مهاجرت پزشکان به آمریکا

19 نظر

مهاجرت پزشکان به امریکا دارای شرایط الزامی است، ابتدا قبولی در آزمون USMLE این ازمون در سه مرحله برگذار میشود و نمره ی ان از 1 تا 300 است و حداقل نمره کسب شده در این ازمون باید 196 باشد. و همچنین گذراندن دوره های اموزشی و گرفتن مجوز پزشکی ایالتی از دیگر الزمات مهاجرت پزشکان به امریکا میباشد.شرایط اصلی مهاجرت پزشکان به امریکا شامل مراحل زیر میباشد:

  • آزمون USMLE: برای مشاغل پزشکی در امریکا، این آزمون بسیار مهم است. این آزمون از چند مرحله تشکیل شده است (Step 1، Step 2 CK، Step 2 CS، و Step 3) و دریافت نمره قابل قبول در هرکدام از این مراحل الزامی است. نمرات این ازمون ها از 1 تا 300 است و نمره قابل قبول این ازمون در مراحل مختلف از 194 تا 209 میباشد.
  • گذراندن مراحل آموزشی در امریکا: پزشکانی که در کشورهای دیگر تحصیل کرده‌اند، باید برخی از مراحل تحصیلی را در امریکا پشت سر بگذارند. این مراحل شامل گذراندن دوره‌های آموزشی پزشکی در امریکا، انجام رزیدنسی (Residency) و فلوشیپ (Fellowship) میباشد.
  • گرفتن مجوز پزشکی ایالتی: بعد از گذراندن مراحل اموزشی، پزشکان باید مجوز پزشکی ایالتی را کسب کنند. این مرحله شامل گذراندن مصاحبه، ارائه مدارک، و ارائه گزارش‌های مربوط به تجربیات کاری و تحصیلی است.
  • مهاجرت دائمی (Green Card):گرفتن گرین کارت مرحله اصلی و نهایی برای مهاجرت به امریکا است. پزشکان می‌توانند از طریق برنامه‌های مهاجرت دائمی مانند برنامه ارائه کارکنان با استعداد (EB-2) یا برنامه ملی اولویت‌های خاص (National Interest Waiver) برای کسب ویزای مهاجرت دائمی (Green Card) درخواست دهند.

حداقل درامد پزشکان در امریکا 68 هزار دلار در سال است و پزشکانی با سابقه کار بالا سالانه تا 352 هزار دلار می توانند درامد داشته باشند. اگر در خصوص مهاجرت پزشکان به آمریکا و معادل سازی مدرک پزشکی در امریکا سوالاتی داشتید، می توانید از مشاوره رایگان مشاورین موسسه MIE استفاده کنید.

ویدئو موسسه MIE در مورد کار در خارج از کشور و امریکا


تماس با ما

 

مهاجرت پزشکان به آمریکا

مهاجرت پزشکان به آمریکا از طریق کار

بعضی از فارغ التحصیلان رشته پزشکی تمایل دارند پس از اتمام زمان تحصیل و اخذ مدرک تحصیلی خود به کشورهای خارجی مهاجرت کنند و در کشور مقصد مشغول به کار شوند. پزشکان ایرانی که قصد دارند به خارج از کشور مهاجرت کنند، می توانند از طریق دریافت ویزای کار به کشورهایی که نیاز به نیروی پزشک دارند و یا جهت ادامه تحصیل به کشورهای مورد نظر مهاجرت کنند.مهاجرت پزشکان به آمریکا کمی پیچیدگی دارد زیرا به دلیل تفاوت در روش های پزشکی و تفاوت در برقراری ارتباط با بیمار در کشورهای مختلف، فارغ التحصیلان رشته پزشکی می بایست برای کار، مدارک تحصیلی خود را معادل سازی کنند.

ویدئو موسسه MIE در مورد راه های مهاجرت پزشکان


فایل صوتی موسسه MIE در مورد راه های مهاجرت پزشکان

معادل سازی عبارتست از دوره هایی که متقاضیان می بایست جهت همگام سازی مدارک پزشکی خود در آن شرکت کنند و پس از به دست آوردن نمره مناسب در آزمون می توانند به طبابت در کشور مقصد اقدام کنند. پزشکان از جمله افرادی هستند که به صورت مستقیم با مردم از اقشار مختلف در ارتباط هستند، در نتیجه توانایی برقرار کردن ارتباط، آشنایی با فرهنگ و تسلط به زبان رسمی کشور مقصد بسیار مهم میباشد.

معادل سازی مدرک پزشکی در آمریکا

برای معادل سازی مدرک تحصیلی پزشکان در آمریکا اطلاع از رشته ها و شاخه های پزشکی مورد قبول در کشور آمریکا ضروری است در ادامه به بررسی مراحل معادل سازی و معرفی رشته ها پرداختیم:

رشته های مورد قبول برای معادل سازی مدرک تحصیلی در امریکا

به دلیل اینکه کشور آمریکا دارای دانشگاه های معتبری است، متقاضیان بی شماری علاقمند به تحصیل در آمریکا می باشند. تحصیل در آمریکا در میان پزشکان بسیار محبوب می باشد. جدا از امکانات تحصیلی که در کشور آمریکا وجود دارد به دلیل بالا بودن میزان حقوق و درآمد، پزشکان زیادی علاقه مند به کار در آمریکا هستند. آمریکا نیز به این گروه از پزشکان اجازه معادل سازی و همگام سازی مدارک تحصیلی خود را می دهد تا بتوانند از طریق آن به ادامه تحصیل یا طبابت در آمریکا بپردازند. متقاضیان مهاجرت پزشکان به آمریکا با داشتن مدرک تحصیلی خود در یکی از رشته های علوم پایه می توانند در آزمون معادل سازی شرکت کنند و با کسب قبولی در آزمون معادل سازی مدرک پزشکان در آمریکا، مشغول به کار شوند.

اخذ ویزا برای معادل سازی مدرک پزشکی در آمریکا

فارغ التحصیلان رشته پزشکی در هر کجای دنیا اگر می خواهند وارد کشور آمریکا برای کار و فعالیت شوند نیاز به اخذ ویزا خواهند داشت تا اجازه کار و خدمات پزشکی به این کشور را داشته باشند. در واقع آنها برای اولین قدم که همان معادل سازی مدرک است نیاز به اخذ ویزا برای معادل سازی مدرک پزشکی در آمریکا خواهند بود. رایج ترین ویزای آمریکا که فارغ التحصیلان بین المللی رشته پزشکی و مهاجرت پزشکان به آمریکا برای شرکت در برنامه های ایالات متحده اخذ می کنند، ویزای J-1 می باشد. افرادی که این ویزا را دریافت می کنند، توسط وزارت خارجه ایالات متحده مورد حمایت قرارخواهندگرفت. حال برای دریافت این ویزا باید دارای شرایط زیر بود:

  • گذراندن مرحله USMLE1 و مرحله CK2
  • دریافت پیشنهاد شغلی برای آموزش در دانشکده پزشکی
  • حضور فیزیکی دو ساله

برای معاف شدن از قانون دو ساله، متقاضی باید دارای یکی از سه وضعیت زیر باشد:

  • متقاضی معافیت باید نشان دهد که مورد آزار و اذیت در کشور یا در اقامتگاه دائمی قانونی است
  • به وجود آمدن مشکلات استثنایی برای همسر و یا کودک شهروندان آمریکایی یا مقیم کشور آمریکا
  • جزء متقاضیانی باشد که توسط یک سازمان دولتی حمایت می‌شوند و به استخدام در می آیند.

انواع ویزاهایی که برای معادل سازی مدرک پزشکی در آمریکا وجود دارد شامل:

ویزای H-1B

برای کارگران موقت در مشاغل تخصصی می باشد که دارای مدرکی در سطح حرفه ای هستند و بدین وسیله نیاز به اقامت دو ساله نخواهد داشت و به یک تبعه خارجی اجازه می‌دهد تا برای استخدام ۶ سال در ایالات متحده بکوشد. این ویزا برای فارغ التحصیلان دانشکده پزشکی خارجی که امتحانات را گذرانده اند و دارای مجوز از سایر نهاد های ذیصلاح کشور آمریکا می باشند.

پزشکان می توانند با معادل سازی مدارک خود از طریق تحصیل یا کار به آمریکا مهاجرت نمایند. معادل سازی مدارک تحصیلی پزشکان در 3 مرحله انجام می شود. در مرحله اول فارغ التحصیلان از نظر اطلاعاتی همچون اطلاعات علوم پایه ای پزشکی مورد سنجش و آزمون قرار می گیرند. مرحله دوم خود، شامل دو آزمون می باشد و در مرحله سوم مربوط به آزمون نهایی است که سوالاتی در زمینه مدیریت شرایط بیماران از ابتدا تا زمان بهبود و یافتن سلامتی کامل پرسیده می شود. همراهان گرامی بهتر است قبل از هرگونه اقدام به مهاجرت با وکلای خبره مشورت کنید تا بتوانید از خطرات احتمالی و ضررهای ممکن و سوءاستفاده افراد سودجو جلوگیری کنید. هفت مرحله برای تبدیل شدن به یک دکتر مجاز در ایالات متحده در زیر آورده شده است:

  • متقاضی می بایست در فهرست آموزش پزشکی بین المللی، بنیاد پیشرفت تحقیقات پزشکی بین المللی باشد.
  • دریافت گواهی
  • قبولی در امتحان USMLE
  • درخواست اقامت
  • اخذ اقامت
  • قبولی در آزمون
  • مراجعه به هیأت پزشکی دولتی
  • دریافت مجوز تمرین پزشکی

مراحل معادل سازی و مهاجرت پزشکی به آمریکا

کمیسیون آموزشی برای فارغ التحصیلان پزشکی در سراسر دنیا بر اساس بررسی رزومه و تحصیلات آنها مجوز کار و فعالیت در رشته پزشکی کشور آمریکا را صادر می نماید. همچنین فارغ التحصیلان رشته پزشکی بین المللی برای اینکه بتوانند در کشور آمریکا مشغول به فعالیت شوند باید با سیستم درمان این کشور آگاه شوند که همه این ها در مراحل معادل سازی و مهاجرت پزشکی به آمریکا جا می گیرد.

مراحل اینگونه پیش می‌رود که پس از صدور گواهینامه ECFMG برای پزشکانی که مایل به کار در ایالات متحده هستند یک برنامه آموزشی در این کشور برگزار می‌شود که به مدت سه سال به طول خواهد انجامید. فرقی ندارد که پزشک چند سال به تحصیل پرداخته در هر صورت موظف به شرکت در این برنامه آموزشی سه ساله خواهد بود.همچنین لازم است که هر فارغ التحصیلی رشته پزشکی مجوز کار در ایالتی که می خواهد در آن به فعالیت بپردازد را نیز دریافت نماید. البته قبل از دریافت این مجوز باید یک تا سه سال اقامت و کار در کشورهای خارج از ایالات متحده و کانادا را در رزومه داشته باشد.

پزشکان بعد از شرکت در دوره های آموزشی ایالات متحده باید در آزمون این کشور مورد سنجش قرار گیرند. در صورت قبولی در این دو آزمون وارد آزمون نهایی شده و در صورت کسب نمره قبولی به عنوان یک پزشک اجازه کار در کشور ایالات متحده را به دست خواهند آورد.

آزمون معادل سازی مدرک پزشکی در آمریکا

همان‌گونه که بیان شد یکی از مراحل مهم مهاجرت پزشکی به آمریکا و تبدیل شدن به پزشک دارای مجوز برای فعالیت در ایالات متحده، قبولی در سنجش های مختلفی است که در این کشور برگزار می‌شود. آزمون معادل سازی مدرک پزشکی در آمریکا یکی از همین فیلتر ها می باشد.

اول از همه باید گفت که آزمون مجوز پزشکی ایالات متحده دارای یک آزمون سه مرحله ای می باشد. افرادی می‌توانند وارد چرخه کار و فعالیت شغل پزشکی در آمریکا شوند که در نهایت موفق شوند با پیروزی و موفقیت از این سه مرحله خارج شوند. مرحله های مختلف آزمون در فواصل زمانی مشخص اجرا می شود که مرحله اول آن در کشور متقاضی برگزار شده و در صورت کسب نمره قبولی متقاضی قادر به شرکت در دو مرحله دیگر خواهد شد. مرحله اول آزمون که USMLE نام دارد در زمان تحصیل متقاضی در رشته علوم پزشکی اجرا می شود. متقاضیان ایرانی برای شرکت در این آزمون باید به یکی از کشورهای همسایه مانند ترکیه مراجعه کنند.

مرحله اول آزمون معادل سازی مدرک پزشکی در آمریکا

این مرحله برای ارزیابی پزشکان به وجود آمده که به سنجش این بپردازد که تا چه میزان مفاهیم مهم علوم پایه را در رشته پزشکی بر اساس اصول و مکانیسم های زیربنای سلامت بیمار آموخته و شیوه درمانی که افراد به کار می برند، چگونه است. مرحله اول آزمون بر اساس طرح کلی و محتوای یک پارچه به وجود آمده که مطالب علوم پایه را در ۲ بخش سازماندهی و مبتنی بر کامپیوتر پیش می رود. مرحله اول آزمون در حقیقت یک معاینه یک روزه است که به هفت بخش 60 دقیقه ای تقسیم می شود. تعداد سوالات هر بخش به صورت مستقل ارائه می شود. این سوالات بیشتر از ۲۸۰ سوال نخواهد بود. در آزمون مرحله اول متقاضیان اجازه ۴۵ دقیقه استراحت و ۱۵ دقیقه آموزش اختیاری و یا مطالعه خواهند داشت. منابع تمرینی همچون تست ها، نمونه های آموزشی و همه در قالب یک فایل pdf در اختیار متقاضیان قرار خواهد گرفت. افراد باید قبل از آزمون برای آشنایی با نرم افزار های آزمون در یک تست شرکت کنند.

مرحله دوم یا CK آزمون معادل سازی مدرک پزشکی در آمریکا

این مرحله توانایی معاینه پزشک برای به کارگیری دانش پزشکی، مهارت ها و علوم بالینی او را در زمان مراقبت از بیمار می سنجد. این ارزیابی که یک معاینه یک روزه بوده، به هشت بخش ۶۰ دقیقه ای تقسیم می‌شود و در یک جلسه که در واقع نه ساعت به طول خواهد انجامید، ۳۱۸ سوال از افراد پرسیده خواهد شد. متقاضیان در این آزمون دارای یک زمان ۴۵ دقیقه ای استراحت و ۱۵ دقیقه آموزش خواهند بود.

مرحله سوم آزمون معادل سازی مدرک پزشکی در آمریکا

مرحله سوم که آزمون نهایی برای معادل سازی مدرک پزشکی در ایالات متحده خواهد بود، به ارزیابی دانش و مهارت پزشکانی می پردازد که مسئولیت کامل برای مراقبت های پزشکی و درمان بیمار را برعهده خواهند داشت. این بررسی حول و محور مدیریت بیمار در محیط های بیمارستانی می چرخد. افراد در صورت موفقیت در این مرحله از آزمون مجوز طبابت را بدون نظارت و به صورت مستقل کسب خواهند کرد. سوالات آزمون فوق، توسط پزشکان و کارشناس رشته پزشکی و اعضای هیات علمی که دارای مجوز پزشکی دولتی هستند طرح می شود. این آزمون که بر اساس عملکرد یک پزشک عمومی در ایالات متحده طراحی شده است، ارزیابی دقیقی از دانش و مهارت های پزشکان به صورت مستقل برای ارائه خدمات پزشکی و عمومی به بیماران می باشد. روز اول آزمون به معاینه سه مرحله ای به عنوان مبانی تمرین مستقل (FIP) و در روز دوم نوبت به مرحله پزشکی بالینی پیشرفته (ACM) می رسد.

فرمت امتحان

مرحله سوم آزمون شامل سوالات چند گزینه‌ای می شود. مرحله سوم در واقع یک معاینه دو روزه خواهد بود که روز اول آزمایش ها شامل ۲۳۲ آیتم چندگزینه ای می باشد که به شش بخش تقسیم می گردد. یک ساعت برای تکمیل هر بخش، زمان در نظر گرفته شده است و به طور کلی روز اول آزمون ۷ ساعت به طول خواهد انجامید که ۴۵ دقیقه آن وقت استراحت و پنج دقیقه زمان آموزش می باشد. آزمون در روز دوم، ۹ ساعت خواهد بود که شامل یک آموزش اختیاری پنج دقیقه‌ای می باشد. این آزمون دارای ۱۸۰ آیتم چند گزینه ای بوده که به شش بخش تقسیم می شود. افراد در روز دوم، آموزشی ۷ دقیقه خواهند داشت و به دنبال آن ۱۳ شبیه سازی موردی صورت می پذیرد که برای هر کدام از آنها، ۱۰ تا ۲۰ دقیقه زمان اختصاص داده می شود. در پایان روز دوم، یک نظر سنجی اختیاری نیز به افراد داده می‌شود و در صورت باقی ماندن زمان می توانند آن را تکمیل کنند.

روز اول مرحله سوم: مبانی تمرین مستقل

قبل از آزمون مرحله سوم، ارزیابی دانش اصول اولیه پزشکی جهت مراقبت از بیمار براساس علوم پایه پزشکی صورت می پذیرد. مواردی که در این بخش از آزمون مورد بررسی و سنجش قرار می گیرد شامل مهارت های ارتباطی و فردی که پزشک برای برقراری روابط با بیمار لحاظ می کند خواهد بود. در این آزمون همچنین ارزیابی محتوای دانش و تشخیص و مدیریت پزشک نیز در کنار معاینه های فیزیکی وی، مورد بررسی قرار می گیرد. سوالاتی که در این آزمون مطرح می شود به صورت چند گزینه ای خواهد بود

روز دوم از مرحله سوم: پزشکی بالینی پیشرفته (ACM)

تخصصی که در این بخش از آزمون مورد سنجش و بررسی قرار می گیرد توانایی به کارگیری دانش و تخصص پزشکی برای مدیریت بیمار و اقدامات مراقبتی که پزشک انجام می دهد خواهد بود و بیشتر دانش و مدیریت بیمار برای حفظ سلامت، غربالگری درمان و در نهایت بهترین تصمیم گیری مورد توجه می باشد. همه‌ نظریات در قالب سوالات چند گزینه ای و شبیه ساز موارد مبتنی بر کامپیوتر ارائه می شود.

مهاجرت پزشک عمومی به آمریکا

نه تنها افرادی که موفق به کسب تخصص در رشته پزشکی شده اند جای در کشور ایالات متحده خواهند داشت، بلکه پزشکان عمومی نیز از استقبال بسیار خوبی در این کشور برخوردار خواهند بود. به طور کلی همه افرادی که موفق به مدرک فارغ التحصیلی رشته پزشکی شده اند می توانند تحت عنوان مهاجرت پزشک عمومی به آمریکا، وارد این کشور شوند. در این راه لازمه رسیدن به این هدف رویایی، معادل سازی مدرک پزشکی آنها در کشور آمریکا می باشد.

برای معادل سازی مدرک پزشکی در آمریکا لازم است که در آزمون هایی که در این کشور برگزار می‌شود افراد شرکت کرده و نمره قبولی را کسب و با شرکت در دوره های آموزشی تعیین شده توسط دولت آمریکا و ارائه مدارک دیگر که مربوط به مدرک زبان رزومه تحصیلی و پرداخت هزینه های تعیین شده می باشد، در پوزیشن شغلی مرتبط مشغول به کار شوند. اگر مهاجرت پزشکان به آمریکا که تنها پزشکی عمومی را کسب کرده اند، با موفقیت صورت پذیرد آن ها می توانند در بیمارستان ها، آزمایشگاه ها و درمانگاه های بسیار پیشرفته ایالت متحده مشغول به کار شود و متوسط حقوق آنها در سال حدود ۲۲۷ هزار دلار آمریکا خواهد بود. این عدد با توجه به تبحر، مهارت و ایالتی که در آن مشغول به کار می‌شوند و موارد این چنینی متغیر خواهد بود.

مهاجرت پزشکان متخصص به آمریکا

کسب تخصص در رشته پزشکی جایگاه ویژه و بالاتری را در ایالات متحده برای فارغ التحصیلان این رشته به ارمغان خواهد آورد. به خصوص که اگر تخصص مورد نیاز کشور آمریکا را کسب کرده باشند. این تخصص ها شامل زنان و زایمان، قلب، بیهوشی، چشم، داخلی و غیره می شود. پزشکان متخصص راه آسان و ساده تری نسبت به پزشکان عمومی برای مهاجرت در کشور آمریکا پیش روی خود خواهند دید.

اولین شرط مهاجرت پزشکان متخصص به آمریکا، تسلط به زبان انگلیسی و دارا بودن مدرک زبان مورد نیاز می باشد. همچنین نباید از معادل سازی مدارک این دسته از پزشکان نیز به راحتی عبور کرد و افراد برای کسب مجوز جهت کار و فعالیت به صورت مستقل در کشور آمریکا و بیمارستان های این کشور می بایست از فیلتر معادل سازی مدرک پزشکی در آمریکا با موفقیت عبور کنند. در این صورت است که مهاجرت پزشکی به امریکا با موفقیت روبرو خواهد بود. پزشکان متخصص بعد از آماده سازی مدرک خود قادر به راه اندازی مطب در کشور آمریکا و همچنین اقدام به عمل های جراحی در بیمارستان های پیشرفته این کشور می باشند.

هزینه مهاجرت پزشکان به آمریکا

مشغول به فعالیت شدن در رشته و تخصص پزشکی قطعاً درآمد ایده آل را برای متقاضیان کار و فعالیت در ایالت متحده آمریکا به وجود می آورد اما افراد در ابتدا برای رسیدن به این هدف نیازمند پرداخت هزینه هایی می باشند که این مبالغ در قالب هزینه مهاجرت پزشکان به آمریکا شناخته می شود.از آنجایی که برای مهاجرت پزشک به آمریکا و مشغول به فعالیت شدن وی در ایالات متحده، پروسه و مراحل مختلفی وجود دارد، طبیعی است که افراد برای عبور از هر مرحله ملزم به پرداخت مبالغی هستند. جزئیاتی هزینه مهاجرت به آمریکا در جدول زیر مشاهده خواهید نمود:

نوع درخواست

هزینه

درخواست گواهینامه ECFMG

160 دلار

مرحله اول آزمون

985 دلار - هزینه امتحان + هزینه اضافی تحویل آزمون بین المللی، در صورت آزمایش آنلاین در خارج از ایالات متحده و کانادا با استفاده از IWA

مرحله دوم آزمون

985 دلار - هزینه امتحان + هزینه اضافی تحویل آزمون بین المللی، در صورت آزمایش در خارج از ایالات متحده و کانادا

تمدید دوره واجد شرایط بودن (فقط مرحله 1/مرحله 2 CK)

100 دلار برای هر امتحان

مرحله 1/مرحله 2 تغییر منطقه تست CK

90 دلار در هر تغییر منطقه

مرحله 1/مرحله 2 هزینه برنامه ریزی مجدد CK

0 دلار - متفاوت است (بسته به امتحان، منطقه آزمایش و تاریخ لغو)

بررسی مجدد امتیاز (مرحله 1/مرحله 2 CK)

80 دلار برای هر امتحان

نمودار آزمون ECFMG

50 دلار برای هر فرم درخواست (حداکثر سه نسخه)

نمودار تاریخچه ECFMG CSA

50 دلار برای هر فرم درخواست (حداکثر سه نسخه)

رونوشت USMLE - کاغذ

70 دلار برای هر فرم درخواست (حداکثر 10 رونوشت)

رونوشت USMLE - انتقال الکترونیکی برای ERAS

80 دلار در هر فصل ERAS

درخواست برای یک مسیر برای صدور گواهینامه ECFMG برای مسابقه 2023

925 دلار

انتقال الکترونیکی رونوشت USMLE برای ERAS

80 دلار در هر فصل ERAS

 

مدارک مورد نیاز مهاجرت پزشکان به آمریکا

شرایط و مراحل متعددی پیش روی فارغ التحصیلان رشته پزشکی قرار دارد که با برآورده سازی این شرایط امکان حضور آنها در کشور آمریکا و مشغول به فعالیت شدنشان مهیا می شود. یکی از این شرایط، ارائه مدارک خواسته شده از سوی ایالت متحده امریکا می باشد. مدارک مورد نیاز مهاجرت پزشکان به آمریکا شامل موارد مختلفی است که مهم ترین و کلی ترین آنها عبارتند از:

  • مدارک تحصیلی و فارغ التحصیلی در رشته پزشکی و تخصص پزشکان
  • مدارک مربوط به تسلط زبان
  • نمره لازم در آزمون های معادل سازی مدارک پزشکی
  • کسب موفقیت و مدرک دوره های مربوط به معادل سازی مدرک پزشکی
  • فیش هزینه های پرداختی
  • مدارک هویتی شامل: شناسنامه، کارت پایان خدمت، کارت ملی و...
  • مدارک مربوط به تمکن مالی
  • گواهی عدم سابقه کیفری
  • مدارک مربوط به تجربه های کاری پزشک
  • پاسپورت معتبر

میزان حقوق و درآمد پزشکان در آمریکا

عموم مردم فرض می کنند که پزشکان افراد ثروتمندی هستند. زیرا شغل پزشکی یک شغل معتبر محسوب می شود و نیاز به سخت کوشی و آموزش فراوان دارد. با این حال درآمد خوب داشتن با ثروتمند بودن متفاوت می باشد. حقوق و دستمزد پزشکان میان مشاغل مختلف به شدت متفاوت می باشد. حقوق پزشکان و پرستاران شامل حمل و نقل، مسکن و سایر مزایا می باشد. پزشکانی که در ایالات متحده مشغول به کار هستند معمولاً سالانه حدود 223.000 دلار درآمد کسب می کنند. حداکثر حقوق پزشکان در آمریکا 376.000 و حداقل درآمد پزشکان 81.800 دلار می باشد. یکی از عوامل مهم در تعیین سطح حقوق افراد میزان تجربه کاری آنها می باشد. با بالا رفتن سطح تجربه افراد دستمزد بالاتری نیز کسب می کنند. بالاترین متوسط حقوق پزشکان در سال 2022 بر اساس تخصص در زیر آورده شده است:

  • ارتوپد 511.000 دلار
  • جراحی پلاستیک 479.000 دلار
  • گوش و حلق و بینی 455.000 دلار
  • قلب و عروق 438.000 دلار
  • رادیولوژی 427.000 دلار

متوسط حقوق پرستاران در آمریکا 28.91 دلار در ساعت و 11.250 دلار اضافه کاری در سال است. در جدول زیر ارتباط میان حقوق و دستمزد پرستاران و سال های تجربه کاری آن ها آورده شده است:

سال های تجربه

دستمزد یک ساعت

کمتر از 1 سال

26.13

1تا2سال

28.09

3تا5سال

29.48

6تا9سال

30.54

بیش از 10سال

34.15

شرایط سنی مهاجرت پزشکان به امریکا

برای مهاجرت پزشکان به امریکا شرایط سنی خاصی وجود ندارد و افراد بالغ با مدرک تحصیلی مرتبط به پزشکی میتوانند اقدام به مهاجرت کنند. ولی بهترین شرایط سنی برای مهاجرت پزشکان به امریکا زیر 45 سال است. افراد بالای 45 سال به دلیل اینکه کم کم از سن میان سالی خارج میشوند شرایط قبولی انها سخت تر است مگر در موارد خاص. داشتن شرایط اولیه که شامل ازمون USMLE، آموزش پزشکی در امریکا، گرفتن مجوز پزشکی ایالتی و در نهایت دریافت گرین کارت الزامی است.

مزایای مهاجرت پزشکان به امریکا

مهاجرت پزشکان به امریکا با داشتن مزایای زیادی همراه است، از جمله:

  • بالا ترین استانداردهای تحصیلات پزشکی در امریکا: امریکا یکی از کشورهایی است که در زمینه تحصیلات پزشکی به یکی از بالاترین استانداردها دنیا دست یافته است. مهاجرت پزشکان به امریکا این فرصت را به انها میدهد که در محیط‌های پزشکی پیشرفته و با بهترین تجهیزات آموزش ببینند.
  • فرصت های شغلی زیاد برای پزشکان در امریکا: پزشکی یکی از مشاغل مورد نیاز در امریکا است .با توجه به اندازه بزرگ و تنوع جمعیت امریکا، فرصت‌های شغلی در حوزه پزشکی بسیار زیاد است. پزشکان مهاجر در مراکز درمانی مختلف، بیمارستان‌ها، کلینیک‌ها و حتی در دانشگاه‌ها می‌توانند به عنوان پزشک عمومی یا تخصصی فعالیت کنند.
  • حقوق و مزایای بالا برای پزشکان: پزشکان در امریکا معمولاً از حقوق و مزایای بسیار بالایی برخوردارند. این شامل حقوق پایه، بیمه‌های سلامتی، مرخصی پرداختی، حمایت از تحصیلات بالاتر و سایر مزایا می‌شود. حداکثر حقوق پزشکان در آمریکا 376.000 و حداقل درآمد پزشکان 81.800 دلار در سال می باشد.
  • پیشرفت های حرفه‌ای و تخصصی: امریکا یک محل بسیار مناسب برای پیشرفت حرفه‌ای پزشکان است. امکان ادامه تحصیلات پسا دکتری (Fellowship) و گسترش دانش و تخصص در حوزه‌های مختلف پزشکی با بالاترین استاندارد ها وجود دارد.
  • امکانات بالای زندگی: امکانات زندگی در امریکا بسیار خوب و پیشرفته است. از سیستم حمل و نقل عمومی گرفته تا تفریحات فرهنگی، آموزش، و خدمات بهداشتی، همه از بالاترین استانداردها برخوردار هستند.

شرایط اخذ ویزای همراه و الحاق خانواده در آمریکا

یکی از خواسته ها و نگرانی های متقاضیانی که به جهت تحصیل، کار یا سرمایه گذاری مهاجرت می کنند، همراه داشتن خانواده در کشور مقصد می باشد. بعد از تصمیم به مهاجرت این نگرانی همراه افراد است که آیا امکان بردن همراه را دارند؟ ویزای الحاق خانواده به همسر و فرزندان وابسته و فرزندان زیر 18 سال اجازه داده می شود که بتوانند به شخص اصلی که مهاجرت کرده است بیپوندند. پزشکانی که از طریق ادامه تحصیل، کار و یا سرمایه گذاری به آمریکا مهاجرت می کنند، می توانند بعد از اخذ اقامت تحصیلی یا کاری خودشان و با گذشت 1 الی 2 ماه درخواست الحاق خانواده در آمریکا را بدهند و سپس همسر و فرزندان زیر 18 سال خود را با خود همراه داشته باشند. والدین، خواهر و برادر از طریق ویزای همراه اجازه ورود را نمی توانند اخذ کنند. مدت زمان ویزای همراه تا مدت زمان دانشجویی و مدت زمان قرارداد کاری فرد اصلی اعتبار دارد. فرد می بایست برای همراه بردن خانواده خود تمکن مالی ارائه بدهد.

مدارک مورد نیاز جهت درخواست ویزای همراه

  • تمکن مالی
  • شناسنامه فرزند (برای فرزند زیر 18 سال)
  • سند ازدواج
  • اگر ازدواجشان قانونی ثبت نشده باشد باید مدارکی برای اثبات زندگی مشترکشان ارائه دهند و ثابت کنند به مدت حداقل 2 سال زندگی مشترک داشته اند.
  • کپی شناسنامه

شرایط اخذ اقامت دائم و حق شهروندی برای پزشکان در آمریکا

در این مقاله به شرایط مهاجرت پزشکان از ایران جهت تحصیل، کار و سرمایه گذاری پرداختیم. همانطور که گفته شد پزشکان جهت مهاجرت به آمریکا می بایست مدارک تحصیلی خود را معادل سازی کنند. متقاضیان می بایست آزمون USMIE را پشت سر گذاشته و در این آزمون نمره قبولی را اخذ کنند. بعد از موفقیت در این آزمون می توانند در رشته تحصیلی خود مشغول به کار شوند. روند اخذ اقامت آمریکا پیچیده است. چندین روش وجود دارد که از طریق آن ها یک تبعه خارجی می تواند مقیم ایالات متحده شود. اقامت از طریق استخدام نیاز به بررسی دقیق و تجزیه و تحلیل هر یک از موارد با توجه به موقعیت فرد و سابقه مهاجرت شهروند خارجی، اعتبار علمی، تجربه حرفه ای، حضور در جامعه دانشگاهی، تخصص بین المللی می باشد. ایالات متحده به صراحت دانشجویان بین المللی را از تلاش برای گرفتن گرین کارت منع نمی کند. متقاضیان اخذ گرین کارت آمریکا می بایست دارای شرایط زیر باشند:

  • استادان و محققان برجسته
  • افرادی که توانایی خارق العاده ای در هنر، علوم، تجارت، دو میدانی یا آموزش و پرورش دارند.
  • مدیران اجرایی که طی 3 سال گذشته در شعبه خارجی یک شرکت آمریکایی کار کرده اند.
  • در زمینه تخصص خود شغلی پیدا کنند.

پزشکانی که از طریق سرمایه گذاری و با پرداخت 500 دلار به آمریکا مهاجرت می کنند و برای 10 نفر ایجاد شغل دائمی ایجاد کنند می توانند در خواست گرین کارت آمریکا را داشته باشند.

مدرک پزشکی ایران در امریکا

شاید شما هم از پزشکانی هستید که قصد دارید برای ادامه فعالیت پزشکی خود به کشور آمریکا سفر کنید. حتما این سوال برایتان پیش آمده است که آیا مدرک پزشکی ایران در امریکا اعتبار لازم را برای ادامه فعالیت حرفه ای شما دارد؟! یا بعد از مهاجرت به کشور آمریکا باید طبق روش اصول این کشور مشغول به تحصیل شوید! در پاسخ به شما عزیازن باید بگوییم که مدرک پزشکی ایران در امریکا اعتبار خود را حفظ می کند ولی باید برای ورود به بازار کار این کشور در رشته پزشکی حتما مدرک تحصیلی خود را معادل سازی کنید! همه پزشکانی که برای ادامه فعالیت به کشور آمریکا مهاجرت می کنند باید در دوره های USMLE شرکت کنند که شامل چند دوره بوده و اشخاصی که در این دوره پزشکی قبول می شوند می توانند، از دولت کشور آمریکا پروانه کسب کار پزشکی خود را دریافت کنند.

ساعت کاری پزشکان در امریکا

شاید افرادی که قصد دارند برای کار در ایالات متحده آمریکا مشغول شوند این سوال پیش آمده باشد که ساعت کاری پزشکان در امریکا متوسط چند ساعت در هفته می باشد؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که ساعت کاری پزشکان در امریکا می تواند از 40 تا 60 ساعت در هفته متغیر باشد.

بهترین تخصص های پزشکی در امریکا

اگر در مورد بهترین تخصص های پزشکی در امریکا سوالاتی برای شما پیش آمده در این قسمت قصد داریم تا به بهترین تخصص های پزشکی را با ذکر درآمد آن ها به شما عزیزان معرفی کنیم. در حال حاضر پزشکان و جراحانی که دارای تخصص قلب و عروق هستند با درآمد سالانه حدود 500 هزار دلار در سطر اول بهترین تخصص پزشکی در آمریکا قرار می گیرد. در جدول زیر به شما عزیزان به صورت کلی بهترین تخصص های پزشکی در امریکا را نام می بریم.

متخصصین قلب و عروق

متخصصین مغز و اعصاب

متخصصین آلرژی

متخصصین تغذیه

متخصصین زنان و زایمان

دستار تغذیه پیشرفته

مهاجرت پزشکان به آمریکا از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری روش مناسبی برای بالا بردن سطح درآمد افراد می باشد. متقاضیان با سرمایه گذاری می توانند بازنشستگی خود را تأمین کنند. سرمایه گذاری می تواند باعث رشد میزان ثروت افراد شود. با این وجود سرمایه گذاری ریسک هایی برای سرمایه گذاران نیز دارد از این رو متقاضیان می بایست قبل از سرمایه گذاری با موکلین خبره در امر مهاجرت مشورت کنند. متقاضیان سرمایه گذاری در ایالات متحده می توانند از حمایت های آمریکا بهره مند شوند. سرمایه گذاری در ایالات متحده مزایای بسیاری دارد چرا که آمریکا با بیش از 300 میلیون جمعیت و بزرگترین اقتصاد جهان یکی از مهمترین بازارها برای شرکت ها می باشد. پزشکان این امکان را دارند که از طریق سرمایه گذاری به آمریکا مهاجرت کنند. پزشکان با داشتن شرایط لازم و داشتن تمکن مالی بالا می توانند جهت سرمایه گذاری در آمریکا اقدام کنند. در ادامه بهترین سرمایه گذاری هایی که برای مهاجرت پزشکان به آمریکا آورده شده است را نام می بریم:

  • کارآفرینی: مشاغل کوچک، استارت آپ، شرکت های بزرگ و اجتماعی
  • ثبت شرکت: با حداقل سرمایه گذاری 900 هزار دلار و ایجاد 10 شغل

افراد غیر مقیم آمریکا که تمایل دارند پول خود را از ایالت متحده خارج کنند مسائلی مربوط به پرداخت مالیات بر درآمد را باید طی کنند. افتتاح حساب بانکی در آمریکا از دیگر مشکلات افراد غیر مقیم آمریکا می باشد. متقاضیان ثبت شرکت در آمریکا مجبور به رعایت قوانین مالیاتی، قانونی و اقتصادی ایالات متحده می باشند. ثبت شرکت در آمریکا از دلایلی است که گرفتن گرین کارت آمریکا را آسان تر می کند. متقاضیان کارآفرینی در آمریکا می توانند با حداقل 900 هزار دلار سرمایه به همراه هزینه های جانبی و ایجاد 10 شغل می توانند اقامت دائم آمریکا را اخذ کنند. از طریق این برنامه همسر و فرزندان زیر 21 سال نیز می توانند به آمریکا مهاجرت کنند. مدت زمانی که طول می کشد تا متقاضیان از رو کارآفرینی در آمریکا اقامت را دریافت کنن 1 الی تا 1.5 می باشد.

مهاجرت پزشکان به آمریکا از طریق تحصیل

گروهی از پزشکان هستند که تمایل دارند از طریق تحصیل به خارج از کشور اقدام کنند. پزشکانی که قصد دارند ادامه تحصیل بدهند، جهت دریافت تخصص خود می بایست ابتدا مدارک خود را از طریق کمیسیون آموزشی فارغ التحصیلان پزشکی خارجی (ECFMG) اعتبار سنجی کنند، پس از صدور گواهینامه می بایست یک برنامه آموزش اقامت معتبر را در ایالات متحده یا کانادا به پایان برسانند. این روند حداقل 3 سال طول می کشد. متقاضیان فارغ از آموزش هایی که در خارج از ایالات متحده دیده اند، می بایست یک دوره به عنوان دستیار پزشک کار کنند و سپس جهت تحصیلات تکمیلی اقدام نمایند. فارغ التحصیلان بر اساس قصد و هدفشان از مهاجرت پزشکان به آمریکا می بایست درخواست مجوز بدهند. صدور مجوز دولت در ایالت های مختلف دارای شرایط متفاوتی می باشد.

 

انتخاب دفتر مهاجرتی


سوالات متداول

✔️ میانگین درآمد پزشکان در آمریکا چقدر است؟

پزشکان معمولاً در آمریکا سالانه حدود 223.000 دلار درآمد کسب می کنند.

✔️ مهاجرت پزشکان به آمریکا از چه طریق امکان پذیر است؟

مهاجرت پزشکان از ایران از طریق کار به معادل سازی مدارک و داشتن کارفرما امکان پذیر است.

✔️ آیا پزشکان می توانند خانواده خود را با خود همراه داشته باشند؟

بله همسر و فرزندان تا زیر 21 سال می توانند از طریق ویزای همراه به فرد اصلی بپیوندند.

✔️ ادامه تحصیل پزشکان در آمریکا به چه صورت است؟

پزشکانی که قصد ادامه تحصیل در آمریکا را دارند ابتدا می بایست مدارک خود را معادل سازی کنند.


_____________________سخن پایانی ___________________

در این مقاله به صورت علمی و تخصصی شرایط مهاجرت پزشکان به آمریکا مورد تحلیل و بررسی علمی قرار گرفت. در این مقاله گفتیم پزشکان برای ادامه تحصیل و کار در کشورهای خارجی می بایست مدارک تحصیلی خود را معادل سازی کنند و بعد از قبول شدن در آزمون و کسب امتیازات مناسب، اجازه دارند به صورت آزادانه در آمریکا طبابت کنند و یا به تحصیل خود ادامه دهند. در این مقاله به صورت مفصل در مورد مهاجرت پزشکان به آمریکا، میزان حقوق پزشکان و هزینه های زندگی در آمریکا صحبت شد. پزشکان در آمریکا به صورت میانگین حدود 22.3000 دلار در سال درآمد کسب می کنند. همراهان گرامی لطفاً جهت بالا بردن سطح دانش خود از مهاجرت می توانید مقالات مختلف در وب سایت مؤسسه ملک پور را مطالعه نمایید. همچنین از طریق تماس تلفنی با مشاورین خبره مؤسسه ملک پور با داشتن مشاوره تلفنی رایگان از شرایط مناسب مهاجرت خود مطلع شوید. به شما پیشنهاد می شود مقاله مهاجرت پزشکان به سوئد را مطالعه نمایید. لطفاً سوالات، پیشنهادات و نظرات خود را در انتهای مقاله در بخش ثبت پرسش، ثبت و ارسال نمایید تا در اولین فرصت به سوالاتتان پاسخ داده شود.

امتیاز 4.3 از 5 ( 19 رای ثبت شده)

مطالب مرتبط و مفید


ثبت پرسش
بهاره نبی پور
سلام وعرض ادب من پزشک عمومی هستم فارغ التحصیل حدود ۹ سال قبل که در زمینه زیبایی فعالیت میکنم و۶ سال پزشک خانواده بودم،۳۸ ساله هستم مجرد ودارایی حدود ۳ میلیارد که زبان هم تا حدودی بلدم البته کلاس رو شروع کردم برا پیشرفتش میخواستم بپرسم بنظرتون سریع ترین وبهترین راه برای مهاجرت به آمریکا کدوم راه هستش؟واز کجا شروع کنم
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت. دوست گرامی، با توجه به اینکه برای کار در آمریکا شما باید مدرک خود را معادلسازی نمایید کار شما قدری دشوار می شود اما می توانید برای کار در برخی کشورها نظیر سوئد یا دانمارک و آلمان اقدام داشته باشید.
امیر ظریفی
سلام و عر ض ادب من پزشک متخصص در ایران هستم پرونده مهاجرتی به امریکا از طریق ویزای خانوادگی f2b دارم در مورد امکان کار در امریکا بدون دادن امتحان usmleمیشه منو راهنمایی کنید
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام مخاطب گرامی برای کار شرکت در ازمون ها الزامی می باشد.
یوسف شکری
سلام. من فوق تخصص آلرژی هستم و ۵۵ ساله هستم و علاقه زیادی به مهاجرت به امریکا دارم و مطمئن هستم که می توانم در امتحانات USMLE قبول شوم . لطفا راهنمائی فرمائید که در موسسه شما امکان کمک به صورت گام به گام در این موضوع وجود دارد؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و درود متاسفانه برای اخذ ویزای کاری امریکا راه مستقیمی برای ورود به این کشور وجود ندارد شما می بایست از روش های مهاجرتی دیگر برای ورود به امریکا اقدام نمایید تا بتوانید در آزمون مربوطه شرکت نمایید. برای بررسی شرایط خود با کارشناسان موسسه تماس حاصل نمایید
امیر ظریفی
سلام و عر ض ادب من پزشک متخصص در ایران هستم پرونده مهاجرتی به امریکا از طریق ویزای خانوادگی f2b دارم در مورد امکان کار در امریکه بدون دادن امتحان usmleمیشه منو راهنمایی کنید
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام مخاطب گرامی برای معادلسازی مدرک خود ملزم به شرکت در آزمون مربوطه هستید
حسن کرمی
درود من پزشک عمومی هستم با سابقه بیست و چند ساله الان ویزای آمریکا را دارم البته از طریق لاتاری و احتمالا تابستان به US خواهم رفت قطعا ابتدا به ساکن نمیتوانم در حرفه خودم مشغول شوم آیا این امکان وجود دارد در حرفه مربوط به تحصیلاتم در آنجا فعالیت بکنم در کل شما چه توصیه ایی دارید
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام شما در صورتی می توانید در رشته خود مشغول به کار گردید که مدرک خود را معادلسازی نمایید.
آراد
سلام وقت بخیر من دندون پزشکی عمومی خودمو در دانشگاه شیراز به پایان رسوندم آیا برای تخصص میشه اومد آمریکا؟ یا بورسیه تحصیلی گرفت اگه معدل دانشگاهیم بالا باشه؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب. شما ابتدا باید مدرک تحصیلی خود را معادلسازی نمایید و پس از آن برای تحصیل تخصص اقدام داشته باشید. به طور کلی داشتن معدل بالا شانس دریافت بورسیه تحصیل را نیز بالا خواهد برد.
ماریا
سلام، ببخشید معادلسازی مدرک پزشکان در آمریکا به چه شکل هست؟ توضیح میدید لطفا
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب. متقاضیان برای معادلسازی مدرک پزشکی باید سطح زبان خوبی داشته باشند و با حضور در این کشور آزمون های مربوطه را پشت سر گذاشته و بعد از دوره های کارورزی بتوانند اجازه کار داشته باشند.
مهرشاد
سلام آیا امکان مهاجرت پرستاران و دیگر افراد کادر پزشکی به آمریکا هست؟ مرسی
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب. امکان اقدام برای کار به صورت مستقیم خیر اما این افراد می توانند به از طریق روش های دیگر مانند تحصیل به آمریکا رفته و آنجا مدرک خود را معادلسازی نمایند.
سحر
سلام، من با دیپلم ایران میتونم برای پذیرش پزشکی در آمریکا اقدام کنم؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب دوست عزیز برای تحصیل پزشکی در امریکا ابتدا بایستی ۴ سال در رشته های علوم پایه را در این کشور تحصیل نمایید.
سحر
سلام، آیا آمریکا مدرک پزشکی ایران رو قبول داره؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام خیر دوست عزیز مدرک شما بایستی معادلسازی گردد‌
رضا محمدی
سلام، آیا برای اپتومتریست هم این امکان وجود داره؟ سپاس
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب دوست عزیز رزومه شا بایستی با جزئیات بیشتری بررسی گردد. پیشنهاد می شود برای دریافت مشاوره رایگان با موسسه تماس بگیرید.
نرگس خداپرست
سلام و خسته نباشید. من 30 سالمه و 5 سال سابقه کاری در زمینه پرستاری دارم و سطح زبان خوبی دارم و می تونم آیلتس حداقل 6.5 تا 7 رو برسونم. آیا شانسی برای اقدام برای امریکا دارم؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب بله دوست عزیز شانس اقدام خواهید داشت.
رزیتا
سلام وقتتون بخیر من ۴۷ سالمه و متخصص آنکولوژی هستم . الان در حال حاضر چه کشور هایی میشه از طریق معادل سازی اقدام کرد؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب. شما می توانید برای معادلسازی در کشور های مختلفی اقدام داشته باشید که بهترین آنها می توان به آلمان اشاره نمود.
سمانه
سلام روز خوش با روش کاری میخواستم اقدام کنم من فوق تخصص زیبایی دارم و ۴۵ سالم هست شانس پذیرشم چقدر هست؟ چطور میتونم با موسسه شما اقدام کنم؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت. شما برای معادلسازی مدرک خود ابتدا باید اقامت کشور آمریکا را داشته باشید و از طریق روش های کاری و یا تحصیلی اقدام نموده و پس از حضور برای معادلسازی اقدام نمایید.
الهام غنی
درود بر شما من 24 ساله هستم پزشکی عمومی دانشگاه تهران میخونم آیلتس 7 دارم و از الان میخوام اقدام کنم برای مهاجرت به آمریکا. سریعترین و راحت ترین راه برای معادلسازی چی هست؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلان دوست عزیز بهترین راه اخذ پذیرش تحصیلی می باشد که از این طریق بتوانید وارد خاک امریکا شوید و مدرک خود را معادل سازی نمایید.
پروا جلالی
سلام وقت بخیر من پزشکی عمومی خوندم اگر بخام مهاجرت کنم به امریکا از چه طریقی میتونم اقدام کنم؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ارادت. برای مهاجرت باید شرایط سن، سطح زبان، میزان سرمایه و ... شما دقیق تر بررسی شود. پیشنهاد میکنیم از مشاوره رایگان با کارشناسان ما استفاده نمایید.
محبی راد
سلام ودرود برای پزشکان عمومی هم معادلسازی لازم هست ؟؟واینکه ایلتس چند میخواد ؟؟؟؟؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام باه معادلسازی الزامی می باشد و داشتن ایلتس ۷ ضروری است.
دکتر صادقی زاده
من اگه بخوام برم امریکا تخصص بگیرم از کجا باید شروع کنم ؟ هر کسی یه چیزی میگه
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب. با توجه به اینکه شرایطتان را ذکر نفرمودید بهتر است با شماره گیری 02149196000، اطلاعات خود را به مشاورین ارائه نموده و راهنمایی دریافت نمایید.
سپیده کوشوند
سلام و عرض ادب بنده پزشک هستم ایا امکان این هست با ویزای توریستی برای امریکا اقدام کنم. اونجا معادلسازیمو انجام بدم و بعد برای کار مستقیم در این زمینه اقدام کنم؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
سلام و عرض ادب. با توجه به اینکه با ویزای توریستی نمیتوانید مدت طولانی در این کشور حضور داشته باشید طبیعتا امکان معادلسازی نخواهید داشت.
مشاوره رایگان