چگونه پاسپورت بگیریم؟

بدون نظر

در علم مهاجرت و بررسی پروسه های مهاجرتی به خصوص برای متقاضیان کشورهایی که پاسپورت آنها در جهان از اعتبار پایینی برخوردار است، این است که چگونه پاسپورت بگیریم؟ برای پاسخ صحیح به سوال کلی "چگونه پاسپورت بگیریم" باید اصلی ترین روش های مهاجرت و چگونگی رسیدن آنها به پاسپورت و شهروندی را بررسی نماییم. انواع روش های مهاجرتی را برای اولین بار جناب استاد ملک پور به هفت دسته اصلی تقسیم بندی نموده اند که تمامی روش های مهاجرتی به نوعی زیرمجموعه یکی از این هفت دسته بندی اصلی قرار می گیرند. این هفت دسته اصلی عبارتند از تحصیل، کار، سرمایه گذاری، ازدواج، تولد، پناهندگی و افراد خاص و هنرمندان می باشند. در این مقاله به صورت خلاصه در خصوص هریک از این روش ها به اختصار توضیحاتی ارائه خواهد شد و در هر روش با ارائه مثال هایی، به بررسی پروسه رسیدن به اقامت دائم و پاسپورت خواهیم پرداخت. موسسه ملک پور در 16 سال فعالیت خود در خصوص پروسه های مهاجرت و سرمایه گذاری در کشورهای مختلف، همواره تلاش نموده است که با ارتباط با سفارت ها و اداره های مهاجرت کشورهای مختلف و همچنین ارتباط با وکلای برتر در کشورها، روش های مهاجرتی را برای متقاضیان خود به بهترین نحو ممکن پیش ببرد و همواره مسیرهای جدیدی را برای شرایط در افراد و خانواده های مختلف هموار و قابل دسترس نماید. شما عزیزان همواره می توانید با تماس مستقیم با دفاتر این موسسه در سرتاسر جهان و یا پر نمودن فرم مشاوره رایگان در وب سایت های این موسسه از مشاوره رایگان تلفنی مشاورین مجرب این موسسه در گام اول بهره مند گردید و شرایط خود و خانواده تان را برای برنامه های مختلف مهاجرتی و سرمایه گذاری بین المللی بررسی نمایید. در صورتی که روش های پیش روی شما برای شما جالب بودند و نیاز به اطلاعات تکمیلی جهت شروع پروسه مهاجرتی خود داشتید با مشاورین ارشد این موسسه و یا حتی شخص جناب استاد ملک پور برای اخذ مشاوره تخصصی اقدام نمایید.

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد گرفتن پاسپورت دوم چه فایده ای دارد


فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد گرفتن پاسپورت دوم چه فایده ای دارد

در این مقاله در خصوص چگونه پاسپورت بگیریم موارد زیر مورد مورد بررسی قرار خواهند گرفت:

چگونه پاسپورت بگیریم؟

چگونه پاسپورت بگیریم؟

اخذ پاسپورت از روش های مختلف مهاجرتی

برای بررسی صحیح و پاسخ دقیق به سوال چگونه پاسپورت بگیریم باید در ابتدا به تعریف پاسپورت بپردازیم. پاسپورت یا گذرنامه به مدرک رسمی گفته می شود که دولت یک کشور به شهروندان خود اعطا می نماید که آن فرد به صورت بین المللی شناخته شود و بتواند برای سفر و حضور در کشورهای دیگر، از این مدرک شناسایی معتبر استفاده نموده و تقاضای ویزا یا روادید جهت ورود و حضور در کشور مقصد نماید. ویزا یا روادید همان اجازه اقامتیست که در پاسپورت هر فرد برای مدت مشخصی درج می شود و در آن بازه زمانی شخص اجازه دارد در کشور مقصد در چهارچوب خاصی حضور داشته باشد.

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد مستقیم پاسپورت بگیرید


فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد مستقیم پاسپورت بگیرید

به صورت کلی به غیر از در برخی از موارد خاص، اخذ شهروندی یک کشور و رسیدن به پاسپورت آن کشور پروسه ای زمان بر و دارای شرایط خاصی است. در اصل می توان گفت متقاضی برای اخذ تابعیت یک کشور باید تبعه آن کشور باشد و از تمامی حقوقی که دیگر شهروندان آن کشور بهره مند هستند، بهره مند خواهد بود. روش های مختلفی برای رسیدن به پاسپورت یک کشور وجود دارد که مدت زمان صدور پاسپورت در کشورهای مختلف متفاوت است. برخی از کشورها پاسپورت خود را با اهدای مبلغی مشخص و یا سرمایه گذاری در آن به متقاضیان اعطا می نمایند که پروسه بسیار سریع و در برخی موارد در حدود سه ماه زمان می برد و در عین حال برخی از کشورها مانند کشورهای عربی حوزه خلیج فارس که دارای پاسپورتی با اعتبار بسیار بالا هستند ممکن است حتی بعد از 10 سال کار و زندگی در آن کشور نیز به فرد پاسپورت و یا حتی اقامت دائم اعطا ننمایند. در ادامه به هفت روش اصلی مهاجرت خواهیم پرداخت و با ذکر مثال هایی، شرایط رسیدن به پاسپورت را در این روش ها بررسی خواهیم نمود.

چگونه پاسپورت بگیریم؟

اخذ پاسپورت از طریق تحصیل

یکی از اصلی ترین و پرطرفدارترین روش های مهاجرت، روش تحصیل می باشد. اما سوال مهم در این خصوص این است که با استفاده از روش تحصیل چگونه پاسپورت بگیریم؟ تحصیل در کشور و مقاطع مختلف شرایط بسیار متفاوتی دارند. برخی از کشورها از جذب دانشجوی خارجی تنها برای کسب درآمد استفاده می نمایند و با توجه به شرایطشان علاقه ای به جذب این افراد ندارند و برخی دیگر از کشورها از این مسیر برای تربیت نیروی کار مورد نیازشان در آینده استفاده می نمایند. انتخاب مقصد تحصیل و اعتبار دانشگاه ها و مدارس این کشورها می تواند بخش بسیار مهمی از آینده شما را رقم بزند. به صورت کلی کشورهای معتبر جهان به فارغ التحصیلان کشور خود اجازه می دهند که برای مدت مشخصی در کشورشان بمانند و بتوانند با اخذ پیشنهاد شغلی در این کشور بمانند و مشغول به کار شده و اقامت کاری دریافت نمایند. افراد به صورت معمول به خصوص در کشورهای اروپایی با پنج سال کار در کشور مقصد می توانند برای اخذ اقامت دائم و سپس با توجه به قوانین آن کشور، بعد از مدت معینی برای اخذ پاسپورت اقدام نمایند. برخی از کشورها مانند کانادا، استرالیا و فنلاند برای تسریع این مسیر و اعطای سریع تر شهروندی به افرادی که در کشورشان تحصیل نموده اند، نیمی از مدت زمانی را که متاقضی برای اخذ مدرک تحصیلی در این کشور سپری کرده است، به عنوان بخشی از سال های مورد نیاز برای رسیدن به اقامت دائم و پاسپورت مد نظر قرار می دهند. به عنوان مثال اگر فردی در کشور فنلاند در مقطع لیسانس تحصیل نماید، گویا دو سال در این کشور اقامت کاری داشته است و پس از پایان تحصیل با گذشت 3 سال می تواند برای اقامت دائم و در سال چهارم پس از تحصیل، برای اخذ تابعیت اقدام نمایند. شایان ذکر است برای اخذ پیشنهاد شغلی فرد باید تخصص داشته باشد و در زمینه تحصیلات پیشین خود و یا تحصیلاتش در کشور مقصد اقدام به اخذ اقامت کاری نماید و جاب آفر اخذ شده باید شامل حداقل درآمد خاصی باشد که در هر کشور می تواند متغیر است. برای کسب اطلاعات تکمیلی در خصوص تحصیل در کشورهای فنلاند، کانادا و استرالیا می توانید به لینک های زیر مراجعه نمایید.

اخذ پاسپورت از طریق کار

در این زیرعنوان به پروسه اخذ پاسپورت از طریق کار خواهیم پرداخت. شایان ذکر است که برای رسیدن به پاسپورت کشورهای مختلف ابتدا باید به اقامت دائم آن کشور دست یافت و سپس با احراز شرایطی برای اخذ پاسپورت آن کشور اقدام نمود. در بسیاری از کشورهای جهان به خصوص کشورهای اروپایی مانند کشور اتریش و هلند، فرد پس از 4-5 سال داشتن اقامت کاری و زندگی در کشور مقصد و دادن بیمه و مالیات از طریق کار می تواند برای اقامت دائم و سپس با توجه به قوانین آن کشور که در اتریش به عنوان مثال 1 سال پس از اخذ اقامت دائم می باشد برای در خواست صدور پاسپورت آن کشور اقدام نماید. این مسیر در برخی از کشور ها مانند کشورهای مهاجرپذیر نظیر کانادا، استرالیا و نیوزلند می تواند کمتر و در برخی دیگر از کشورها مثل چین و اسپانیا و آمریکا بیشتر باشد. شروع مسیر کار در کشورها می تواند در کشورها به صورت متفاوتی آغاز شود. برخی از کشورها مانند آلمان و اتریش و آفریقای جنوبی برای جذب نیروی کار، ویزایی را که به ترتیب 6 ماهه، 6 ماهه و 2 ساله می باشد در اختیار علاقه مندان و متخصصان قرار می دهند تا متقاضیان وارد خاک این کشورها شوند و به دنبال کار بگردند و پس از اخذ پیشنهاد شغلی برای تمدید اقامت و اخذ اقامت کاری اقدام نمایند. روش دیگر، اخذ پیشنهاد شغلی مستقیم می باشد. در این روش که تقریباً در تمامی کشورها امکان پذیر است، فرد متقاضی اگر با داشتن تخصصی از کارفرمایی از کشور خاصی پیشنهاد شغلی اخذ نماید؛ با ارائه این نامه کاری و ارائه مدارک مناسب می تواند از سفارت آن کشور در کشور محل زندگی خویش برای اخذ اقامت کاری اقدام نماید. برخی دیگر از کشورها مانند کانادا، استرالیا و نیوزلند برای جذب نیروی کار مورد نظر خود برنامه های مهاجرتی را که معمولاً امتیازی هستند طراحی نموده اند که به واجدین شرایط از همان ابتدا اقامت دائم اعطا می نمایند و فرد با داشتن اقامت دائم وارد خاک این کشورها می شوند و به این صورت به دنبال کار می گردند. در این روش ها معمولاً پروسه رسیدن به پاسپورت بسیار سریع تر می باشد؛ چون فرد از ابتدا اقامت دائم دارد. در لینک های زیر می توانید جزییات بیشتری در خصوص پروسه های اقامت کاری در کشور های آلمان، اتریش و کانادا بدست بیاورید.

اخذ پاسپورت از طریق سرمایه گذاری

پاسخ به سوال "چگونه پاسپورت بگیریم؟" در مسیرهای سرمایه گذاری و تمکن مالی در کشورهای مختلف، گستردگی بسیار زیادی دارد. برخی از کشورها مستقیماً با دریافت مبلغ مشخصی پول، در بازه زمانی بسیار کمی پاسپورت خود را به متقاضی اهدا می نمایند. از مطرح ترین کشورهایی که از این مسیر مهاجرتی استفاده می نمایند می توان به کشورهای حوزه کاراییب مانند دومنیکا و سنت کینس و گرانادا و غیره اشاره نمود. اطلاعات تکمیلی در خصوص شرایط صدور پاسپورت و اخذ تابعیت کشورهای فوق را می توانید در مقالات زیر مطالعه نمایید.

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد هفت روش اقامت


فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد هفت روش اقامت

برخی دیگر از کشورها با توجه به سیاست های خود در خصوص جذب سرمایه گذار خارجی، با سرمایه گذاری به مبلغ مشخصی در کشور خود به سرمایه گذاران پاسپورت اعطا می نمایند. تفاوت اصلی در این روش و روش قبلی که به آن اشاره شد در این است که شما در این روش، سرمایه خود را از دست نمی دهید و این سرمایه گذاری را در بخش مشخصی که معمولاً در املاک می باشد انجام می دهید. از معروفترین کشورهایی با سرمایه گذاری مستقیماً پاسپورت می دهند و توسط موسسه ملک پور برای ایرانیان هم قابل انجام می باشد، ترکیه و قبرس و کشورهای حوزه کاراییب می باشند. معمولاً حداقل سرمایه در این برنامه های اخذ پاسپورت، مبلغ 250 هزار دلار می باشد، البته این مبلغ سرمایه گذاری در قبرس 2 میلیون یورو می باشد. اطلاعات تکمیلی را می توانید در مقاله پاسپورت قبرس بررسی نمایید.

بسیاری از دیگر کشورها نیز برنامه های اقامتی دارند که با طی پروسه ای با زمان طولانی تر به اقامت دائم و سپس پاسپورت می رسند. به عنوان مثال کشورهای اروپایی هستند که تنها با نشان دادن شرایط مالی مناسب و حتی بدون انتقال سرمایه می توان به اقامت رسید. این روش مهاجرتی که در کشورهای مختلف نام های متفاوتی دارند و به روش های خودحمایتی و یا تمکن مالی شناخته می شوند در کشورهایی چون اتریش، سوئیس، فرانسه، پرتغال، اسپانیا، ایتالیا، یونان و... وجود دارند. در هر یک از این کشورها، شرایط اخذ اقامت خودحمایتی تفاوت ها و شباهت هایی دارند و برای انتخاب مقصد مناسب توصیه می شود که با مشاورین متخصص و مسلط به شرایط اقتصادی اتحادیه اروپا مشورت نمایید و مطالعات خود را افزایش دهید. برخی دیگر از کشورها مانند ایرلند، پرتغال، اسپانیا، کانادا و بسیاری دیگر از کشورها با شروع کارآفرینی در کشورشان و یا خرید ملک و یا خرید اوراق قرضه و یا دیگر روش های سرمایه گذاری، به سرمایه گذاران خارجی شرایط اخذ اقامت ارائه می نمایند. در تمامی گزینه های سرمایه گذاری ارائه شده در این پاراگراف، فرد ابتدا اقامت دریافت می نماید و سپس پس از مدت زمان مشخصی می تواند اقامت دائم اخذ نموده و سپس با احراز شرایط مشخص و گذشت زمانی که در قانون اساسی کشور مقصد مشخص شده است، برای اخذ پاسپورت اقدام نماید. برخی از برنامه های سرمایه گذاری و تمکن مالی در مقالات زیر با جزئیات تکمیلی مورد بررسی شده اند.

چگونه پاسپورت بگیریم؟

اخذ پاسپورت از طریق ازدواج

ازدواج با فرد دارای اقامت دائم و یا پاسپورت دیگر کشورها، یکی از مسیرهای رسیدن به پاسپورت آن کشور است. تقریباً در اکثر کشورهای جهان با در نظر گیری جزییات قوانین آن کشور، اگر شما با یک فرد تبعه یا دارای اقامت دائم کشوری ازدواج نمایید پس از گذشت مدت زمان مشخصی و اثیات واقعی بودن ازدواج می توانید ابتدا اقامت دائم و سپس برای پاسپورت آن کشور اقدام نمایید. این مسیر اخذ پاسپورت در صورتی که ازدواج غیرواقعی بوده و تنها به دلیل اخذ اقامت و تابعیت انجام شود، به هیچ عنوان به توصیه نمی گردد و روش مناسبی نخواهد بود. این مقاله و مطالب ارائه شده در آن توسط تیم پژوهشی موسسه ملک پور تهیه و گرد آوری شده است و استفاده از متن ان بدون اجازه و ذکر منبع شرعاً حرام و غیرقانونی می باشد.

چگونه پاسپورت بگیریم؟

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد مهاجرت از طریق ازدواج


فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد مهاجرت از طریق ازدواج

اخذ پاسپورت از طریق تولد فرزند

شهروندان بسیاری از کشورها به خصوص کشورهای جهان سوم با بررسی شرایط زندگی، اقتصادی و کیفیت زندگی در دیگر کشورها تصمیم بر این می گیرند که فرزند خود را در کشورهای پیش رفته جهان به دنیا بیاورند. این افراد با انجام این پروسه سعی دارند برای فرزندشان اقامت و یا تابعیت اخذ نموده و یا حتی بتوانند برای خود اقامت بگیرند. شایان ذکر است به صورت کلی انتخاب این مسیر مهاجرتی، روش مهاجرتی مناسب و قابل توصیه ای نمی باشد و علاقه مندان به این روش باید بدانند که به صرف تولد فرزند در یک کشور دیگر، تقریباً در اکثر موارد به والدین اقامتی داده نمی شود و برای فرزند متولد شده نیز شرایط اعطای اقامت به فرزندان متولد شده در کشور مقصد بسیار پراهمیت می باشد. برای اینکه فرزند متولد شده پاسپورت کشور محل تولد خود را بدون داشتن اقامت و یا پاسپورت حداقل یکی از پدر و مادر اخذ نماید، قانون اعطا تابعیت کشور مقصد باید تابع قانون خاک باشد. دو قانون اصلی در اعطا تابعیت فرزندان تازه متولد شده وجود دارد که قانون خاک و قانون خون شناخته می شوند. در قانون خاک بدون در نظرگیری تابعیت پدر و و مادر و تنها به صرف اینکه فرزندی در خاک یکی کشور متولد شود، به وی تابعیت آن کشور اعطا می شود. در معرفی برخی از اصلی ترین کشورهایی که از این قانون پیروی می نمایند می توان به کشور پرتغال، کانادا و برزیل اشاره کرد. برخی دیگر از کشورها تنها اقامت و تابعیت والدین را در نظر می گیرند. یعنی تنها به فرزندانی تابعیت کشورشان را اعطا می نمایند که پدر یا مادر فرزند دارای اقامت دائم و یا پاسپورت کشورشان باشد. تقریباً اکثر کشورهای جهان به خصوص کشورهای اروپایی از این قانون در اعطای تابعیت استفاده می نمایند.

  • پادکست موسسه ملک پور در مورد پاسپورت از طریق تولد

فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد پاسپورت از طریق تولد

چگونه پاسپورت بگیریم؟

اخذ پاسپورت از طریق پناهندگی

در مسیر اخذ پاسپورت از طریق پناهندگی، پروسه ای بسیار سخت، پر ریسک و خطرناک پیش روی شما خواهد بود. به صورت کلی کشورهایی که عضو کنوانسیون ژنو (کنوانسیون پناهندگان) هستند با توجه به شرایط کشورشان وظیفه دارند به پناهجویان بین المللی در صورت اثبات واقعی بودن و خطراتی که فرد را در کشور خودش تهدید می نماید، خدمات ارائه نموده و تابعیت اعطا نمایند. در تقریباً اکثر موارد برای درخواست پناهندگی ،فرد پناهجو باید در کشور مقصد حضور داشته باشد. راه رسیدن غیرقانونی به کشور مقصد می تواند بسیار پرخطر و با ریسک بالا باشد. موسسه MIE در خصوص پروسه های پناهندگی هیچ اقدامی ندارد و به هیچ عنوان این مسیر مهاجرتی را توصیه نمی نماید. بررسی پرونده پناهجویان و شرایط کمپ ها و محل های اقامتی در کشورهای مختلف بسیار متفاوت است و این مسیر معمولاً چندین سال بدون اجازه کار و با استرس بسیار بالا به طول می انجامد. پناهنده کسی است که با توجه به اعتقاد سیاسی، دین، تمایلات جنسی و بسیاری دیگر از حقوق انسانی در کشور خود در خطر مرگ یا آزار و اذیت قرار خواهد گرفت و در صورتی که کیس پناهندگی واقعی نباشد احتمال موفقیت و تایید دادگاه های بررسی کننده شرایط پناهندگان بسیار کم خواهد بود و در صورت رد شده پرونده پناهجو باید به کشور خود بازگردد.

چگونه پاسپورت بگیریم؟

اخذ پاسپورت از طریق مهاجرت افراد موفق و هنرمندان

یکی از اصلی ترین سوالات هنرمندان و افراد موفق همواره این بوده است که چگونه پاسپورت بگیریم. اکثر کشور های جهان ویزاهای موقتی را برای حضور هنرمندان در کشور خود قرارداده اند که هنرمندان و افراد خاص و موفق بتوانند به صورت موقت مدت زمانی را در کشورشان حضور داشته باشند و بتوانند از این فرصت در بهبود مسیر موفقیتشان استفاده نمایند. اما برای رسیدن به اقامت دائم و پاسپورت مسئله متفاوت است. برخی از کشور ها برای جذب افراد هنرمندان و یا ورزشکاران در سطح بین المللی و یا افراد با استعداد های خاص به این افراد اقامت اعطا می نمایند که در ادامه می توانند به پاسپورت و تابعیت آن کشور بیانجامد. به عنوان مثال کشور اتریش برای هنرمندان موفق در زمینه هنری خود کار اقامت اعطا می نماید و کشور کانادا به افراد هنرمند و یا ورزشکارانی که در سطح جهانی مطرح بوده و از این طریق در سالیان گذشته توانسه اند درآمد کسب نمایند اقامت دائم اعطا می نماید. کشور انگلستان نیز برای استعداد ها و نخبگان دارد. کشور انگلستان به این افراد که می تواند در هر زمینه ای استعداد داشته باشند در صورت تایید سازمان های خاصی اقامت اعطا می نمایدو این افراد پس از گذشت زمان و احراز شرایط خاصی به پاسپورت این کشور دست یابند. برای کسب اطلاعات تکمیلی در خصوص این نوع از روش های اقامتی می توانید به مقاله های زیر مراجعه نمایید.

گرفتن پاسپورت دوم چه فایده ای دارد؟

بسیاری از ما ایرانی ها به دلیل محدودیتهای پاسپورت های ایرانی، علاقه داریم که پاسپورت دوم داشته باشیم. پس لازم است بدانیم که داشتن پاسپورت چه کشورهایی مفید است. یعنی با داشتن پاسپورت چه کشورهایی می توانیم به مزیت های سفر بدون محدودیت به کشورهای دیگر دست پیدا کنیم. به طورمثال با داشتن پاسپورت کشور ترکیه، فقط می توانید به دو یا سه کشور بیشتر نسبت به پاسپورت ایران سفر کنیم. اما با داشتن پاسپورت کشورهای اروپایی خیلی راحت می‌توانید به کشورهای عضو اروپا سفر کنید حتی بدون ویزا به کشورهای آمریکایی و کانادایی نیز می توانید سفر کنید. بسیاری از کشورهای اروپایی، امتیاز اعطا پاسپورت را برای برخی از کشورها، از جمله ایران و روسیه را محدود کردند. اما بعضی از کشورها مانند مونته نگرو، بلغارستان، بعضی از کشورهای اروپایی و کشورهای کاراییب هنوز به ایرانی ها پاسپورت می دهند. که این پاسپورت ها بسیار با ارزش هستند زیرا با داشتن این پاسپورت ها، دیگر نیازی به انتظار در صف های ویزا نیست، تحصیل فرزندان شما رایگان می شود، رفتن به بقیه کشورها بسیار راحت تر است و امکان سرمایه گذاری راحت در کشورهای دیگر وجود دارد. نکته جالب توجه این است که هزینه دریافت این پاسپورت ها حتی از هزینه دریافت پاسپورت ترکیه نیز  در برخی از موارد پایین تر است. برای کسب راهنمایی دقیق و اینکه بدانید از چه مسیرهایی می‌توانید به این پاسپورت های با ارزش دست پیدا کنید موسسه mie همراه همیشگی شماست که شما را در این رابطه کمک می کند برای کسب اطلاعات دقیق با موسسه mie تماس حاصل فرمایید.

اخذ پاسپورت کارائیب به صورت مستقیم

کشورهایی وجود دارند که به صورت مستقیم به ایرانیان تابعیت دهند. کشورهایی نظیر ترکیه و جزایرکارائیب این امکان را دارند که البته ترکیه با توجه به ارزش پاسپورتش گزینه چندان مناسبی نخواهد بود. فرصت ویژه ای که هم کنون در اختیار ایرانیان مقیم خارج از کشور قرار گرفته تا در جزایر کارائیب زیر 6 تا 8 ماه پاسپورت مستقیم بگیرید. هزینه دریافت این پاسپورت بین 100 تا 150 هزار دلار خواهد بود. متقاضیان دقت داشته باشند که اخذ اقامت یک کشور تنها با زندگی و حضور در آن است که ممکن خواهد بود بلعکس در اخذ پاسپورت شرط حضور وجود ندارد. پاسپورت کارائیب دارای اعتبار بالایی است و برای کشورهای اروپایی نیازی به ویزا نخواهد داشت. برای ویزای آمریکا نیز شرایط آسانتر از پاسپورت ایران است. 

اخذ پاسپورت وکلای مجموعه ملک پور

یکی از مهمترین و تاثیر گذارترین خدمات موسسه MIE، مشاوره های تلفنی و بررسی رایگان شرایط متقاضیان برای انواع روش های مهاجرتی است. از سوی دیگر این موسسه همواره تلاش نموده است که سطح علمی و اطلاعات متقاضیان  خود را در خصوص قوانین و اصول مهاجرت و قوانین بین المللی افزایش دهد تا علاقه مندان بتوانند در انتخاب مسیر خود تاثیر گذار بوده و درک مناسبی از مسیرهای پیش روی خود داشته باشند. از این رو این موسسه مقالات و ویدئوهای رایگان بسیاری را تهیه نموده و در اختیار علاقه مندان قرار داده است. همچنین به صورت تخصصی در زمینه های مختلف اقدام به برگزاری وبینارها و سمینارهای آموزشی کرده و متقاضیان را با مسیرهای پیش رویشان به صورت جزیی آشنا می نماید. در این وبینارها نکات تخصصی و علمی توسط اساتید مسلط و کارازموده ای همچون استاد ملک پور و جناب مهندس افضلی مشاور رسمی مهاجرت به کانادا ارائه می گردد. موسسه ملک پور در تمامی 16 سال فعالیت خود در تمامی روش های مهاجرت و تمکن مالی و استفاده از کارشناسان برتر در هر کشور، همواره سعی کرده است که روش های نوینی را برای مهاجرت ایرانیان و مهاجرت متقاضیان از دیگر کشورها همچون ترکیه و کشورهای عربی باز نماید و پرونده ها را با بهره گیری از کارشناسان مقیم با بالاترین کیفیت و نرخ موفقیت بسیار بالا انجام دهد. توصیه می شود برای بررسی بهتر شرایط مهاجرتی پیش رویتان به سری ویدئویی که توسط تیم موسسه MIE تهیه شده است مراجعه نمایید تا با بررسی تمامی مسیرهای مهاجرتی و کسب اطلاعات تکمیلی بتوانید خود کارشناس مهاجرتی خود باشید. برای کسب اطلاعات تکمیلی و تهیه این محصول بی نظیر می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید.

بنر گام به گام اخذ اقامت

سوالات متداول راجع به چگونه پاسپورت بگیریم؟

✅ بهترین راه برای گرفتن پاسپورت کدام است؟

روش های اخذ پاسپورت بسیار متفاوتند که بهترین آن با توجه به رزومه کاری و تحصیلی و شرایط مالی متقاضیان متفاوت می باشد.

✅ آیا رسیدن به پاسپورت را از طریق پناهندگی توصیه می نمایید؟

خیر؛ پروسه های پناهندگی با توجه به خطرات و ریسک های آن به هیچ عنوان توصیه نمی گردد.

✅ پرطرفدارترین روش های رسیدن به پاسپورت برای افراد تازه فارغ التحصیل کدام است؟

برای فارغ التحصیلان دانشگاه های کشورهای مختلف، بهترین مسیر رسیدن به پاسپورت می تواند ورود به بازار کار و اخذ اقامت کاری و دادن بیمه و مالیات در کشور مقصد باشد.

✅ آیا می شود به سرعت به پاسپورت یک کشور رسید؟

بله؛ روش هایی وجود دارد که با اهدای مبلغ مشخصی پول و یا سرمایه گذاری و خرید ملک در برخی از کشورها به سرعت پاسپورت برخی از کشورها را اخذ نمود.

 

_____________________ نکات پایانی چگونه پاسپورت بگیریم؟ _____________________

در مقاله " چگونه پاسپورت بگیریم؟ " سعی گردید که تمامی هفت دسته بندی اصلی مهاجرت به اختصار و به صورت علمی مورد بررسی گردد و شرایط رسیدن پاسپورت در هریک از این هفت دسته ارائه شود و همچنین مقالات و محصولاتی را برای کسب اطلاعات تکمیلی در اختیار شما بزرگواران قرار گیرد. به صورت کلی می توان گفت که رسیدن به پاسپورت کشور مقصد با توجه به رزومه فرد و شرایط مالی وی و همچنین قوانین داخلی کشور مقصد می تواند از مسیر های مختلف و در زمانبندی بسیار متفاوتی انجام شود. اگر در طی مطالعه این مقاله برای شما عزیزان سوال و یا نکته مبهمی پیش آمد به سادگی می توانید در انتهای همین مقاله در بخش پرسش و پاسخ سوال خود را مطرح نمایید تا توسط مشاورین این موسسه و یا دیگر هموطنان که در مسئله مورد نظر شما تجربه دارند پاسخ داده شود. شایان ذکر است شما بزرگواران همواره می توانید با تماس مستقیم با دفاتر این موسسه در سرتاسر جهان و یا پر نمودن فرم مشاوره رایگان در وب سایت های این موسسه از مشاوره رایگان تلفنی مشاورین مجرب این موسسه در گام اول بهره مند گردید و شرایط خود و خانواده تان را برای برنامه های مختلف مهاجرتی و سرمایه گذاری بین المللی بررسی نمایید.

امتیاز 5 از 5 ( 8 رای ثبت شده)

مطالب مرتبط و مفید


ثبت پرسش
مشاوره رایگان