشتغال باشد. طرح و بیزنس پلنی که دارای شرایط ذکر شده باشد به صورت معمول مورد پذیرش واقع می گردد. پس از تایید بیزنس پلن فرد می تواند با ثبت یکی از انواع شرکت های سهامی عام، خصوصی و شرکت های مسئولیت محدود به کسب و کار در دانمارک بپردازد. مدارک لازم جهت ثبت یک شرکت از هر نوع در دانمارک عبارتند از: مدرک تحصیلی متقاضی، کپی گذرنامه از تمامی صفحات همراه با کپی گذرنامه همراهان، آدرس محل زندگی متقاضی در کشور خود و رزومه کاری. اشخاصی که تمایل به دریافت ویزای کارآفرینی دانمارک را دارند، باید بتوانند تمکن مالی خود را به اثبات برسانند که این کار از طریق ارائه پرینت بانکی امکان پذیر است اما متقاضیان کارآفرینی در دانمارک باید توجه داشته باشند که این پرینت فقط سی روز دارای اعتبار است. میزان تمکن مالی جهت انجام پروسه کارآفرینی در دانمارک بدین صورت است:

  • متقاضی همراه همسر : 260.280 DKK
  • متقاضی همراه همسر و یک فرزند :303.200DKK
  • متقاضی همراه فرزندان خود: 172.990 DKK

انواع کارآفرینی در دانمارک

شرکت هایی که به منظور کارآفرینی در دانمارک قابل ثبت کردن هستند عبارتند از:شرکت با مسئولیت محدود (IVS)، شرکت سهامی عام (A/S) و شرکت خصوصی (APS). شرکت های سهامی عام جهت راه اندازی به حداقل سرمایه 500 هزار کرون دانمارک نیاز دارند و سود شرکت بر اساس میزان آورده هر شخص مشخص می گردد. لازم به ذکر است که این آورده هم می تواند دارایی نقدی و هم غیر نقدی باشد. شرکت های خصوصی نیز جهت تاسیس در دانمارک به 50 هزار کرون دانمارک به عنوان سرمایه اولیه نیاز دارند که همانند شرکت های سهامی خاص این دارایی نیز می تواند دارایی نقدی و غیر نقدی باشد. این مقاله توسط موسسه ملک پور تنظیم و نوشته شده است و هرگونه کپی برداری از هر یک از بخش های آن شرعاً و قانوناً حرام و دارای پیگرد قانونی است. در ایجاد شرکت های دارای مسئولیت محدود قوانین تا حدودی متفاوت می باشند، این شرکت ها در ابتدا قابل ثبت با سرمایه اندک هستند و پس از راه اندازی می توان سرمایه آن را افزایش داده و به نوع دیگری از شرکت تغییر داد.

استانداردهای موثر بر کارآفرینی و سرمایه گذاری در دانمارک

از میان استاندارد های سرمایه گذاری موثر بر کارآفرینی در دانمارک، می توان به نرخ مصادره اموال و میزان فساد مالی در این کشور اشاره نمود. همانگونه که قبلاْ ذکر گردیده است میزان تفاوت در سطح درآمد مردمان ساکن کشور دانمارک بسیار اندک است و اکثر مردم در این کشور از رفاه اجتماعی سطح بالا برخوردار هستند و دانمارک از این نظر دارای رتبه اول در جهان است و این مورد نشان می دهد که اختلاف طبقاتی در کشور دانمارک بسیار پایین و نرخ فساد مالی نیز در این کشور بسیار کم می باشد. نرخ مصادره اموال اتباع خارجی در این کشور در وضعیت بسیار خوب و مطلوبی قرار دارد و با توجه به وجود ثبات اقتصادی و سیاسی در دانمارک، متقاضیان کارآفرینی در دانمارک، از امنیت اقتصادی خوبی برخوردار هستند و با خیال آسوده می توانند در این کشور به سرمایه گذاری و کارآفرینی مشغول گردند. نمودار زیر نشان دهنده نرخ فساد مالی در دانمارک طی چندین سال متمادی است. عدد 1 حکایت از امنیت اقتصادی سطح بالا در این کشور خبر دارد.

اقامت دانمارک از طریق سرمایه گذاری

شاخص های موثر بر کارآفرینی و سرمایه گذاری در دانمارک

برای انجام روند کارآفرینی در دانمارک و موفقیت در رسیدن به یک کسب و کار و شغل پر سود، توجه به شاخص های اقتصادی همیشه مورد نیاز می باشد. نرخ مالیات یکی از این شاخص ها می باشد که باید بیان نمود که ننرخ مالیات در دانمارک بالا است، اما باید توجه داشت که این میزان مالیات با توجه به درآمد سطح بالای مردم این کشور مشخص شده است و این مالیات ها خود باعث رونق هر چه بیشتر زندگی و شرایط اقتصادی مردم دانمارم و همچنین بالا رفتن بیشتر سطح رفاه اجتماعی می شوند. نمودار زیر نرخ مالیات بر درآمد افراد در کشور دانمارک را نشان می دهد.

ااقمت دانمارک از طریق سرمایه گذاری

یکی دیگر از شاخص های موثر بر کارآفرینی در دانمارک میزان نرخ تورم است. میزان تورم سطح بالا در یک کشور باعث عدم امکان برنامه ریزی برای آینده از جانب کارآفرینان و سرمایه گذاران می شود. نمودار زیر نرخ تورم در کشور دانمارک را نشان می دهد که نرخ بسیار پایینی دارد.

خرید ملک در دانمارک

یکی دیگر از شاخص های مورد توجه، نرخ تولید ناخالصی در کشور دانمارک است. این شاخص نشان دهنده میزان سلامت و پویایی اقتصاد یک کشور می باشد. نمودار زیر نرخ تولید ناخالص داخلی در دانمارک را نشان می دهد.

اقامت دانمارک از طریق سرمایه گذاری

با مطالعه مقاله زیر می توانید اطلاعات بیشتری در خصوص مهاجرت به دانمارک از طریق سرمایه گذاری به دست آورید.

ویزای هنرمندان استرالیا

مهاجرت به دانمارک از طریق سرمایه گذاری

چگونگی راه اندازی کسب و کار در دانمارک

جهت ایجاد کارآفرینی در دانمارک، مهاجرت به دانمارک از این طریق، متقاضی باید در ابتدا جهت ثبت شرکت و ایجاد کسب و کار در دانمارک، یک شریک دانمارکی پیدا نماید. حداکثر تعداد شرکا جهت ثبت شرکت به منظور کارآفرینی در دانمارک، سه نفر است که باید بیزنس پلنی را در رابطه با کسب و کار خود ارایه نمایند.طرح ارائه شده بایدطرحی نو و خلاقانه باشد. در تایید این بیزنس پلن، وزارت بازرگانی، وزارت کار و همچنین مراجع دولتی بر روند کلی سرمایه گذاری نظارت دارند. شخص متقاضی کارآفرینی در دانمارک باید پرونده ای برای پیگیری تشکیل دهد و هزینه های بررسی پرونده را پرداخت نماید. در این پرونده اثر انگشت و عکس متقاضی نیز باید ثبت گردد و در غیر این صورت پرونده به کلی ریجکت می گردد. اگر متقاضی خود در کشور دانمارک حضور داشته باشد می تواند مستقیماْ به ادارات مربوطه مراجعه نماید اما در صورت عدم حضور در دانمارک، می تواند از طریق سفارت و کنسولگری دانمارک در کشور خود اقدام نماید و در صورت نبود این دو ارگان در کشور متقاضی، امکان انجام پروسه از طریق سفارت کشور نروژ یا سوئد امکان پذیر است.

اخذ اقامت دانمارک از طریق ثبت شرکت

اخذ اقامت کشور دانمارک و زندگی در این کشور از روش های مختلفی امکان پذیر است که یکی از این روش ها ثبت شرکت در کشور دانمارک می باشد.ثبت شرکت در کشور دانمارک یکی از راه های کارآفرینی و دریافت اقامت این کشور است. اما ذکر این نکته ضروری است که تنها ثبت شرکت باعث دریافت اقامت نمی گردد. متقاضیان باید برای ثبت شرکت در ابتدا یک طرح تجاری و یا بیزنس پلن قوی ارائه نمایند. این طرح تجاری حتماْ باید توسط دولت دانمارک تایید گردد، پس از تایید فرد در ابتدا یک اقامت کاری 2 ساله، که دارای قابلیت تمدید 3 سال دیگر را نیز دارد، دریافت می نماید. پس از 5 سال کار مداوم و پرداخت مالیات در دانمارک شخص می تواند جهت اخذ اقامت دائم و سپس تابعیت و پاسپورت دانمارک اقدام نماید.

از شرایط پذیرش طرح جهت ثبت شرکت در دانمارک و دریافت ویزای کارآفرینی دانمارک اثبات پر سودده بودن طرح تجاری و ایجاد اشتغال برای چندین شهروند دانمارکی می باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص ثبت شرکت در دانمارک پیشنهاد می شود مقاله زیر را مطالعه بفرمایید.

ویزای هنرمندان استرالیا

مهاجرت به دانمارک از طریق ثبت شرکت


سوالات متداول

✔️ حداقل سرمایه مورد نیاز جهت راه اندازی شرکت سهامی عام در دانمارک چقدر است؟

حداقل سرمایه مورد نیاز جهت راه اندازی شرکت سهامی عام در دانمارک 500 هزار کرون دانمارک است.

✔️ آیا تمامی سرمایه گذاری ها جهت ثبت شرکت در دانمارک باید از نوع نقدی باشند؟

سرمایه گذاری ها جهت ثبت شرکت در دانمارک می توانند از نوع نقدی و غیرنقدی باشند.

✔️ میزان تمکن مالی جهت کارآفرینی در دانمارک به چه صورت است؟

متقاضی همراه همسر : 260.280 DKK، متقاضی همراه همسر و یک فرزند :303.200D،KK متقاضی همراه فرزندان خود: 172.990 DKK.

✔️ برای پذیرفته شدن بیزنس پلن چه شرایطی لازم است؟

بیزنس پلن ارائه شده جهت پذیرش باید دارای نوآوری و خلاقیت بوده، گر سود باشد و باعث ایجاد اشتغال برای اتباع دانمارکی شود.


_____________سخن پایانی_____________

کار آفرینی در دانمارک، انواع روش های ثبت شرکت در دانمارک و شرایط اقامت کارآفرینی و ثبت شرکت در دانمارک در این مقاله مورد بررسی قرار گرفتند. کارآفرینی در دانمارک و دریافت ویزای کار آفرینی دانمارک در ابتدا با ارائه یک بیزنس پلن آغاز می گردد که باید نوآورانه، خلاقانه و سود ده باشد. جهت کار آفرینی در دانمارک متقاضی باید با شریک دانمارکی اقدام به ثبت شرکت از نوع سهامی عام، خصوصی و مسئولیت محدود نماید. کم هزینه ترین نوع شرکت در دانمارک، شرکت های مسئولیت محدود می باشند. فرد متقاضی کار آفرینی در دانمارک در ابتدا یک ویزای دو سال که سه سال دیگر هم قابل تمدید است دریافت می نماید، و بعد از 5 سال می تواند جهت دریافت اقامت دائم دانمارک اقدام نماید. در صورت تمایل به دریافت توضیحات بیشتر در خصوص کارآفرینی در دانمارک از مشاوره تلفنی رایگان موسسه ملک پور بهره مند شده و یا سوالات خود را در پایان مقاله مطرح نمایید تا در اسرع وقت پاسخگوی شما عزیزان باشیم.

امتیاز 5 از 5 ( 2 رای ثبت شده)

ثبت پرسش
محمدعلی مختاری
با سلام آیا اخذ اقامت از طریق کارآفرینی در دانمارک از طریق ثبت شرکت در زمینه صادرات برای فردی با ۲۰ میلیارد سرمایه و سوابق مدیریتی و بیزنسی امکان پذیر است؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ارادت در صورت داشتن بیزنس پلن مناسب و شریک دانمارکی و تحت شرایطی امکان مهاجرت از‌ طریق کارآفرینی وجود دارد. شما میتوانید برای دریافت مشاوره تلفنی رایگان و بررسی شرایط خود به صورت تخصصی با موسسه ارتباط تلفنی برقرار نمایید.موفق باشید
مشاوره رایگان