ویزای نخبگان آمریکا

37 نظر

آیا تا به حال این پرسش اندیشیده اید که ویزای نخبگان آمریکا یا EB1 Visa چیست و به چه افرادی تعلق می گیرد؟ کشور آمریکا که مقصد مهاجرتی ایده آلی برای بسیاری از افراد شناخته می شود، انواع ویزا را متناسب با شرایط متقاضیان تعریف کرده است که از جمله آن ها می توان به ویزای EB1 یا ویزای نخبگان، نوابغ، خلاق و افراد خاص آمریکا اشاره کرد. در معرفی مختصر ویزای نخبگان آمریکا یا EB1 باید گفت این ویزا به افرادی تعلق می گیرد که چند معیار از ده معیار مشخص شده توسط دولت آمریکا را دارا باشند. افرادی که بتوانند مدارک کافی دال بر موفقیت های ملی و بین المللی خود یا عضویت در انجمن های تخصصی و حرفه ای رشته مرتبط به عنوان فردی موفق و تأثیرگذار و دیگر مدارک لازم را ارائه نمایند، قادر به دریافت کارت سبز برای نوابغ، نخبگان و استاد دانشگاه ها خواهند بود. دانشمندان، محققان و اساتید برجسته و همچنین فعالان عرصه های علمی، ورزشی و هنری می توانند مطالب این مقاله را با دقت مطالعه نمایند و از شرایط مهاجرت دانشمندان و نخبگان علمی به آمریکا و دیگر افرادی که در این دسته بندی قرار می گیرند، اطلاع یابند. ویزای ای بی وان و همچنین ویزای EB2 و EB3 که در همین دسته بندی قرار می گیرند، در مقاله ای تحت عنوان ویزای نخبگان آمریکا مورد بررسی تخصصی قرار می گیرد. در صورتی که نیاز به دریافت راهنمایی های بیشتر در زمینه گرین کارت نخبگی آمریکا دارید می توانید با شماره تلفن های موسسه ملک پور تماس گرفته و یا فرم تماس را کامل کنید تا مشاوره تلفنی رایگان در خصوص گرفتن گرین کارت با ویزای EB1 آمریکا دریافت نمایید. مقاله ویزای نخبگان آمریکا بر اساس تحقیقات صورت گرفته توسط موسسه ملک پور و پرسش از وکلای محلی همکار آمریکا و همچنین بررسی سایت های دولتی نوشته شده است.

  • توضیحات موسسه ملک پور در مورد مهاجرت اشخاص خاص به آمریکا بدون نیاز به سرمایه گذاری

فایل تصویری موسسه ملک پور درمورد روش های اقامت آمریکا و اخذ گرین کارت

فایل صوتی موسسه ملک پور درمورد روش های اقامت آمریکا و اخذ گرین کارت برای افراد خاص

 

مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:

تماس با ما

ویزای نخبگان آمریکا

شرایط ویزای نخبگان آمریکا

همان طور که می دانید روش های مهاجرت به آمریکا را می توان در هفت دسته متفاوت تقسیم بندی کرد که اسامی آن ها عبارتست از: کار، تحصیل، سرمایه گذاری، تولد، ازدواج، پناهندگی و افراد خاص و فوق موفق. دسته بندی آخر مختص افرادی است که از شرایط ویژه ای برخوردار هستند و با تکیه بر شرایط خود می توانند از بسترهای قانونی مهاجرت که در برخی کشورها فراهم شده است استفاده نمایند. از جمله این کشورها، آمریکا است. احتمالاً شما نیز نام ویزای EB1 آمریکا را شنیده باشید. این ویزا به افرادی تعلق می گیرد که در زمره افراد نخبه و دارای استعداد خاص قرار می گیرند. با اخذ ویزای نخبگان آمریکا می توان اقامت دائم آمریکا و در واقع گرین کارت آمریکا مبتنی بر اشتغال را دریافت کرد. افراد غیرآمریکایی که دارای توانایی های خاص بوده و یا در زمینه فعالیت خود دارای تخصص بوده و به عنوان محقق و استاد برجسته شناخته می شوند، و همچنین تعدادی از مدیران و کارفرمایان شرکت های خارجی که به آمریکا منتقل شده اند، واجد شرایط اخذ ویزای نخبگان آمریکا یا EB1 می باشند.

  • فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد ویزای eb1 آمریکا

فایل تصویری موسسه ملک پور درمورد ویزای eb1 آمریکا

فایل صوتی موسسه ملک پور درمورد ویزای eb1 آمریکا

 

انواع ویزاهای نخبگان آمریکا

ویزای نخبگان آمریکا یکی از فرصت هایی می باشد که این کشور در اختیار افراد دارای استعدا ویژه و توانایی منحصربه فرد برای پیشرفت و رسیدن به دستاورد موردنظرشان، قرار داده است. استعداد و افتخارات اینگونه از افراد باید در سطح بین المللی و بالاتر از دیگر افراد جامعه باشد. انواع ویزای نخبگان آمریکا، گروه های مختلفی را واجد شرایط ورود به این کشور می کند که شامل 2 مورد زیر است

  • ویزای نخبگان آمریکا از نوع مهاجرتی: ویزای EB1
  • ویزای نخبگان آمریکا از نوع غیرمهاجرتی: ویزای O

ویزای EB ویزای نخبگان آمریکا

نامی که این نوع ویزای امریکا با آن معروف گشته است، ویزای انیشتن می باشد که در نهایت منتهی به اقامت دائم(گرین کارت آمریکا) می گردد. افرادی که از این طریق موفق مهاجرت و ورود به کشور آمریکا می شوند، بستر بسیار ایده آلی برای شکوفایی توانایی هایشان ایجاد می شود. این ویزا خود دارای چندین دسته بندی می باشد.

ویزای O ویزای نخبگان آمریکا

این نوع ویزا موقتی و غیر مهاجرتی می باشد که افراد دارای استعداد و توانایی در حوزه های، علوم، هنر، آموزش و تجارت، برای رسیدن به دستاوردهای خاص می توانند از این نوع ویزا استفاده نمایند. به دلیل غیرمهاجرتی بودن اخذ این نوع ویزا آسان تر است.

تفاوت های انواع ویزای نخبگان آمریکا

مهم ترین تفاوت های انواع ویزای نخبگان آمریکا را باید در زیردسته های آنها دانست. در قدم بعد، مدت زمان اقامت متقاضی را باید وجه تمایز دو نوع ویزای نخبگان آمریکا به حساب آورد. لازم به ذکر است که سختگیری و قوانین ویزای EB1 بسیار فشرده تر از ویزای O می باشد و  استعداد و توانایی دارندگان ویزای EB1 میبایست خیلی بیشتر و بهتر از نوع دیگر ویزای نخبگان آمریکا باشد.

  • فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد مهاجرت به آمریکا

فایل تصویری موسسه ملک پور درمورد مهاجرت به آمریکا

فایل صوتی موسسه ملک پور درمورد مهاجرت به آمریکا

واجدین شرایط اخذ ویزای EB1 یا ویزای نخبگان آمریکا

در بخش قبل گفته شد که ویزای نخبگان آمریکا، ویزای مبتنی بر اشتغال می باشد و نام دیگر آن، ویزای EB1 آمریکا یا Employment Base است که اقامت دائم آمریکا را به دارندگان آن اعطا می نماید. دولت آمریکا به افرادی که دارای تخصص ویژه و افتخاراتی در زمینه های مشخص می باشند، واجد شرایط دریافت این ویزا می باشند. در واقع واجدین شرایط ویزای نخبگان آمریکا را می توان در سه گروه مختلف دسته بندی کرد:

  • دسته اول؛ افراد دارای توانایی فوق العاده(Extraordinary Ability)
  • دسته دوم؛ محققان و اساتید برجسته(Outstanding professors & researchers certain)
  • دسته سوم؛ مدیر یا کارفرمای چندملیتی(Multinational manager or executive)

دارندگان جایزه های ارزشمند جهانی مانند دارندگان مدال المپیک، برندگان جایزه اسکار، کن، نوبل و دیگر جشنواره های معتبر جهانی، گرین کارت آمریکا برای نخبگان و نوابغ را دریافت خواهند کرد.

ویزای هنرمندان آمریکا

این مقاله را از دست ندهید: ویزای هنرمندان آمریکا

در این مقاله ما جوانب و ویزای هنرمندان آمریکا را به شما خواهیم آموخت.

مدارک مورد نیاز ویزای EB1 آمریکا

در بخش قبل، به دسته بندی کلی افرادی پرداختیم که واجد شرایط ویزای نخبگان آمریکا یا EB1 Visa می باشند. برای اثبات واجد شرایط بودن و قرارگیری در این دسته بندی ها، لازم است که مدارک لازم و کافی به دولت آمریکا ارائه گردد.

افراد با توانایی فوق العاده

بایستی توانایی خود را با ارائه افتخارات پی در پی ملی و بین المللی خود در عرصه های مختلف هنری، ورزشی، علمی یا... اثبات کنید. برای مثال با وجود مدال ها و جوایز متعدد و معتبر در زمینه فعالیت خود می توانید شایستگی خود را به دولت آمریکا نشان دهید. بنابراین داشتن حداقل 3 معیار از مجموع معیارهای تعیین شده توسط دولت آمریکا کفایت می کند. لازم به ذکر است که به منظور گرفتن ویزای نخبگان آمریکا برای این دسته از افراد، نیازی به دریافت پیشنهاد کاری از آمریکا نمی باشد و ارائه مدارکی کافیست که نشان دهنده قصد ادامه فعالیت و کار شما به صورت تخصصی در زمینه مورد نظر باشد. فرآیند کلی ویزای EB1 آمریکا برای این دسته از افراد بدین گونه است که برای تکمیل فرم I-140 یا فرم درخواست کارگر خارجی برای خود اقدام نمایید.

محققان و اساتید برجسته

که دارای دستاوردهای برجسته ای در زمینه خاص دانشگاهی در سطح بین الملل می باشند، به عنوان واجد شرایط اخذ ویزای نخبگان آمریکا شناخته می شوند. این دسته از افراد لازم است که حداقل سابقه سه سال تدریس یا تحقیق در حوزه دانشگاهی و علمی داشته باشند و در صدد دریافت جایگاه ویژه تدریس یا تحقیق در یک مرکز آموزش عالی در آمریکا باشند. لازم به ذکر است که اقدام برای دریافت ویزای نخبگان آمریکا برای محققان، نیاز به داشتن پیشنهاد کاری از یک مرکز آموزشی و تحقیقاتی در آمریکا و همچنین داشتن 2 معیار از 6 معیار مورد نظر دولت آمریکا دارد.

برای اقدام به اخذ ویزای نخبگان آمریکا توسط این دسته از افراد، کارفرما بایستی فرم I-140 را کامل نماید. کارفرما نیاز است که توانایی خود در پرداخت حقوقی مشخص را در طول دوره زمان معین اثبات نماید که این مورد، جزوی از روند درخواست کارفرما محسوب می شود. برای این منظور، کارفرما می تواند از مدارکی مانند گزارش پرداخت سالیانه، اظهارنامه مالیات بر درآمد فدرال یا صورت مالی حسابرسی شده استفاده نماید.

مدیران و کارفرمایان چندملیتی

که در حال حاضر برای کارفرمای درخواست کننده در ایالت متحده آمریکا کار می کنند، بایستی در طی سه سال گذشته قبل از دادخواست یا آخرین پذیرش قانونی غیرمهاجرتی، حداقل یک سال را برای در خارج از آمریکا کار کرده باشند. ضمن اینکه کارفرمای آمریکایی نیز لازم است که سابقه حداقل یک ساله کار تجاری خود را ارائه داده و با شرکت خارج از ایالت متحده آمریکا که محل کار مدیران و کارفرمایان چندملیتی می باشد، رابطه مشخصی داشته باشد. علاوه بر این لازم است که کارفرما، صحت ادعای خود در انتساب شما در یک پست مدیریتی یا اجرایی را اثبات کند. برای دریافت ویزای نخبگان آمریکا توسط این گروه از افراد، نیازی به گواهی کار نمی باشد.

کارفرمای آمریکایی بایستی فرم I-140 USCIS را که دادخواستی برای کارگر بیگانه می باشد تکمیل نماید. در روند درخواست ویزای نخبگان آمریکا برای مدیران و کارفرمایان چندملیتی نیز کارفرمای آمریکایی بایستی توانایی مالی خود در پرداخت حقوق مشخص در بازه زمانی معین را اثبات نماید. استفاده از گزارش پرداخت سالیانه، اظهارنامه مالیات بر درآمد فدرال یا صورت مالی حسابرسی شده، برای اثبات توانایی مالی کارفرما در پرداخت حقوق مرسوم است. به منظور اثبات توانایی های ویژه خود و یا موفقیت های ملی و بین المللی خود بایستی حداقل یک جایزه بزرگ و معتبر بین المللی را ارائه داده و یا حداقل 3 معیار از 10 معیار زیر را دارا بود. در ادامه، به معرفی و بیان این ده معیار می پردازیم که توسط دولت آمریکا تعیین شده است:

  • مدارک دریافت جوایز ملی کمتر شناخته شده و یا جوایز بین المللی مانند جوایز کارآفرینی، خوارزمی، مدال های ورزشی و...
  • مدارکی که عضویت شما در انجمن های مرتبط با حوزه تخصص شما را نشان می دهد؛ مانند انجمن ریاضی دانان، تیم ملی کشور و...

در توضیح این معیار می توان فاکتورهایی را نام برد که دلایل مناسبی بر استاد برجسته یا پژوهشگر بودن یک شخص می باشد. انتهای مطالب همین زیرعنوان، به این فاکتورها خواهیم پرداخت.

  • مدارکی که انتشار مطالبی را پیرامون شما در مجلات و نشریات عمده و حرفه ای کسب و کار یا سایر رسانه های مهم مانند تلویزیون نشان می دهد؛ مانند مصاحبه تلویزیونی و...
  • مدارک دال بر درخواست از شما برای قضاوت و داوری کار دیگران به صورت جداگانه یا در یک گروه
  • اسنادی حاکی از همکاری علمی، هنری، ورزشی و تجاری و سهم شما در پیشرفت بیزنسی در رشته مربوطه مانند قهرمان ورزشی
  • اسنادی که نشان دهنده چاپ مقالات و آثار علمی شما در نشریات بزرگ و حرفه ای و یا نمایش در سایر رسانه ها می باشد.
  • گواهی و مدال دال بر نمایش آثار شما در ویترین های هنری و نمایشگاه ها
  • مدارکی که عملکرد شما به عنوان رهبر و یا مدیریت در سازمان های مشخص و ممتاز را اثبات کند.
  • اسناد نشان دهنده درآمد بالای شما در زمینه تخصصی خود نسبت به دیگر افراد
  • کسب موفقیت های مالی بسیار در زمینه هنرهای نمایشی، تجسمی و موسیقی

گفتیم که فاکتورهایی به عنوان شواهد مستند مبنی بر پژوهشگر یا استاد برجسته بودن یک شخص وجود دارد. یک پژوهشگر یا استاد برجسته بایستی حداقل دو فاکتور از فاکتورهای زیر را داشته باشد تا بتواند شایستگی خود را اثبات نماید:

  • دریافت جوایز مهم برای دستاوردهای علمی و برجسته
  • عضویت در انجمن هایی که اعضای آن افراد ممتاز بوده و بایستی دارای موفقیت های برجسته باشند؛ مانند انجمن خوارزمی یا باشگاه اندیشمندان و دانشمندان جوان
  • انتشار مطالب و مقالات فرد در نشریات حرفه ای
  • شرکت به صورت داوطلب به صورت انفرادی یا به صورت اشتراکی و در یک هیئت به عنوان داور و بررسی کننده آثار دیگران در همان زمینه دانشگاهی یا دیگر زمینه های مرتبط به آن
  • آثار نشان دهنده همکاری علمی یا پژوهشی اصلی در زمینه تخصصی مربوطه
  • تألیف کتب یا مقالات علمی در مجلات علمی با تیراژ بین المللی در زمینه مورد نظر

هزینه ویزای تلنت آمریکا

همانگونه که مشخص است، ماهیت این نوع ویزا برپایه استعداد و توانایی افراد بوده و موضوع مالی مطرح نمی باشد و کشور آمریکا از افراد دارای استعداد و برنامه های بزرگ و اجرایی، استقبال می کند. پس می توان نتیجه گرفت که بحث مالی و داشتن سرمایه در این نوع ویزا مطرح نمی باشد. تنها هزینه مربوط به این نوع ویزا  مربوط به زندگی و مخارج این چنینی و هزینه اخذ ویزا که نیازمند 1000 دلار جهت صدور ویزا، 1140 دلار برای تشکیل پرونده و 345 دلار نیز به منظور پردازش ویزای وزارت امور خارجه، می باشد. اشخاص دارای استعداد و توانایی ویژه با پرداخت این مبالغ، موفق به اخذ ویزای تلنت آمریکا و حضور در این کشور برای شکوفایی استعداد و توانایی ویژه خود خواهند شد.

اخذ اقامت آمریکا برای نخبگان

افرادی که با ویزای EB1 ویزای نخبگان آمریکا در ایالات متحده آمریکا حضور داشته و یا دارنده ویزای EB2 و ویزای EB3 آمریکا هستند، با داشتن شرایط زیر می توانند برای گرفتن کارت سبز یا گرین کارت آمریکا اقدام کرده و درخواست خود را تقدیم نمایند:

  • تکمیل فرم I-485 برنامه ثبت نامه اقامت دائم آمریکا
  • پذیرش در ایالات متحده آمریکا و مورد بازرسی قرار گرفتن
  • حضور فیزیکی در آمریکا در زمان ثبت فرم I-485
  • داشتن شرایط دریافت ویزا
  • در دسترس بودن ویزا برای شما در زمان ثبت فرم I-485 و در زمان تصمیم نهایی USCIS برای درخواست شما(اطلاعات بیشتر در این زمینه را می توانید در وب سایت وزارت امور خارجه آمریکا مطالعه نمایید.)
  • شغلی که در فرم I-140- دادخواست مهاجر برای کارگر بیگانه- به شما پیشنهاد شده است هنوز با کارفرمایی که فرم I-140 را از طرف شما ثبت کرده است وجود دارد و شما پس از تأیید فرم I-485 توسط USCIS قصد پذیرش شغل مورد نظر را دارید.
  • در صورتی که فرم I-140 را خود به عنوان خوددرخواست کننده تنظیم می نمایید، بایستی فعالیت شغلی شما در همان زمینه ای باشد که در فرم I-140 قید شده است.
  • مجاز بودن به اقدام جهت اخذ اقامت دائم قانونی آمریکا و یا عدم پذیرش یا دیگر روش ها.
  • داشتن شایستگی لازم برای استفاده مطلوب از اختیارات USCIS

به منظور تعیین وضعیت برای دریافت گرین کارت آمریکا، فرد لازم است که بعد از پروسه های "بازرسی و پذیرش" یا "سرکشی" که توسط افسر مهاجرت در ایالات متحده آمریکا انجام می شود، به صورت فیزیکی در آمریکا حضور داشته باشد. مسئولیت نگارش این مقاله با موسسه ملک پور بوده است و کپی برداری از اطلاعات آن در صورت عدم ذکر منبع و نویسنده، از نظر قانونی و شرعی خلاف و حرام است. ذکر این نکته لازم است که در صورت تأیید درخواست فرم I-140، همسر و فرزندان کمتر از 21 سال که مجرد هستند نیز واجد شرایط برای برنامه های مهاجرتی E14 و E15 خواهند بود. در محصول راهنمای گام به گام اخذ اقامت می توانید اطلاعات کاملی در خصوص انواع روش های اخذ اقامت آمریکا و دیگر کشورهای مطرح به دست آورید.

شرایط اخذ ویزای EB2 و EB3 آمریکا

یکی از انواع ویزاهای آمریکا که بسیار مورد استقبال متقاضیان مهاجرت به آمریکا قرار گرفته است، ویزای EB2 و ویزای EB3 است که منجر به گرفتن گرین کارت یا کارت سبز آمریکا می شود. افرادی که خواستار دریافت این ویزاها هستند لازم است که حداقل 2 سال دوره آموزشی یا سابقه کار مرتبط با رشته فعالیتی خود ارائه دهند. پزشکان، مدیران مشاغل و مربیان دارای مدرک تحصیلی فوق لیسانس یا بالاتر و دیگر افراد در برخی حرفه های تخصصی می توانند ویزای EB2 را به منظور گرفتن اقامت دائم آمریکا یا گرین کارت دریافت نمایند. افرادی که با اولویت های مشخص برای دریافت ویزای EB2 آمریکا واجد شرایط هستند، توسط دولت آمریکا مشخص شده و در سه گروه دسته بندی شده اند:

  • افراد حرفه ای: افراد دارای مدرک تحصیلی لیسانس یا معادل آن
  • افراد ماهر:افراد فعال در مشاغلی که نیاز به حداقل 2 سال آموزش دارد.
  • سایر افراد:سایر افراد که در دسته های اول و دوم قرار نمی گیرند.

ویزای EB3 یک ویزا مبتنی بر اشتغال در آمریکا می باشد.

⬅️ چنانچه علاقمند به کسب اطلاعات بیشتر در باب ویزای نخبگان آمریکا هستید، اینجا کلیک کنید ➡️

جهت کسب اطلاعات بیشتر پیرامون مهاجرت به سایر کشورهای جهان می توانید از پکیج راهنمای گام به گام اخذ اقامت استفاده نموده و در حد یک کارشناس مهاجرت، اطلاعات لازم را کسب نمایید.

بنر گام به گام اخذ اقامت


بنرهای مورد نیاز

 

پرسش: سلام، برای گرفتن ویزای نخبگان امریکا یا کشورهای دیگر به تمکن مالی نیاز است؟

 


سوالات متداول 

ویزای نخبگان آمریکا به چه افرادی تعلق می گیرد؟

افرادی که دارای تخصص ویژه و افتخاراتی در زمینه های مشخص می باشند، واجد شرایط دریافت این ویزا می باشند. واجدین شرایط ویزای نخبگان آمریکا را می توان در سه گروه افراد دارای توانایی فوق العاده، محققان و اساتید برجسته و مدیر یا کارفرمای چندملیتی تقسیم بندی کرد.

نام دیگر ویزای نخبگان آمریکا چیست؟

ویزای EB1

آثار اقامتی ویزای نخبگان آمریکا چیست؟

با اخذ ویزای نخبگان آمریکا یا ویزای EB1 می توان اقامت دائم آمریکا و در واقع گرین کارت آمریکا مبتنی بر اشتغال را دریافت کرد.

شرایط گرفتن ویزای EB2 و EB3 چیست؟

افرادی که خواستار دریافت این ویزاها هستند لازم است که حداقل 2 سال دوره آموزشی یا سابقه کار مرتبط با رشته فعالیتی خود ارائه دهند.

سخن پایانی

ویزای نخبگان آمریکا که با عنوان ویزای EB1 نیز شناخته می شود، یکی از انواع ویزاهای آمریکا است و به صدور گرین کارت آمریکا یا کارت سبز برای نوابغ، نخبگان و استاد دانشگاه ها یا به نوعی گرین کارت نخبگی آمریکا منجر می شود. مهاجرت دانشمندان و نخبگان علمی به آمریکا با اخذ ویزای EB1 یا ویزای نخبگان، نوابغ، خلاق و افراد خاص آمریکا امکان پذیر است که در صورت ارائه مدارک کافی دال بر موفقیت در عرصه فعالیت خود می توان آن را دریافت کرد. مدارک مورد نیاز توسط دولت آمریکا تعریف و مشخص شده است و افراد واجد شرایط تحت سه گروه با ده معیار دسته بندی شده اند. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و یا در صورت داشتن شرایط اخذ ویزای نخبگان آمریکا می توانید با موسسه ملک پور تماس گرفته و مشاوره تلفنی رایگان در خصوص گرفتن گرین کارت با ویزای EB1 آمریکا دریافت کنید. چنانچه در پایان مقاله نیز در بخش "ثبت پرسش" سوالات خود را مطرح نمایید، پاسخ آن ها را در مدت زمان کوتاهی دریافت خواهید کرد.

امتیاز 4.27 از 5 ( 10 رای ثبت شده)

مطالب مرتبط و مفید


ثبت پرسش
عماد صالحی
با سلام. شرایط مهاجرت به آمریکا در حال حاضر چگونه است؟ آیا برای کار در آمریکا زمان مناسبی است؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت برای پاسخگویی به این سوال باید شرایط شما دقیق مورد بررسی قرار بگیرد و مواردی همچون سن، تحصیلات، سطح زبان و ... شما تحلیل شود. شرایط کار وجود دارد اما در شرایط کرونا شاید دریافت جاب آفر از خارج از این کشور مقداری دشوارتر باشد.
SHADI
سلام وقت بخیر دانشجو سال اخر دندانپزشکی دارای یک مدال نقره و یک مدال برنز المپیاد دانشجویان علوم پزشکی و همینطور عضویت در انجمن نخبگان ایا شرایط ویزای نخبگان رامیتواند داشته باشد؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت. دوست گرامی، رزومه خود را برای مشاورین موسسه ارسال نمایید تا جهت بررسی برای وکیل مربوطه ارسال کنند و استعلام لازم برای شما گرفته شود.
M
سلام. شخصی که معاون یک شرکت دولتی استانی بزرگ باشد مثلا معاون اداره برق استان اصفهان. ‌جز هیئت مدیره شرکت باشد. جز تیم استخدام کننده نیرو های جدید باشد سابقه تدریس و تحقیقات داشته باشد. دارای چندین طرح نوآورانه و اجرا و آموزش آن در سراسر کشور احراز رتبه کارمند و مدیر نمونه دارای مدرک فوق لیسانس شرایط این ویزا را دارد ؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت. دوست گرامی، برای اظهار نظر دقیق در خصوص ویزای نخبگان آمریکا بهتر است تا رزومه کامل خود را برای کارشناسان موسسه ارسال نمایید تا از وکیل مربوطه استعلام نمایند و پس از تایید وکیل اقدام برای این نوع ویزا داشته باشید.
مهتا
سلام ببخشید برای این ویزا مدال تکواندویی که هنوز مال سطح کمربند مشکی نیست ولی مثلا مال کمربند زرده ولی توی کشور طلا باشه هم قبوله؟ منظورم اینه برای مسابقات کشوری درسطح کمربند زرد طلا بیاریم هم قبوله؟ و یا المپیاد هایی که مال دوره متوسطه اولن که تخصصی نیستن ولی در سطح کشور قبوله؟ اینا حساب میشن؟.
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب دوست عزیز با مشاوران موسسه ملکپور تماس بگیرید شرایط شما از قبیل سن و مدرک تحصیلی و... را کامل بررسی کنند
الهه معمار
باسلام برای ویزایEB1 اگر مدیر یکی از شرکت های دولتی در ایران باشی (مثل شرکت نفت یا برق) برات امتیاز محسوب میشه؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام بله دوست عزیز. برای بررسی رزومه خود می تواند با موسسه تماس حاصل نمایید.
محمود
سلام ببخشید این ویزا مختص امریکا هست یا کشورهای دیگه هم دارند ؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز برخی از کشورها ویزای مشابه این ویزا را دارند‌.
علیرضا خجسته
سلام آقای ملکپور من بین سه راهی پزشکی حقوق و مهندسی گیر کردم و مهندسی و مهاجرت رو دوست دارم از ریسکش میترسم نمراتم تو دبیرستان زیاد خوب نبوده رشتم تو دبیرستان ریاضی بوده نظر شما چیه
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز برای دریافت مشاوره با موسسه تماس حاصل نمایید.
Dr_Kite
با سلام استاد دانشگاه در زمینه مهندسی مکانیک و هوافضا هستم دارای 720 citation , بیش از 50 مقاله علمی در مجلات Q1 , Q2 داور نشریات مختلف و داور اختراعات در ایران برای بیش از 10 سال دارای سابقه استادی 13 سال و چندین قرارداد با سازمانهای دفاعی داشته ام همچنین شرکت دانش بنیان تا سال قبل فعال بود از چه طریقی بهتره اقدام کنم آیا صلاح هست اول برم فرصت مطالعاتی و از داخل آمریکا اقدام کنم ؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز لطفا با کارشناسان موسسه تماس حاصل نمایید تا رزومه شما را بررسی نمایند‌. رزومه شما برای ویزای eb1 مناسب می باشد
Mobina
سلامت بعد از دریافت ویزایEb1گرین کارت تعلق می گیره؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام بله دوست عزیز در این روش در همان ابتدا گرین کارت دریافت می نمایید.
مجید
با سلام آیا کسی که سربازی در سپاه گذرونده، میتونه برای دریافت ویزای گرین کارت و اقامت دائم آمریکا اقدام کنه؟چون در سایت وزارت خاجه آمریکا گفته شده از آوریل 2019 فقط برای ویزاهای تحصیلی این قانون نادیده گرفته می شه ولی برای اقامت دائم مشکل ساز خواهد بود. نظر شما در این خصوص چیست؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام مخاطب گرامی متاسفانه این مورد در تمامی روش ها تاثیر گذار می باشد و شانس شما را پایین می آورد.
Mohamad hassan tslary fon 4495p416
من یک محقق هستم و داروی من ده بیماری ژنتیکی را درمان می کند از جمله جربی خون نقرس ریزش مو ورویش موی مجدد حتی برای کسانی که کاملا موهای خود را از دست داده اند ومحقق تاریخ چند میلیارد ساله هستم که اطلاعاتم اژ علم تاریخ باستان بشر بیشتر است چون منابع دارم ولی منا بع من در ایران نمی تواند منتشر شود به کمک شما برا ی مهاجرت خودم وخانواده ام نیاز دارم لطفا با شماره منزل تما س بگیرید 09q26487183 09023894014 021449504q6
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام مخاطب گرامی شما می توانید مقاله های خود را در سایت های بین المللی منتشر نمایید و از این طریق اقدام به اخذ ویزای کاری نمایید.
Mohamad hassan tslary fon 4495p416
من یک محققهستم و داروی من ده بیماری ژنتیکی را درمان می کند از جمله جربی خون نقرس ریزش مو ورویش موی مجدد حتی برای کسانی که کاملا موهای خود را از دست داده اند ومحقق تاریخ چند میلیارد ساله هستم که اطلاعاتم اژ علم تاریخ باستان بشر بیشتر است چون منابع دارم ولی منا بع من در ایران نمی تواند منتشر شود به کمک شما برا ی مهاجرت خودم وخانواده ام نیاز دارم لطفا با شما ره منزل تما س بگیرید
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب خدمت شما تماس گرفته میشه ممنون
سارا
سلام . ایا رتبه 1 تا 10 کنکور ایران شامل ویزای نخبگان امریکا می شود ؟ و اینکه بنده دارای مدرک ایلتس هم هستم .
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام مخاطب گرامی برای اخذ ویزای EB1 شما می بایست از چندین فاکتور مانند مقام ها و جوایز بین المللی و ... برخوردار باشید
مجید گندمکار
سلام. من دانشیار دانشگاه آزاد هستم و مقالات زیادی را چاپ کرده ام. متولد 1973 هستم. من برای گرفتم گربن کارت چقدر شانس دارم؟ متشکرم.
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ادب دوست عزیز برای ویزای نخبگان آمریکا صرف داشتن مقاله کفایت نمی کنه چندتا شرط و پیش نیاز داره که داشتن مجموعه ای از آنها شانس شما را بالا می بره مثل مقاله معتبر چه کسانی یا اساتیدی به مقاله شما مراجعه کرده اند، آیا در رشته یا زمینه تحقیقاتی خودتان در بین الملل شناخته شده یا داور هستید، جوایز خاصی دارید از لحاظ درآمدزایی آیا به نسبت همکاران و هم رده های خود شرایط ویژه ای ایجاد کرده اید و... می تواند تاثیر گذار باشد رد پروسه مهاجرت شما. موفق باشید
Danial
با سلام وقت بخیر بنده دکتری برق دارم و سابقه تدریس ۱۱ ساله و ۱۲ تا مقاله isi که سایتشن ۶۰ به بالاست، آیا EB1 شامل حالم میشه ؟ یا اینکه پست داک اپلای کنم ؟ خیلی ممنون میشم کاملا راهنمایی کنید.
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ادب دوست عزیز ویزای EB1 ویزای نخبگان و افراد خاص است و تماماً رقابتی باتوجه به رزمه ای که می فرمایید امکان اقدام برای شما هست ولی باید شرایط شما کامل بررسی شود. پیشنهاد می کنم حتما با موسسه تماس بگیرید تا بصورت رایگان شرایط شما بررسی شود.
مینو
سلام ممنون از اطلاع رسانیتون. من درصدد گرفتن ویزای نخبگان هستم میشه بفرمایید از این طریق میتونم گرین کارت رو بگیرم؟ ممنون
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب بله در صورت اخذ ویزای نخبگان، افراد در ادامه قادر به دریافت گرین کارت مبتنی بر اشتغال خواهند بود
الهام
سلام اگر با ویزای تلنتم موافقت بشه چقدر باید هزینه بپردازم؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب هزینه ای که در این رابطه وجود دارد: 1000 دلار برای صدور ویزا، 1140 دلار برای تشکیل پرونده و 345 دلار برای پردازش ویزای وزارت امور خارجه مورد نیاز است.
مهیار
میشه یه توضیح کلی در مورد ویزای نخبگان بدید که به چه کسایی تعلق میگیره؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و احترام پیشنهاد می شود مقاله حاضر را یک باربه طور کامل و دقیق مطالعه فرمایید در صورت وجود ابهام با موسسه تماس حاصل فرمایید.
آتوسا
ویزای نخبگان چند نوع هست؟ فرقشون با هم چیه؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ادب دوست عزیز ❎EB1_A سخترین حالت در این کتگوری چون خود متقاضی اسپانسر خودش است ❎EB1_B برای استادان دانشگاه است و چون نیاز به اسپانسر هست به نسبت برنامه ای بی وان ای یکم آسونتر هست ❎EB_2 national interest Waiver نسبت به دو برنامه قبلی ساده تر است به دلیل که در این کتگوری توضیح داده میشه که ورود متقاضی به نفع دولت و جامعه آمریکاست ✅شرایط عمومی لازم: 1️⃣داشتن جوایز بین المللی 2️⃣عضویت در سازمان های خاص 3️⃣داشتن درآمد قابل توجه 4️⃣داشتن تالیف کتاب 5️⃣منتشر کردن مقالات علمی معتبر حداقل 3 مورد را از موارد بالا را متقاضی داشته باشد می تواند اقدام کند
مونا
سلام وقت بخیر.همسر من استاد دانشگاه پزشکی هستند ایا شرایط ویزای نخبکان رو دارند؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب بله دوست عزیر استاتید و دانشمندان هم در لیست ویزای نخبگان آمریکا قرار دارند.
مینا علی پور
من عضو بنیاد نخبگان هستم در ایران رتبه کنکور ارشدم هم 3 بوده در حال حاضر در یک شرکت مشغول به کار مرتبط با رشته ام هستم آیا امکان دریافت ویزای نخبگان برای من فراهم هست؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام واحترام شرایط شما برای دریافت این ویزا خوب و قابل بررسی بیشتر می باشد برای راهنمایی دقیق تر با موسسه تماس حاصل فرمایید.
محیا
سلام و عرض ادب. برای ویزای نخبگان آیا نیاز به تمکن مالی می باشد و هزینه آن چقدر می باشد؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ادب دوست عزیز بلی برای ویزای نخبگان هم شما باید از شرایط مالی خوبی برخوردارد باشید. هزینه های ویزای نخبگان هم بستگی به دستمزد وکیل تان دارد.
صابر رضاپور
من دانشجوی دکترا مکانیک دانشگاه تربیت مدرس هستم و عضو بنیاد ملی نخبگان ایران معدلم هم همیشه جز معدل های الف بوده میخواستم بدونم شرایط پذیرش می ای نخبگان رو دارم.
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و احترام شرایط ابتدایی شما برای دریافت ویزای نخبگان خوب و مورد بررسی است لطفا برای بررسی دقیق تر و کسب اطلاعات دقیق تر با موسسه تماس حاصل فرمایید.
فاطمه پویان فر
با سلام و احترام میخواستم بدونم اگر رتبه برتر کنکور باشیم امکان دریافت ویزای نخبگان برای آمریکا را خواهیم داشت؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و احترام شانس شما برای دریافت این ویزا بالا می باشد لطفا برای بررسی دقیق شرایط خود با شماره های موسسه تماس حاصل فرمایید.
مرتضی نقی پور
ویزای نخبگان فقط به نخبگان علمی تعلق می‌گیرد یا ورزشکاران نیز می توانند از این روش مهاجرت کنند؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و احترام اگر شما دارنده مدال جهانی و المپیک باشید می توانید از این روش اقدام فرمایید.
Hosein motahari
سلام. من الان ۲۴ سالمه ولی در سال های اخیر ۴ المپیاد رو مدال اوردم اما برای ادامه تحصیل ارشد مشکل داشتم. امکانش هست یکم راهنماییم کنید.
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ادب دوست عزیز برای اینکه شما را درست تر راهنمایی کنیم نیازمند به اطلاعات بیشتری هستیم پیشنهاد می کنم حتما با موسسه تماس بگیرید تا شرایط شما بصورت رایگان بررسی شود. https://officialmalekpour.net/contact
شریفی
من استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی تهران می باشم با citation(1081) در google scholar . در حال حاظر بازنشسته ام. ای من شرایط گرفتن گرین کارت امریکا میباشم.
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب مخاطب گرامی رزومه شما می بایست توسط کارشناسان مورد بررسی قرار گیرد شما می توانید با شماره های موجود در سایت تماس حاصل نمایید تا شرایط شما به طور دقیق بررسی گردد.
سعیده گل افشان
با سلام و احترام میخواستم بدونم ویزای نخبگان برای کدوم یکی از رشته های تحصیلی امکان دریافتش وجود داره؟ آیا محدودیت خاصی برای رشته ها هست؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و احترام جهت دریافت این ویزا محدودیت در رشته وجود ندارد اما نیاز است شما دارای رتبه ها و یا مقام برتر جهانی در رشته خود باشید و مدارک در این زمینه را ارائه نمایید.
morteza
سلام من مدال نقره المپیاد ریاضی رو دارم و برای این ویزا درخواست فرستادم اگه با پذیرشم موافقت بشه چقدر باید هزینه در ابتدا بکنم؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و درود دوست عزیز شما نیاز است که 1140 دلار برای تشکیل پرونده و 1000 دلار برایویزا و 345 دلار برای پردازش سرمایه اولیه را داشته باشید.
ehsan
سلام روزتون بخیر من در ایران استاد دانشگاه هستم مقاله های علمی زیادی رو هم توی ژورنال های10% برتر چاپ کردم مدرک های بین المللی هم دارم حالا میخواستم بدونم برتری اقدام از طریق ویزای نخبگان نسبت به بقیه ویزا ها مثل ویزای کاری و... چیست؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و درود دوست عزیز در صورت درافت ویزای نخبگان از همان ابتدا امکان دریافت گرین کارت را خواهید داشت و شرایط دستیابی به مشاغل سطح بالا برای شما فراهم خواهد بود.
Ali
سلام، من متوجه یه چیزی نشدم برای دریافت ویزای EB1 نوشتید که باید فرم رو در خود آمریکا پر کرد. یعنی باید ویزا داشته باشیم برای اقدام کردن؟ خب نمیشه که
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز همه اقدامات لازم توسط وکیل امریکایی انجام می شود.
Mohammadreza
با سلام. آیا افرادی که سربازی بنیاد نخبگان بودند و کل سربازی را به صورت انجام پروژه غیر مرتبط با صنایع نظامی برای نیروهای مسلح گذراندند ولی دوره آموزشی را فقط در پادگان سپاه بودند توانسنتند از طریق niw وارد خاک امریکا بشن؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز متاسفانه افرادی که حتی دوره اموزشی خود را در سپاه گذرانده باشند برای ویزای امریکا با ریسک هایی مواجه هستند.
سپهر
با سلام من دانشیار وزارت علوم هستم و دارای 50 مقاله با شاخص ISI و بیش از 500 ارجاع می باشم. آیا میتوانم برای ویزای EB1 اقدام نمایم؟ با تشکر
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز رزومه شما بایستی با جزییات بیشتری بررسی گردد. برای دریافت مشاوره با شماره02149196000 تماس حاصل نمایید
سپهر
با سلام من دانشیار وزارت علوم هستم و دارای 50 مقاله با شاخص ISI و بیش از 500 ارجاع می باشم. آیا میتوانم برای ویزای EB1 اقدام نمایم؟ با تشکر
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز رزومه شما بایستی با جزییات بیشتری بررسی گردد. برای دریافت مشاوره با شماره02149196000 تماس حاصل نمایید
امین حصاری
دارای دکتری مهندسی عمران آب هستم و مقاله با cited:47 و سابقه کاری مرتبط رشته با بیمه 16 سال جطور می توانم اقدام نمایم
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز رزومه شما بایستی توسط کارشناسان بررسی گردد. برای دریافت مشاوره رایگان با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.
مهتا
سلام،خواستم بپرسم که اگر کارآفرین باشیم تو ایران و گروه بیزینس داشته باشیم برای انتقال این بیزینس شامل این ویزا میشیم؟ویزایی که منجر به دریافت اقامت دائم بشه
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام بله دوست عزیز این امکان میسر می باشد. اما بایستی شرایط شما برررسی گردد. پیشنهاد می شود برای دریافت مشاوره رایگان با موسسه تماس بگیرید.
فرید ثابت
سلام و عرض ادب بهتر نیست به جای مسیر نخبگان که ممکنه خیلی طول بکشه زمانش با ویزای کارهاای سطح پایین اقدام کنیم برای امریکا و اونجا نوع ویزامون رو تغییر بدیم؟ اصن لازمه این کار و ممکن هست؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام دوست عزیز روش eb3 نیز یکی از بهترین روش های مهاجرت می باشد. پیشنهاد می شود برای دریافت مشاوره با موسسه تماس حاصل نمایید تا کارشناسان شرایط شما را به طور دقیق تر بررسی نمایند.
مشاوره رایگان