کارآفرینی در استرالیا

1 نظر

کارآفرینی در استرالیا، شرایط ویزای بیزنس استرالیا و اخذ اقامت استرالیا با بکارگیری روش ثبت شرکت در این مقاله مورد بررسی و تحلیل علمی قرار گرفت. کشور استرالیا در اقیانوس آرام بر روی یک جزیره بسیار بزرگ قرار گرفته است و دارای جمعیتی حدود 25 میلیون نفر می باشد. بزرگترین شهرهای این کشور دو شهر سیدنی و ملبورن می باشند، زبان رسمی مردمان کشور استرالیا، زبان انگلیسی و واحد پولی ان دلار استرالیا می باشد. کشور استرالیا یکی از کشورهایی است که در زمینه پذیرش مهاجر از طریق کارآفرینی در استرالیا و یا سرمایه گذاری در این کشور سخت گیری می نماید و تنها افرادو تاجرانی با رزومه کاری بسیار قوی که در کشور خود صاحب مشاغل پر سود ده می باشند، می توانند جهت کارآفرینی در استرالیا اقدام نمایند. کارآفرینی در استرالیا که در واقع همان سرمایه گذاری در استرالیا می باشد از روش های مختلفی امکان پذیر می باشد که معروف ترین آن ها دریافت ویزای ساب کلاس 888 و ویزای ساب کلاس 188 می باشد که هر یک دارای شرایط مختص به خود می باشند. این فرایند برای افرادی مناسب است که تمایل به ایجاد کسب و کار و خرید بیزنس در استرالیا دارند و در نهایت علاقه مند به دریافت اقامت و تابعیت این کشور از این طریق هستند. در صورتی که پس از مطالعه این متن نیازمند جزئیات بیشتری در رابطه با کارآفرینی در استرالیا و دریافت ویزای کارآفرینی 188 استرالیا بودید، می توانید از مشاوره تلفنی رایگان موسسه ملک پور بهره مند گردید. مقاله پیش رو، بر اساس تحقیقات صورت گرفته توسط موسسه ملک پور و پرسش از وکلای محلی همکار استرالیا و همچنین بررسی سایت های دولتی گرداوری شده و تقدیم حضورتان می شود.

ویدیو موسسه MIE در مورد روش کارآفرینی در استرالیا


مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:

کارآفرینی در استرالیا

مدارک و شرایط مورد نیاز اخذ ویزای کارآفرینی در استرالیا

کارآفرینی در استرالیا و شرایط ویزای بیزنس استرالیا با توجه به قوانین موجود در این کشور دارای شرایط و نیازمند مدارک خاصی است که علاقه مندان سرمایه گذاری در استرالیا باید آن ها را مورد توجه و بررسی قرار دهند. افراد متقاضی راه اندازی بیزنس در استرالیا باید در کشور خود دارای یک کسب و کار موفق و پر درآمد بوده باشند و سن آن ها زیر 55 سال باشد. متقاضیان باید حداقل دارای 800 هزار دلار استرالیا سرمایه باشند و شغل مورد نظر آن ها نیز توسط یکی از ایالات کشور استرالیا مورد پذیرش واق گردد. علاوه بر داشتن سرمایه متقاضی باید نشان دهد که دارای تمکن مالی کافی می باشد و در دو سال پیشین دارای گردش مالی برابر با 500 هزار دلار بوده است. کارآفرینی در در این کشور بر اساس یک سیستم امتیاز بندی می باشد که متقاضی حداقل باید موفق به کسب امتیاز 65 از 100 شود. جدول زیر نشان دهنده چگونگی امتیازبندی متقاضیان سرمایه گذاری و کارآفرینی در کشور استرالیا است:

امتیاز سن

سنین 18 تا 24 سال

 امتیاز 20

سنین 25 تا 32 سال

 امتیاز 30

 سنین 33 تا 39 سال

 امتیاز 25

سنین 40 تا 44 سال

 امتیاز 20

سنین 45 تا 54 سال

 امتیاز 15

بالای 55 سال

بدون امتیاز

 امتیاز سطح زبان انگلیسی

آیلتس بالای 5

 امتیاز 5

آیلتس بالای 7

 امتیاز 10

 امتیاز مدرک تحصیلی

مدرک کارشناسی تکنولوژی و بیزینس

 امتیاز10

مدرک کارشناسی مابقی رشته ها

 امتیاز5

مجموع تمکن مالی متقاضی به همراه همسر

مبلغ 800 هزار دلار استرالیا

 امتیاز 5

مبلغ 1.3 میلیون دلار استرالیا

 امتیاز 15

مبلغ 1.8 میلیون دلار استرالیا

 امتیاز 25

مبلغ 2.25 میلیون دلار استرالیا

 امتیاز 35

 درآمد تجارت متقاضی در دو سال از چهار سال اخیر

مبلغ 500 هزار دلار استرالیا

 امتیاز 5

مبلغ 1 میلیون دلار استرالیا

 امتیاز 15

مبلغ 1.5 میلیون دلار استرالیا

 امتیاز 25

مبلغ 2 میلیون دلار استرالیا

 امتیاز 35

داشتن تجارت و سابقه مدیریت در آن

داشتن بیزنس در 4 سال از 5 سال اخیر

 امتیاز 10

داشتن بیزنس در 7 سال از 8 سال اخیر

 امتیاز 15

 نو آوری در بیزنس

اختراع یا طرح ثبت شده مرتبط با طرح تجاری

 امتیاز 15

علامت تجاری ثبت شده مرتبط با بیزنس

 امتیاز 10

صادرات

 امتیاز 15

تجارتی که فروش سالیانه آن در 3 سال متوالی 20 درصد افزایش داشته است

 امتیاز 10

مدارک لازم به منظور کارآفرینی در کشور استرالیا عبارتند از:

  • تمامی مدارک هویتی شخص متقاضی ترجمه رسمی به زبان انگلیسی
  • پرینت بانکی نشان دهنده گردش مالی و ترجمه رسمی آن
  • رزومه کاری و مدارک مربوط به سوابق کاری ترجمه شده به صورت رسمی
  • فرم های کارآفرینی تکمیل شده توسط متقاضی(این فرم ها به صورت آنلاین در اختبار فرد قرار داده می شوند).

ویدیو موسسه MIE در مورد روش فوق العاده کار آفرینی


 

انواع کارآفرینی در استرالیا

کارآفرینی در استرالیا و خرید بیزنس دراسترالیا، در کل از طریق سه روش انجام می پذیرد که عبارتند از ویزای 188 استرالیا، ویزای ۸۸۸ استرالیا و ویزای 132 استرالیا، که هر یک از این روش ها دارای شرایط مخصوص خود هستند. متقاضیان کارآفرینی و سرمایه گذاری در استرالیا در ابتدا باید روش کارآفرینی مورد نظر خود را انتخاب نمایند و با دریافت ویزای همان روش وارد کشور استرالیا شوند. دو ویزای کارآفرینی 188 استرالیا و ویزای کارآفرینی 888 استرالیا در این قست مورد بررسی قرار می گیرد.

ویدیو موسسه MIE در مورد اقامت سرمایه گذاری استرالیا بدون مدرک زبان


فایل صوتی موسسه MIE در مورد اقامت سرمایه گذاری استرالیا بدون مدرک زبان

ويزاي ساب كلاس١٨٨ جهت کارآفرینی در استرالیا

در این نوع ویزای کارآفرینی، در ابتدا متقاضی به یک اقامت کارآفرینی استرالیا با اعتبار چهار سال دست پیدا می نماید و سپس باید یکی از ایالات کشور استرالیا را به عنوان اسپانسر معرفی نماید. در این نوع ویزا، رزومه و سوابق کاری متقاضی به دقت مورد بررسی قرار می گیرد و در صورت تایید شدن، متقاضی کارآفرینی در استرالیا باید بتواند در طول چهار سال اقامت خود بیزنس و کسب و کار مورد نظر خود را راه اندازی نماید. در صورتی که در طول این مدت کسب و کار وی به بازدهی و سود دهی مورد نظر دولت کشور استرالیا نرسیده باشد، این ویزا برای مدت زمان دو سال دیگر نیز قابل تمدید است. با توجه به ایالت انتخاب شده جهت سرمایه گذاری در استرالیا، میزان هزینه و مبلغ مورد نیاز جهت سرمایه گذاری و کارآفرینی در استرالیا متفاوت است. در صورت رسیدن به سوددهی و بازدهی مناسب در مدت زمان 4 الی 6 سال، متقاضی کارآفرینی در استرالیا می تواند جهت دریافت اقامت دائم این کشور اقدام نماید.

ويزاي ساب كلاس ٨٨٨ و کارآفرینی در استرالیا

متقاضیانی که از طریق ویزای 888 استرالیا قصد ورود و کارآفرینی در استرالیا را دارند، در ابتدا همانند ویزای کارآفرینی 188 استرالیا اقامت چهار ساله این کشور را دریافت می نمایند، اما این نوع ویزا برای مدت زمان 5 سال دیگر نیز قابل تمدید است. در کل می توان این ویزا را مرحله دوم ویزای ساب کلاس 188 دانست. درخصوص دریافت اقامت دائم این نوع ویزا نیز جهت اعطای اقامت دائم از همان قوانین ویزای کارآفرینی 188 استرالیا پیروی می نماید. متقاضیان دریافت هر یک از این ویزاها باید توجه داشته باشند که میزان سوددهی کسب و کار و میزان تطابق پذیری فرد با شرایط کشور استرالیا برای دولت این کشور دارای اهمیت فراوانی می باشد و افراد باید به این موارد در طی اقامت کارآفرینی استرالیا توجه داشته باشند. پیشنهاد می گردد تا محصول ویدیویی گام به گام تا اخذ اقامت را تهیه و مشاهده نمایید تا با روش های مختلف مهاجرت در کشورهای دیگر آشنا شده و همانند یک کارشناس مهاجرتی عمل نمایید.

انواع ویزای 188 استرالیا

قطعاً برای آن دسته از افرادی که دارای سرمایه قابل توجهی می باشند و به دنبال اخذ ویزای کشور استرالیا هستند، سرمایه گذاری بهتری راه می باشد. ویزای ۱۸۸ استرالیا دقیقاً برای این دسته از افراد طراحی شده است. یعنی کسانی که در دایره کارآفرینان، تاجران، دارای مشاغل خاص، کسب و کارهای موفق، بیزینس های پر رونق و غیره می باشند و دارای سوابق مدیریتی درخشان در سطح بالا بوده، همچنین دارای ایده های خلاقانه برای راه اندازی بیزینس های پرسود می باشند، این دسته از افراد می توانند از طریق ویزای ۱۸۸ استرالیا وارد این کشور شده و کسب و کار خود را از سر گیرند. ویزای ۱۸۸ استرالیا دارای ۵ استریم یا همان لاین برای مهاجرت است. این لاین ها بر اساس شرایط و وضعیت کارآفرینان، سرمایه‌گذاران و افراد دارای مشاغل طراحی شده است که به شرح زیر می باشد:

  • نوآوری کسب و کار BUSINESS INNOVATION STREAM
  • سرمایه‌گذاری معمولیInvestor
  • سرمایه گذاری عمدهSignificant Investor
  • سرمایه گذاری ممتازPremium Investor
  • کارآفرینیEntrepreneur

نوآوری بیزینس (BUSINESS INNOVATION STREAM)

همان گونه که از نامش پیداست، این ویزا به افرادی اختصاص می یابد که دارای یک مهارت برای راه اندازی بیزینس و کسب و کار می باشند. این دسته از افراد باید تجربه بیزنسی داشته باشند. از شرایط مهم برای اخذ ویزای نوآوری بیزینسی استرالیا می توان این موارد را بیان داشت:

  • سن کمتر از ۵۵ سال
  • دارا بودن رزومه شغلی مرتبط و چهار سال سابقه مدیریت
  • درآمد 750 هزار دلار در 2 سال از 4 سال گذشته که این 750 هزار دلار به نرخ دلار دولتی یعنی حدود دو میلیارد و دویست تومان محاسبه می شود.
  • در این روش نیازبه مدرک آیلتس چهار و چهار و نیم است اما امکان خرید آن با 2 الی 3 هزار دلار فراهم است.

با دریافت این ویزا کشور استرالیا به شما اقامت ۵ ساله می دهد. و در این مدت اقامت شما باید ثابت کنید که بیزینس شما سودده بوده است، معمولا این فرایند از جمله فراید های سریع می باشد که نهایتا 1 تا 1.5 سال جهت صدور ویزا زمان می برد. همچنین همسر شما اجازه کار فول تایم دارد و تحصیل فرزندان شما رایگان خواهد بود.

سرمایه‌گذاری معمولی (Investor stream)

 ویزای سرمایه گذاری معمولی یک ویزای کوتاه مدت می باشد که به سرمایه گذاران دارای تجربه موفقیت آمیز زیر ۵۵ سال اعطا می شود. افراد در مدت زمان کوتاه باید توانایی و ایده های خود را در کشور استرالیا به اثبات برساند. دارا بودن سرمایه ۱.۵ میلیون دلاری، ۳ سال سابقه مدیریت یک بیزنس موفق، ۶۵ امتیاز و سن کمتر از ۵۵ سال ضروری می باشد.

سرمایه گذاری عمده (Significant Investor stream)

این نوع ویزای زیر مجموعه ۱۸۸ استرالیا به افراد اجازه ۴ سال کار و فعالیت در کشور استرالیا را می دهد. سرمایه مورد نیاز برای اخذ ویزای عمده استرالیا، ۵ میلیون دلار و شرط سنی در این نوع ویزا ، مطرح نمی باشد.

سرمایه گذاری ممتاز استرالیا (Premium Investor)

 ویزای سرمایه گذاری ممتاز استرالیا که از انواع ویزای ۱۸۸ این کشور می باشد که با هر ۱۵ میلیون دلار سرمایه قابل اخذ است. نام دیگر آن، ویزای ساب کلاس 188Dمی باشد. این نوع در حال حاضر در دسترس نمی باشد.

 ویزای کارآفرینی استرالیا (Entrepreneur stream)

 ویزای کارآفرینی استرالیا اقامت موقت را برای سرمایه‌داران در پی دارد. افراد در مدت زمان محدود می توانند با استفاده از این ویزا در کشور استرالیا به کارآفرینی و بیزنس بپردازند. برای دارا شدن شرایط ویزای کارآفرینی استرالیا، داشتن یک بیزینس پلن و ارائه آن به کشور استرالیا ضروری می باشد. ویزای کارآفرینی استرالیا دارای محدودیت سنی کمتر از ۵۵ سال است.

ویزای استارتاپ استرالیا

این مقاله را از دست ندهید: ویزای استارت آپ استرالیا

در این مقاله اطلاعات مفیدی در مورد ویزای استارت آپ استرالیا را به شما خواهیم آموخت.

چگونگی راه اندازی کسب و کار در استرالیا

کارآفرینی در هر کشوری از جمله کشور استرالیا دارای مراحلی می باشد که متقاضیان باید قدم به قدم و با دقت آن ها را طی نمایند. متقاضیان و علاقه مندان به کارآفرینی در استرالیا در مرحله اول باید یک بیزنس پلن یا طرح تجاری بسیار قوی را که در ارتباط با سابقه کاری آن ها می باشد آماده نمایند. سپس این طرح تجاری باید به ایالتی که به عنوان اسپاسنر جهت اخذ اقامت تلقی می گردد، داده شود. پس از تایید بیزنس پلن مربوطه توسط ایالت مورد نظر، تمامی مدارکی که زا قبل تهیه شده اند باید به اداره مهاجرت فدرال استرالیا ارسال گردند. در صورتی که تمامی مدارک وبیزنس پلن یا همان طرح تجاری توسط این اداره تایید گردید، ویزای کارآفرینی 188 و یا ویزای کارآفرینی 888 استرالیا با اعتبار 4 سال برای متقاضیان صادر می شود. ذکر این نکته بسیار ضروری است که در فرایند کارآفرینی در استرالیا، متقاضیان نیازی به انتقال سرمایه خود به کشور استرالیا ندارند و تنها با نشان دادن مبلغ مورد نیاز جهت سرمایه گذاری در استرالیا در حساب شخصی خود، می توانند ویزای مورد نظر را دریافت نمایند. برای اطلاع از شرایط خرید بیزینس در استرالیا مقاله مربوطه را بخوانید.

اخذ اقامت استرالیا از طریق ثبت شرکت

یکی از راه های کارآفرینی و سرمایه گذاری در یک کشور همچنین در کشور استرالیا، ثبت شرکت در آن کشور و دریافت اقامت آن کشور از این طریق است. برای ثبت شرکت در استرالیا، فرد باید با ارائه یک بیزنس پلن یا طرح تجاری قوی که باعث ایجاد تاثیرات مثبت زیادی بر اقتصاد کشور استرالیا و ایجاد رقابت می شود، در ابتدا اقدام به ثبت شرکت نماید و خود متقاضی به شخصه مدیریت آن را بر عهده گیرد. توجه داشته باشید که بیزنس پلن ارائه شده جهت دریافت تایید باید دارای توجیه اقتصادی بوده و پر سودده باشد. همچنین متقاضی کارآفرینی و دریافت اقامت استرالیا از طریق ثبت شرکت، باید اقدام به استخدام چندین پرسنل از اتباع استرالیا نماید. مبلغ لازم جهت سرمایه گذاری و کارآفرینی از طریق ثبت شرکت در کشور استرالیا، 400 الی 2 میلیون دلار است. داشتن مدرک زبان معتبر نیز می تواند بر این نوع سرمایه گذاری دارای تاثیرات مثبتی باشد.

حداقل سرمایه برای کارآفرینی در استرالیا

کارآفرینی در استرالیا با دارابودن سرمایه عجین شده است. در واقع باید گفت که راه اندازی بیزینس و کسب و کار در کشور استرالیا بدون پول غیر ممکن است. هزینه های بسیاری در این راه برای پرداخت وجود دارد که افراد باید از پس آن بر آیند. اگر بخواهیم عددی برای حداقل سرمایه کارآفرینی در استرالیا اشاره نماییم، به طور میانگین ۸۰۰۰۰۰ دلار استرالیا می باشد. افرادی که حداقل این مبلغ را دارا هستند، می توانند به سرمایه گذاری برای کارآفرینی در استرالیا خوش‌بین باشند.

مدارک مورد نیاز ویزای ۱۸۸ استرالیا

برای اخذ ویزای ۱۸۸ استرالیا باید مدارکی را به این کشور ارائه دهید که با توجه به انتخاب استریم، برخی از این مدارک متفاوت می باشد. اما اگر بخواهیم مدارک عمومی که برای همه افرادی که از این طریق می خواهند اقدام به اخذ ویزای استرالیا را کنند، نام ببریم باید باید موارد زیر را ذکر نماییم:

  • مدارک هویتی شامل کارت ملی شناسنامه سند ازدواج کارت معافیت
  • مدارک مربوط به گردش مالی
  • رزومه کاری همراه با اسناد و مدارک و ترجمه معتبر
  • تکمیل فرم های درخواست و ارائه آنها
  • اثبات این که متقاضی حداقل ۳۰ درصد سهام بیزینسی داشته و در دو سال اخیر گردش مالی وی حداقل ۵۰۰ هزار دلار می باشد
  • کسب حداقل ۶۵ امتیاز
  • اخذ تاییدیه طرح از یکی از ایالت های استرالیا

هزینه های ویزای ۱۸۸ استرالیا

ویزای ۱۸۸ استرالیا بر پایه سرمایه قابل توجه بنیان نهاده شده است. اما علاوه بر سرمایه، افراد برای اخذ این ویزا بعد از انجام مراحل و واجد شرایط شدن، هزینه های دولتی نیز پرداخت نمایند. این هزینه ها برای متقاضی اصلی ۵۳۷۵ دلار استرالیا، برای همراه زیر ۱۸ سال متقاضی ۱۳۴۵ دلار استرالیا و برای همراه بالای ۱۸ سال متقاضی ۲۶۸۵ دلار استرالیا در نظر گرفته شده است. افراد باید مبالغ ذکر شده را به اداره مهاجرت استرالیا پرداخت نمایند تا روند صدور ویزای ۱۸۸ استرالیا آنها بدون مشکلی پیش رود.

 مدت زمان گرفتن ویزای ۱۸۸ استرالیا

زمانی که افراد همه فرایند و پروسه اخذ ویزای ۱۸۸ استرالیا را یک به یک جلو برده و تمام مدارک و شرایط مورد نیاز دولت استرالیا را برآورده سازند، در این صورت پرونده آنها تکمیل شده و افسر اداره مهاجرت استرالیا به بررسی آن می پردازد. باید گفت که این بررسی به طور معمولا حدود دو سال طول می کشد و سن افراد باید به گونه ای باشد که در طول این دوسال بررسی، از ۵۵ سال تجاوز نکند تا همچنان واجد شرایط بهره مندی از ویزای 188 استرالیا باشد.

مزایای ویزای ۱۸۸ استرالیا

ویزای ۱۸۸ استرالیا یکی از مشهور و محبوب ترین ویزا های مهاجرتی می باشد. این به دلیل شرایط ایده آلی است که از طریق این نوع ویزا برای افراد به دست می آید. پاره‌ای از مزایای ویزای ۱۸۸ استرالیا را در ادامه بیان نموده ایم:

  • امکان اخذ ویزای برای خانواده
  • فرصت زندگی و کار در کشور پیشرفته استرالیا
  • تجارت در یکی از بهترین اقتصاد های دنیا
  • ورود و خروج نامحدود به استرالیا در زمان اعتبار ویزا برای متقاضی و همراهان وی

معایب کارآفرینی در استرالیا

مزایا و معایب کارآفرینی در کنار یکدیگر بوده و نمی توان تنها یکی از آنها را برای این مقوله در نظر گرفت و اگر به خواهیم به نیمه خالی لیوان کارآفرینی در استرالیا توجه کنیم، باید بگوییم که متقاضی کارآفرینی با ورود به استرالیا باید کار خود را تازه استارت بزند و از ابتدا شروع کند. مواردی دیگر از معایب کارآفرینی در استرالیا به شرح زیر می باشد:

  • ضرورت آوردن سرمایه نهایتا تا 2 سال بعد از شروع کار جهت تمدید اقامت
  • ضرورت تسلط به زبان انگلیسی
  • ناآشنایی با قوانین و مقررات استرالیا
  • ریسک و احتمال شکست در بعضی از کسب و کارها

استانداردهای موثر بر کارآفرینی و سرمایه گذاری در استرالیا

از جمله مواردی که دارای تاثیر به سزایی بر کارآفرینی و سرمایه گذاری در یک کشور خارجی است، استانداردهای موثر بر سرمایه گذاری در یک کشور می باشند که از مهمترین و تاثیرگذارترین آن ها می توان به نرخ مصادره اموال و نرخ کنترل فساد اشاره نمود.نرخ مصادره اموال در هر کشوری نشان دهنده میزان ریسک در مصادره اموال سرمایه گذاران خارجی و میزان فساد موجود در نظام قضایی یک کشور است. کارآفرینی در کشوری همانند استرالیا، با توجه به پایین بودن نرخ مصادره اموال در این کشور، به عنوان یکی از بهترین راه ها جهت سرمایه گذاری تلقی می گردد. این مقاله توسط موسسه ملک پور تهیه و بخش های مختلف آن به نگارش درآمده است و هرگونه کپی برداری از بخش ها و متون مختلف آن شرعاً و قانوناً حرام و دارای پیگردهای قانونی است. به عبارتی می توان گفت افرادی که تمایل به مهاجرت به کشور استرالیا از طریق کارآفرینی و سرمایه گذاری در این کشور را دارند، مکان مناسبی را برای انجام این کار انتخاب نموده اند. نمودار موجود در زیر نرخ مصادره اموال در کشور استرالیا را نشان می دهد که طی سال های متمادی رقم ثابتی بوده است:

خرید ملک در استرالیا

میزان نرخ کنترل فساد در استرالیا در نمودار زیر نشان داده شده است. هر چه توانایی کنترل نرخ فساد در یک کشور در سطح بالاتری قرار داشته باشد، نشان دهنده توانایی هرچه بیشتر دولت در اعمال نظارت بر بخش های مختلف مرتبط با سرمایه گذاری است که این نرخ در استرالیا رقم قابل توجهی و امکان یک سرمایه گذاری مناسب و با خیال آسوده در این کشور را برای سرمایه گذاران بین المللی فراهم می نماید.

خرید ملک در استرالیا

شاخص های موثر بر کارآفرینی و سرمایه گذاری در استرالیا

از جمله عوامل تاثیر گذار دیگر بر کارآفرینی در یک کشور و کارآفرینی در استرالیا، شاخص های اقتصادی موثر بر آن است. از شاخص های مهم در این زمینه می توان به میزان مالیات، میزان تورم و میزان تولید ناخالص داخلی اشار نمود. متقاضیانی که واقعاً تمای و قصد کارآفرینی و سرمایه گذاری در استرالیا را دارند بهتر است حتماً از مشاوره وکلای مجرب مهاجرتی در این موارد بهره مند گردند. زیرا عدم توجه به این شاخص ها و عدم داشتن اطلاعات کافی در این زمینه ممکن است در نهایت باعث از دست رفتن کل سرمایه متقاضی شود. نرخ مالیات در کشور استرالیا نرخ بالایی بوده و حدود 45 درصد می باشد که متقاضیان کارآفرینی در استرالیا باید این مالیات را از میزان درآمد حاصل از کسب و کار خود در این کشور پرداخت نمایند. 

یکی دیگر از شاخص های موثر بر کارآفرینی در استرالیا، میزان تولید ناخالص داخلی در کشور استرالیا است. در طی چندین سال اخیر تولید ناخالص داخلی در این کشور در حال افزایش و رشد بوده است که نشان دهنده پویایی اقتصاد کشور استرالیا است. نمودار زیر نشان دهنده میزان تولید ناخالص داخلی در کشور استرالیا است:

ثبت شرکت در استرالیا

از شاخص های مهم دیگر در کارآفرینی در استرالیا می توان به میزان نرخ بیکاری در این کشور اشاره نمود، کشور استرالیا با توجه به انجام فعالیت های گسترده در بازارهای بین المللی و بازار کار مناسب، دارای نرخ بیکاری اندک و برابر با 5.39 درصد است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر پیرامون مهاجرت به سایر کشورهای جهان می توانید از پکیج راهنمای گام به گام اخذ اقامت که تدریس جناب استاد ملک پور است استفاده نموده و در حد یک کارشناس مهاجرت، اطلاعات لازم را کسب نمایید.

گام به گام تا اخذ اقامت


سوالات متداول راجع به کارآفرینی در استرالیا

چه نوع ویزاهایی جهت کارآفرینی در استرالیا وجود دارند؟

از معروف ترین ویزاهای کارآفرینی در استرالیا می توان به ویزای ساب کلاس 188 و ویزای ساب کلاس 888 اشاره نمود.

حداقل مبلغ مورد نیاز جهت سرمایه گذاری در کشور استرالیا چقدر است؟

حداقل مبلغ مورد نیاز برای کارآفرینی و سرمایه گذاری در کشور استرالیا حدوداً 800 هزار دلار استرالیا می باشد.

متقاضی کارآفرینی در استرالیا برای ایجاد کسب و کار در این کشور باید چه میزان گردش مالی نشان دهد؟

متقاضی کارآفرینی در استرالیا باید گردش مالی برابر با 500 هزار دلار را در طی دو سال گذشته نشان دهد.

آیا شرط سنی برای کارآفرینی در استرالیا وجود دارد؟

بله، متقاضی کارآفرینی در استرالیا باید زیر 55 سال باشد.

سخن پایانی

کارآفرینی در استرالیا، استانداردهای موثر بر سرمایه گذاری و کارآفرینی در استرالیا، ویزاهای کارآفرینی 188 استرالیا در این مقاله مورد بررسی قرار گفتند. متقاضیان کارآفرینی در کشور استرالیا در مرحله اول باید یک بیزنس پلن قوی، به ایالتی که قصد راه اندازی کسب و کار در آن را دارند، ارائه نمایند و پس از تایید این ایالت و تایید مدارک مورد نیاز و بیزنس پلن توسط دولت فدرال استرالیا، اقامت چهار ساله تحت عنوان ویزاهای 188 استرالیا و ویزای 888 استرالیا به آن ها اعطا می گردد. حداقل سرمایه مورد نیاز برای کارآفرینی در استرالیا 800 هزار دلار است و شخص باید نشان دهد که طی دو سال گذشته دارای گردش مالی برابر با 500 هزار دلار بوده است. کارآفرینی در کشور استرالیا بر اساس سیستم امتیاز بندی شامل سن، تحصیلات، مدرک زبان، سابقه کاری و غیره انجام می پذیرد که متقاضی حداقل باید موفق به دریافت امتیاز 65 از 100 شود. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر درخصوص کارآفرینی در استرالیا از مشاوره تلفنی رایگان موسسه ملک پور بهره مند شده و سوالات خود را در بخش انتهایی این متن مطرح نموده و پاسخ سریع آن ها را از کارشناسان ما دریافت نمایید.

امتیاز 5 از 5 ( 3 رای ثبت شده)

ثبت پرسش
anahita31
سلام و عرض ادب وقت بخیر همسر من در ایران شرکت دارند و میخواهند شعبه شرکتشون رو در استرالیا ثبت کنند ایا میتونیم از این طریق اقامت بگیریم؟ چقدر هزینه داره؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ارادت برای ثبت شرکت در استرالیا، فرد باید با ارائه یک بیزنس پلن یا طرح تجاری قوی که باعث ایجاد تاثیرات مثبت زیادی بر اقتصاد کشور استرالیا و ایجاد رقابت می شود، در ابتدا اقدام به ثبت شرکت نماید و خود متقاضی به شخصه مدیریت آن را بر عهده گیرد. توجه داشته باشید که بیزنس پلن ارائه شده جهت دریافت تایید باید دارای توجیه اقتصادی بوده و پر سودده باشد. همچنین متقاضی کارآفرینی و دریافت اقامت استرالیا از طریق ثبت شرکت، باید اقدام به استخدام چندین پرسنل از اتباع استرالیا نماید. مبلغ لازم جهت سرمایه گذاری و کارآفرینی از طریق ثبت شرکت در کشور استرالیا، 400 الی 2 میلیون دلار است. توصیه میکنم برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره تخصصی رایگان با خطوط موسسه ارتباط برقرار نمایید.
مشاوره رایگان