اقامت مالزی

1 نظر

اقامت مالزی

اقامت مالزی، هزینه اقامت در مالزی با خانه دوم، شرایط و الزامات مورد نیاز برای اخذ اقامت مالزی و انواع روش های آن در این گفتار مورد بررسی و تحلیل علمی قرار خواهد گرفت. آیا اخذ اقامت مالزی آسان است؟ چگونه می توان اقامت این کشور را از طریق اقامت مالزی به دست آورد؟ اخذ اقامت مالزی خانه دوم چیست؟ هزینه اقامت در مالزی با خانه دوم چه مقدار است؟ با مطالعه این مقاله که توسط متخصصین مجرب موسسه ملک پور به نگارش درآمده­، امید است به تمامی سؤالات و ابهامات ذهنی شما در خصوص اخذ اقامت مالزی و راه های قانونی مهاجرت به این کشور پاسخ داده شود. شما عزیزان می توانید جهت اطلاع از راه های قانونی مهاجرت به کشور نیوزلند با کارشناسان موسسه ملک پور تماس تلفنی حاصل نموده و یا با تکمیل فرم تماس، از مشاوره رایگان تلفنی این موسسه بهره مند شوید. ­عناوینی که در این مقاله مورد بررسی قرار گرفته اند عبارتند از:

  • شرایط عمومی اخذ اقامت مالزی
  • اخذ اقامت مالزی از طریق کار
  • اخذ اقامت از طریق تحصیل در مالزی
  • اخذ اقامت مالزی از طریق سرمایه گذاری
  • اخذ اقامت مالزی از طریق ازدواج
  • اخذ اقامت مالزی و اخذ تابعیت از طریق تولد
  • اخذ اقامت از طریق پناهندگی در مالزی
  • اخذ اقامت مالزی برای هنرمندان و افراد موفق
  • هزینه اقامت در مالزی
  • شرایط دریافت تابعیت مالزی
  • سوالات متداول راجع به اقامت مالزی
  • جمع بندی نکات اقامت مالزی

اقامت مالزیشرایط عمومی اخذ اقامت مالزی

مالزی کشوریست در جنوب شرقی آسیا. پایتخت این کشور شهر کوالالامپور است. از نظر جمعیتی با داشتن 30 میلیون نفر، چهل وچهارمین کشور پرجمعیت دنیاست. دولت مالزی دین اسلام را به عنوان دین پایه به رسمیت شناخته است؛ با این وجود آزادی مذهب را برای غیرمسلمانان در نظر گرفته است. حمایت های دولت و برنامه های کلان، باعث رونق این کشور از نظر اقتصادی شد­ه است. همچنین این کشور به عنوان یکی از مقاصد گردشگری جهان محسوب می ­شود. هزینه نسبتاً پایین زندگی در این کشور باعث شده است که تقاضای مهاجران برای گرفتن اقامت مالزی از راه های قانونی نظیر اخذ ویزای کاری و تحصیلی این کشور در حال افزایش باشد. روش های دریافت اقامت مالزی را می توان در 7 دسته بندی جداگانه مورد بررسی قرار داد. این دسته بندی ها به شرح زیر می باشند: کاری، تحصیلی، سرمایه گذاری، تولد، ازدواج، پناهندگی، هنرمندان و افراد خاص. با تهیه محصول راهنمای گام به گام اخذ اقامت به تدریسمدیر موسسه ملک پور می توانید اطلاعات کامل مهاجرتی کشورهای مختلف از جمله مالزی را دریافت نمایید و به مثابه وکیلی آگاه، امور مهاجرتی خود را اداره کنید.

اقامت مالزی

اخذ اقامت مالزی از طریق کار

رشد اقتصادی قابل توجه این کشور در سال­های اخیر، توجه مهاجران به خصوص متقاضیان اخذ اقامت مالزی از طریق کار را به خود جلب کرده­ است. نرخ پایین بیکاری با توجه به جمعیت این کشور، عامل دیگری برای اقامت مالزی از طریق کار است. در ادامه این مطلب، به بررسی شرایط کار برای اتباع خارجی می­ پردازیم. فرد برای کار در کشور مالزی نیازمند دریافت پیشنهاد شغلی (job offer) از کارخانه­ یا شرکت­ ها توسط کارفرما می باشد. مدت اعتبار این نوع ویزا 2 سال است و بر اساس توافق بین کارفرما و نیروی کار خارجی، قابل تمدید است. از طریق دریافت ویزای کاری، امکان الحاق همسر، فرزندان زیر 18 سال و پدر و مادر متقاضی اصلی وجود دارد. اما کشور مالزی به اتباع خارجی که از طریق ویزای کاری برای اقامت مالزی آمده اند، اقامت دائم و تابعیت اعطا نمی­ کند.

اقامت مالزی

اخذ اقامت از طریق تحصیل در مالزی

به دلیل پیشرفت های چشمگیر مالزی در چند دهه اخیر و سطح رو به بالای دانشگاه­ های این کشور، درخواست اقامت مالزی از طریق ویزای تحصیلی افزایش یافته است. ویزای تحصیلی مالزی در کمتر از 2 ماه صادر می شود و دانشجویان می توانند برای بورسیه­ های تحصیلی این کشور اقدام نمایند. سیاست دولت از ارائه بورسیه های تحصیلی، جذب نیروی انسانی و استفاده از استعدادهای آن ها در کشور می باشد. بورسیه های تحصیلی مالزی در 2 مقطع کارشناسی ارشد و دکترا ارائه می شود. لازم به ذکر است بورسیه دانشجویان کارشناسی ارشد، به آن دسته از دانشجویانی تعلق­ می گیرد که این مقطع را با ساختار تحقیقاتی شروع کرده­ باشند. همچنین کشور مالزی از حضور و مهاجرت دانشجویان بین المللی که سابقه تحصیلی و دانشگاهی عالی دارند و خواهان ادامه تحصیل در مالزی می باشند استقبال می کند. از معایب تحصیل در مالزی می توان به این مورد اشاره کرد که دانشجویان پس از دوره تحصیل باید خاک این کشور را ترک کنند و در حال حاضر افراد نمی توانند از طریق بورسیه تحصیلی برای اقامت مالزی و اخذ تابعیت این کشور اقدام نمایند. در واقع اقامت مالزی از طریق تحصیل، پلی برای راه یافتن به کشورهای دیگر است.

اخذ اقامت مالزی از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری در مالزی می ­تواند تحت شرایطی خاص منجر ­به سودهی و اخذ اقامت این کشور شود؛ اما افراد لازم است قبل از اقدام برای اقامت مالزی از طریق سرمایه گذاری، نسبت به شاخص ها و استاندارهای اقتصادی این کشور از جمله نرخ ریسک مصادره اموال، نرخ مالیات، نرخ تورم و میزان فساد اقتصادی آگاه باشند تا با مشکل سوخت شدن سرمایه مواجه نشوند. در نمودار زیر که ریسک مصادره اموال در مالزی نمایش داده شده است، می توان امنیت سرمایه گذاری در مالزی را با ارزیابی نرخ بر اساس بازه عددی 1 تا 7 تخمین زده و بررسی کرد.

اقامت مالزی

اقامت مالزی از طریق سرمایه گذاری با روش های مختلفی امکان پذیر است. بیشترین جستجوها و تقاضا در این زمینه، اقامت مالزی با خرید ملک و یا روش اقامت مالزی خانه دوم (از طریق خانه دوم) می باشد. شرایط مالی متقاضیان اقامت مالزی خانه دوم، بنا به شرایط سنی آن ها متفاوت است. اطلاعات بیشتر در این زمینه را می توانید با مطالعه مقاله زیر به دست آورید.

اقامت مالزی

خرید ملک در مالزی

اخذ اقامت مالزی از طریق ازدواج

اقامت مالزی با هدف ازدواج با تبعه مالزیایی و اخذ اقامت این کشور، پروسه نسبتاً طولانی و سخت گیرانه ای برای اتباع خارجی دارد. اتباع خارجی پس از گذشت 10 سال از اقامت در این کشور و زندگی با همسر مالزیایی خود می توانند برای اخذ شهروندی این کشور اقدام نماید؛ اما از آن جایی که در اکثر مواقع این کشور، دوتابعیتی را برای اتباع خارجی نمی پذیرد؛ لذا شخص باید شناسنامه و تابعیت کشور قبلی خود را باطل نماید. برای اتباع خارجی که با قصد اقامت مالزی و ازدواج با شهروند مالزیایی به این کشور می­ آیند، دو نوع ازدواج وجود دارد:

  1. ازدواج با متقاضی خارجی مسلمان
  2. ازدواج با متقاضی خارجی غیرمسلمان

اقامت مالزی

اخذ اقامت مالزی و اخذ تابعیت از طریق تولد

اعطای حق شهروندی و تابعیت در کشورهای جهان به کودکان متولد شده، بر اساس اصل خاک و خون است. بر اساس اصل خاک، تولد سبب اعطای تابعیت می ­شود؛ در حالی که این شرایط در اصل خون وجود ندارد. قوانین کشور مالزی نیز تابع اصل خون است. اتباع خارجی قبل از اخذ اقامت مالزی و گرفتن تابعیت از این طریق بایستی در مورد شرایط اعطای تابعیت به کودکان متولد شده اطلاعات لازم را کسب کنند. با توجه با این مورد که مالزی تابعیت دوگانه را نمی­پذیرد، فرزند اتباع خارجی نمی­ تواند برای تابعیت کشور دیگری اقدام کند. پذیرش و عدم پذیرش تابعیت مالزی از طریق تولد در ادامه این مطلب، بررسی شده است:

  • اگر والدین کودک هر دو تبعه مالزی باشند، فرزندشان نیز تابعیت مالزی را دریافت خواهد کرد.
  • اگر پدر کودک تبعه مالزی و مادرش خارجی باشد و ازدواج آن­ ها به صورت رسمی نباشد، نمی­ توانند برای اخذ تابعیت مالزی فرزند خود اقدام کنند.
  • اگر مادر تبعه مالزی باشد و پدرش خارجی باشد و در مالزی به دنیا آمده باشد تا 18 سالگی می­تواند دو تابعیتی باشد ولی پس از آن باید تابعیت خود را مشخص کند.
  • اگر پدر و مادر هر دو خارجی باشند و کودک در خاک این کشور متولد شده باشد، با ارائه مدرک مشخص و علم به زبان مالزیایی می توانند برای کسب اقامت مالزی اقدام نمایند.

اخذ اقامت از طریق پناهندگی در مالزی

علی رغم تصور بسیاری، پناهندگی تنها روش مهاجرت نیست؛ بلکه خطرناک ترین و نادرست ترین روش مهاجرت است. تعدادی از کشورها با پیوستن به کنوانسیون ژنو، تعهداتی را در قبال پناهندگان به این کشور پذیرفته اند. البته که این تعهدات شامل حال تمامی پناهجویان نمی شود؛ بلکه تنها افرادی که شرایط آن ها مطابق با تعریف پناهندگی در کنوانسیون ژنو است، می توانند از این فرصت استفاده نمایند. کشور مالزی به عضویت این کنوانسیون درنیامده و بنابراین تعهدی در قبال اعطای اقامت مالزی به پناهندگان ندارد. لازم به ذکر است که پناهندگی به مالزی دارای خطرات بسیاری در مسیر مهاجرت و حتی در شرایط زندگی در کمپ پناهندگی مالزیست. به گونه ای که حتی آب آشامیدنی سالم و یا امکانات بهداشتی حداقلی نیز در کمپ پناهندگی مالزی وجود ندارد. اکثر افراد که برای پناهندگی مالزی اقدام می نمایند، در مشاغل غیرقانونی مشغول به کار می شوند و در ازای آن حقوق اندکی (معادل یک دهم حقوق یک کارگر قانونی) دریافت می نمایند؛ چرا که شرایط کار در مالزی برای پناهندگان فراهم نیست و این کشور در این زمینه قوانین پیشگیرانه ای را به تصویب رسانیده است. تحصیل فرزندان پناهندگان در مالزی نیز غیرقانونی می باشد. آنچه در مجموع حاصل می شود، شرایط و عواقب نامطلوب مهاجرت به مالزی از طریق پناهندگیست و اقدام از طرق قانونی مهاجرت مانند اخذ ویزای تحصیلی، کاری یا سرمایه گذاری و یا دیگر روش های قانونی مهاجرت مانند ازدواج می باشد. گفتنیست که موسسه ملک پور در زمینه پناهندگی هیچ گونه خدماتی ندارد و این بخش از مقاله را صرفاً جهت افزایش اطلاعات شما عزیزان ارائه کرده است.

اخذ اقامت مالزی برای هنرمندان و افراد موفق

اداره مهاجرت مالزی از طریق پاسپورت RP-T) Residence Pass-Talent) این فرصت را برای  مهاجران بسیار با استعداد و متخصص فراهم آورده ­است تا به اقامت مالزی دست یابند.

استعدادهای خارجی برای درخواست RP-T باید شرایط زیر را داشته باشند:

  • حداقل 3 سال در مالزی کار کرده باشند.
  • دارای پاسپورت کاری معتبر با اعتبار بیش از 3 ماه در زمان درخواست باشند.
  • حقوق پایه ماهانه (رینگیت) 15000 RM که هیچ پاداش و تخفیفی ندارد.
  • دارای پرونده مالیاتی مالزیایی باشد و مالیات بر درآمد حداقل 2 سال را پرداخت کرده­ باشد.
  • دارای مدرک دکترا، کارشناسی ارشد، لیسانس و یا دیپلم در هر رشته ای از یک دانشگاه شناخته شده، یک گواهینامه یا صلاحیت از یک موسسه حرفه­ ای باشند.
  • دارای حداقل 5 سال تجربه کاری باشد.

فرد با داشتن شرایط فوق می ­تواند:

  • به مدت 10 سال در مالزی کار و زندگی کند.
  • قابلیت تعویض کارفرمای خود را بدون تغییر پاسپورت داشته باشد.
  • الحاق همسر قانونی و فرزندان زیر 18 سال برای او فراهم­ می ­شود.
  • همسر قانونی فرد می­تواند بدون نیاز به ویزای کاری، در مالزی کار کند.

علاوه بر کشور مالزی، کشورهای دیگری چون اتریش، کانادا، فرانسه و استرالیا شرایط جذابی را برای مهاجرت هنرمندان به وجود آورده اند که در لینک های زیر به آن ها پرداخته شده است.

هزینه اقامت در مالزی

هزینه زندگی در مالزی در مقایسه با کشورهای همسایه کم است و این موضوع باعث تمایل اتباع خارجی، برای اخذ اقامت مالزی از راه ­های مختلف شده است. همچنین کشور مالزی در رنکینگ جهانی سال 2019 در میان کشورهای آسیایی از نظر کیفیت زندگی و دسترسی به کالا­ها، خدمات بهداشتی و درمانی و... در رتبه 11 قرار گرفته است.

شرایط دریافت تابعیت مالزی

گرفتن اقامت مالزی با توجه به هزینه­ های پایین زندگی، اقتصاد رو به رشد، داشتن دانشگاه ­های معتبر با سطح علمی روبه بالا و مدرک قابل پذیرش، توجه مهاجران را به سمت خود جلب کرده­ است. گرفتن اقامت مالزی از راه­ های قانونی نظیر تولد، سرمایه گذاری، کار و... دارای شرایط و ضوابط خاصی می ­باشد و به طور کلی می­ توان گفت کشور مالزی از جمله کشورهای سخت ­گیر برای اعطای تابعیت است. در صورت 10 سال اقامت در کشور مالزی و ارائه مدارک مورد نیاز می توان برای دریافت اقامت دائم مالزی و پس از دو سال، برای دریافت پاسپورت مالزی اقدام کرد.


سوالات متداول راجع به اقامت مالزی

✅ چگونه می توان اقامت کاری مالزی را دریافت کرد؟

کار در مالزی نیاز به دریافت پیشنهاد کاری یا جاب آفر دارد. ضمن اینکه با کار در مالزی نمی توان اقامت دائم و تابعیت این کشور را به دست آورد.

✅ بهترین روش سرمایه گذاری در مالزی کدام است؟

خرید خانه دوم در مالزی، یکی از بهترین روش های سرمایه گذاری و اقامت در مالزی است.

✅ پس از چند سال می توان اقامت و تابعیت مالزی را به دست آورد؟

به طور کلی گرفتن اقامت و تابعیت مالزی دشوار است. با ده سال زندگی در مالزی و ارائه مدارک مورد نیاز می توان اقامت دائم و دو سال پس از آن، پاسپورت مالزی را دریافت کرد.

✅ آیا تابعیت دوگانه در مالزی پذیرفته است؟

خیر؛ برای گرفتن پاسپورت مالزی، نیاز به از دست دادن تابعیت قبلی است.


_____________جمع بندی نکات اقامت مالزی_____________

اقامت مالزی، هزینه اقامت مالزی با خانه دوم و راه ­های اخذ اقامت و تابعیت مالزی در این مقاله مورد بررسی علمی قرارگرفته ­است. لازم است در مورد راه­ های مهاجرت و کسب اقامت مالزی اطلاعات به روز و مناسبی را کسب کنید. کشور مالزی با ایجاد بستر مهاجرت از طرق مختلف چون کار، تحصیل، سرمایه گذاری و... شرایط مهاجرت و اخذ اقامت این کشور را فراهم نموده است. هزینه اقامت مالزی از طرق مختلف، متفاوت است. در طرح خانه دوم نیز که یکی از روش مهاجرت و اخذ اقامت مالزی از طریق سرمایه گذاری می باشد، هزینه اقامت مالزی با خانه دوم متناسب با شرایط سنی متقاضی، متفاوت است. امید است با مطالعه این مقاله به سؤالات ذهنی شما پاسخ داده شده باشد. شما سروران می ­توانید برای کسب اطلاعات تکمیلی در خصوص راه­ های قانونی اقامت مالزی، با مشاوران مجرب موسسه ملک پور تماس تلفنی حاصل نموده و یا با پر کردن فرم تماس، از مشاوره رایگان تلفنی این موسسه بهره­ مند شوید. شما عزیزان می ­توانید در قسمت انتهای مقاله در بخش "ثبت نظرات"، نظرات و پرسش ­های خود را بیان فرموده و پاسخ خود را در کوتاه ترین زمان ممکن دریافت کنید.

امتیاز 5 از 5 ( 8 رای ثبت شده)

مطالب مرتبط و مفید


ثبت پرسش
حداد
سلام. خسته نباشید. آیا این امکان وجود داره که برای اقامت مالزی از طریق خرید ملک رو دریافت کنیم؟ میزان سوددهی خرید و اجاره ملک در مالزی بالاتره یا در کشورهایی مثل اتریش و سوئیس؟
X

فرم پاسخ به این نظر



پاسخ کارشناسان
با سلام و عرض ادب خرید ملک در بعضی از کشورها منجر به اقامت شما نخواهد شد در خصوص سود دهی و سوالات تخصصی به دلیل اینکه هر کشور متفاوت می باشد حتما با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید و از مشاوره رایگان استفاده نمایید.
مشاوره رایگان