مهاجرت به آلمان
مهاجرت به آلمان، روش های دریافت اقامت دائم کشور آلمان و همچنین شرایط و هزینه مهاجرت به آلمان در این مقاله به صورت اختصاصی و علمی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد. اما چرا آلمان؟ آیا مهاجرت به آلمان امکان پذیر است؟ از چه روش هایی می توان برای مهاجرت به آلمان اقدام کرد؟ بهترین و راحت ترین روش مهاجرت به کشور انگلستان کدام است؟ این ها سوالاتی است که در ذهن شما ممکن است نقش بگیرد. در راستای پاسخگویی به این سوالات، موسسه حقوقی ملک پور (MIE اتریش) در کنار شما بوده و نقش چراغ راهنما را برای شما خواهد باشد. چرا که کمک ها و راهنمایی های یک موسسه با تجربه کاری بالا می تواند راه گشای شما در مسیر دستیابی به مقاصد مهاجریتان باشد. از این رو می توانید در خصوص دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص مهاجرت به آلمان، از اطلاعات مشاورین ارشد و وکلای مهاجرتی ما استفاده کرده و با برقراری تماس تلفنی یا پر کردن فرم تماس، مشاوره تلفنی رایگان دریافت نمایید. در ادامه به مباحث زیر خواهیم پرداخت.
- زندگی در آلمان و شرایط مهاجرت به آلمان
- مهاجرت به آلمان از طریق کار
- مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل
- مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری
- مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج
- مهاجرت به آلمان از طریق تولد فرزند
- مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی
- هزینه های زندگی در آلمان
- اخذ اقامت و تابعیت آلمان
- سوالات متداول در زمینه مهاجرت به آلمان
- سخن پایانی درباره مهاجرت به آلمان
زندگی در آلمان و شرایط مهاجرت به آلمان آن
کشور آلمان، کشوری است که در قلب اروپای مدرن به عنوان اقتصادی ترین کشور و صنعتی ترین بخش اروپا شناخته شده می باشد. پایتخت رسمی آلمان، برلین است و این کشور دارای 16 ایالت می باشد. جمعیت این کشور حدود 83 میلیون نفر می باشد که بخش وسیعی از آن به زبان آلمانی مسلط هستند. پس زبان رسمی آن، آلمانی است. این کشور عضو اتحادیه اروپا، حوزه شنگن و ناحیه اقتصادی اروپا می باشد.
- توضیحات موسسه ملک پور در زمینه مقایسه شرایط آلمان و اتریش برای اقامت
فایل صوتی موسسه ملک پور درمورد شرایط آلمان و اتریش برای اقامت |
فایل تصویری موسسه ملک پور درمورد شرایط آلمان و اتریش برای اقامت |
آلمان با کشورهای فرانسه، بلژیک، اتریش، جمهوری چک و... هم مرز می باشد. بنابراین نقش تعیین کننده ای در تعیین اقتصاد و بازرگانی اروپا دارد.
افراد زیادی در ایران حضور دارند که مهاجرت به آلمان را به عنوان هدف خود تعیین می کنند. این مقاله برای افراد متقاضی مهاجرت به آلمان نگارش شده است؛ پس توصیه می شود که به دقت آن را مطالعه کرده و تا انتهای مقاله با ما همراه باشید. به طور کلی روش های مهاجرت به آلمان به 6 روش تقسیم می شود که تمامی این روش ها را در بخش های پیش رو بررسی می نماییم.
مهاجرت به آلمان از طریق کار
یکی از روش های مهاجرت به آلمان، کار است. به طور کلی افراد گسترده ای به مهاجرت کاری تمایل دارند؛ چرا که گمان می کنند تنها کشور برتر دنیا برای کار، کشور آلمان است. در صورتی که کشورهای دیگری مانند اتریش، کانادا، هلند، دانمارک و فنلاند نیز از کشورهای برتر جهان برای کار می باشند. به طور کلی مهاجرت به آلمان از طریق کار و دریافت ویزای کار آلمان به دو صورت تقسیم می شود.
- پیشنهاد شغلی: افراد بسیاری هستند که می توانند با ارائه رزومه خود از پیشنهاد شغلی که توسط کارفرمای آلمانی صادر می شود، استفاده نمایند. بدین صورت که کارفرما با ارائه درخواست استخدام یک شخص خارجی به اداره کار و مهاجرت کشور آلمان، اقدام به استخدام شخص مورد نظر می نماید. در این صورت شخص متقاضی کار بایستی که در سفارت کشور آلمان در کشور مبداء حضور یافته و ویزای کاری خود را دریافت کند. عموماً ویزایی که به شخص اعطا می شود بر اساس مهلت قرارداد کاری وی صادر می شود. گفتنی است که کارفرمای آلمانی، برای درخواست جذب نیروی کار خارجی پروسه ای نسبتاً دشوار را پیش رو دارد.
- جست و جوی کار: کشور آلمان با داشتن ویژگی هایی برای دریافت ویزای کار می تواند بهترین گزینه برای دریافت ویزای جست و جوی کار باشد. این نوع ویزا به این صورت است که شخص با داشتن شرایط تحصیلات آکادمیک، مدرک زبان رسمی این کشور (آلمانی) در سطح حداقل B1، سابقه کار مرتبط و مناسب با تحصیل خود و متناسب با نیازمندی های شغلی کشور آلمان، سن مناسب و بودجه کافی برای مهاجرت می تواند درخواست ویزای جست و جوی کار در آلمان را داشته باشد. این ویزا به مدت 6 ماه صادر می شود و شخص می تواند با حضور در این کشور، شغل مناسب و مورد نظر خود را بیابد.
در این قسمت به بررسی نرخ بیکاری کشور آلمان می پردازیم. این کشور با داشتن نرخ بیکاری 3 درصدی می تواند بهترین کشور برای کار باشد. چرا که فرصت یافتن کار برای اشخاص خارجی نیز فراهم است و شخص دچار دغدغه یافتن کار نمی شود. مهاجرت کاری به آلمان در مقاله زیر به طور کامل شرح داده شده است.
مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل
یکی از راه های مهاجرت به آلمان، اقدام از طریق تحصیل می باشد. البته این روش، بیشتر به عنوان بهانه ورود به کشور آلمان در نظر گرفته می شود؛ چرا که با تحصیل در هر کشوری، به شما اقامت بیشتر از دوره تحصیل شما ارائه نمی شود. بنابراین جهت دریافت اقامت بلند مدت و دائم آلمان و همچنین تابعیت این کشور، لازم است که پس از تحصیل، در این کشور مشغول به کار شوید. به طور کلی تحصیل در آلمان در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری امکان پذیر است. در ادامه به بررسی آن ها به صورت کوتاه خواهیم پرداخت.
- تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی: به منظور تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی، پس از گذراندن دبیرستان و دریافت مدرک دیپلم 12 ساله می توانید برای این مقطع درخواست دهید. تحصیل در مقطع کارشناسی به زبان های انگلیسی و آلمانی امکان پذیر است. در صورت داشتن مدرک زبان آیلتس 6 آکادمیک و یا مدرک زبان آلمانی در سطح B1 می توانید مشغول به تحصیل در آلمان شوید. افرادی که زبان آلمانی را برای تحصیل انتخاب نمایند، می توانند به طور رایگان در این کشور تحصیل کنند.
- تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی ارشد: تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی ارشد نیز امکان پذیر است. افراد متقاضی مهاجرت برای ادامه تحصیلات خود می توانند این کشور را انتخاب نمایند. تحصیل در این مقطع به زبان های آلمانی و انگلیسی امکان پذیر است. از ملزومات این مقطع، داشتن مدرک لیسانس معتبر است. تحصیل به زبان آلمانی در این مقطع نیز رایگان است. طول این دوره می تواند بین یک سال و نیم تا سه سال باشد.
- تحصیل در آلمان در مقطع دکتری: تحصیل در آلمان در مقطع دکتری امکان پذیر است. افراد متقاضی تحصیل در آلمان می توانند کشور آلمان را برای ادامه تحصیل و مهاجرت انتخاب نمایند. عموماً طول دوره دکتری در این کشور، از سه سال تا پنج سال است. از ملزومات تحصیل در این مقطع، سطح زبان پیشرفته آلمانی یا انگلیسی، داشتن استاد راهنما و سطح علمی خوب است که با داشتن مقالات ISI اثبات می شود.
بورسیه تحصیلی نیز در این کشور موجود می باشد. برنامه بورسیه های استانی و ملی در کشور آلمان برای دانشجویان اروپایی، آلمانی و بین المللی ارائه می شود. از انواع بورسیه های تحصیلی آلمان موارد زیر نام برده می شود:
- برخی بورسیه ها، کمک هزینه تحصیلی به افراد ارائه می دهند؛ مثل:
استاد راهنمای شما ممکن است برای کمک مالی به شما، مبلغی در حدود 1،250 یورو در هر ماه از بنیاد ملی علوم (Studienstiftung des Deutsche Volkes) درخواست کند.
- بورسیه تحصیلی معروف DAAD:
این بورسیه تحصیلی (Deutscher Akademischer Austausch Dienst)برای دانشجویان خارجی جهت تحصیل در مقطع دکتری در آلمان، کمک هزینه تحصیلی به مبلغ 1،200 یورو ارائه می دهد.
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص تحصیل در آلمان می توانید به لینک زیر مراجعه کرده و اطلاعات خود را در خصوص مهاجرت به آلمان افزایش دهید.
مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری
همانطور که می دانید یکی از روش های شش گانه مهاجرت به آلمان، سرمایه گذاری است. سرمایه گذاری در کشور آلمان از طریق خرید ملک، ثبت شرکت یا کارآفرینی امکان پذیر است. اما عموم افراد به علت سختی این پروسه، این کشور را برای سرمایه گذاری انتخاب نمی نمایند.
خرید ملک در آلمان برای افراد خارجی امکان پذیر است و شخص می تواند ملکی را خریداری کرده و آن را اجاره دهد یا بلااستفاده و صرفاً جهت حفظ سرمایه باقی گذارد. نکته مهم این است که با خرید ملک در کشور آلمان، به افراد خارجی اقامت اعطا نمی شود و با استفاده از آن صرفاً می توان برای دریافت یک ویزای توریستی اقدام کرد.
ثبت شرکت و کارآفرینی در این کشور نیز امکان پذیر است. بدین ترتیب شخص با ارائه طرح نوآورانه و ثبت کسب و کار تازه می تواند اقامت آلمان را دریافت کند. اما اثبات این موضوع بسیار سخت است و وکلای مهاجرتی هزینه بسیار گزافی دریافت می نمایند. بنابراین این روش نیز به افراد توصیه نمی شود. عموم افراد از طریق استخدام یکی از اعضای خانواده در شرکت ثبتی خود در کشور آلمان و به واسطه استخدام و کار کردن در یک شرکت آلمانی، اقامت خود را دریافت می نمایند. لزوم داشتن طرح تجاری موفق نیز از ملزومات اقدام از این روش می باشد. افرادی که به سرمایه گذاری در آلمان علاقه دارند، می توانند لینک و مقاله زیر را مطالعه نمایند.
مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری
مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج
بسیاری از افراد برای مهاجرت به آلمان، از طریق ازدواج اقدام می نمایند. افرادی که قصد ازدواج با یک تبعه آلمانی را دارند، می توانند درخواست اخذ اقامت آلمان را دهند. این اقدام به چند صورت امکان پذیر است. اول اینکه از کشور مبدأ یعنی ایران اقدام شود. با ثبت ازدواج به صورت رسمی در کشور ایران می توانید درخواست الحاق به تبعه آلمانی را ارائه دهید. برای این منظور می بایست به سفارت آلمان در ایران مراجعه نمایید. این روش به اشخاص متقاضی مهاجرت به آلمان توصیه نمی شود. روش دوم این است که در کشور ثالث ازدواج خود را ثبت کنید. به این صورت که در کشورهایی که نیازی به ویزا ندارند مثل ترکیه، ازدواج خود را در سفارت کشور آلمان ثبت نمایید. این منطقی ترین روش ممکن است. روش سوم این است که شخص تبعه آلمان در کشور خود، درخواست الحاق همسر خود را اعلام نماید. با داشتن یک وکیل آلمانی می توان برای این روش که بهترین آن ها می باشد اقدام کرد. لازم به ذکر است که چند همسری در این کشور جرم تلقی می شود.
مهاجرت به آلمان از طریق تولد فرزند
از طریق تولد فرزند هم می توان مهاجرت به آلمان کرد. اما این موضوع را باید بدانید که سیستم اعطای تابعیت این کشور بر اساس خون می باشد. به این معنی که در صورتی تابعیت آلمانی به فرزند تازه متولد شده اعطا می شود که یکی از پدر یا مادر طفل، تابعیت آلمانی داشته باشد. برای درک بهتر سیستم اعطای تابعیت، بهتر است که انواع سیستم اعطای تابعیت در این بخش بررسی شود.
سیستم اعطای تابعیت بر اساس خاک: فرزندی که در خاک کشوری با سیستم اعطای تابعیت بر اساس خاک متولد شود، می تواند بر اساس تولد در خاک آن کشور درخواست تابعیت کند. کشور های کانادا، آمریکا، برزیل و... از این سیستم پیروی می نمایند.
سیستم اعطای تابعیت بر اساس خون: فرزندی که از پدر یا مادر تبعه آن کشور متولد شود فقط می تواند تابعیت آن کشور را دریافت کند. کشورهایی مثل ایران، آلمان، اتریش، دانمارک و... از این روش پیروی می کنند.
مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی
در ابتدای این بخش لازم میدانیم خاطر نشان کنیم که موسسه حقوقی ملک پور هیچ گونه فعالیتی در زمینه پناهندگی ندارد و مطالب این مقاله در این بخش صرفاً جهت اطلاع شما عزیزان درباره خطرات پناهندگی نگاشته شده است. از روش های مهاجرت به آلمان، پناهندگی می باشد. این یک روش غیر قانونی بوده که به هیچ کدام از هم وطن های خوبمان پیشنهاد نمی شود؛ چرا که دارای خطرات، ریسک ها و سختی های بسیار است. شرایط بد نگهداری اسکان پناهجویان، کمبود امکانات کافی رفاهی، اجتماعی و امنیتی در کمپ های نگهداری، مسلم و غیرقابل انکار می باشد. موسسه حقوقی ملک پور در خصوص پناهندگی هیچگونه اقدامی ندارد و ضمن عدم توصیه آن به شما، این بخش را به منظور افزایش سطح آگاهی شما عزیزان تهیه کرده است. مقاله فوق با نام مهاجرت به آلمان توسط موسسه حقوقی ملک پور نگارش شده است و هر گونه رو نوشت از آن غیر قانونی می باشد.
- توضیحات موسسه ملک پور در زمینه پناهندگی
فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور راجع به پناهندگی |
فایل تصویری موسسه حقوقی ملک پور راجع به پناهندگی |
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه مهاجرت، شما می توانید با تهیه ویدئوی راهنمای گام به گام اخذ اقامت، روش مهاجرتی مناسب خود را یافته و برای آینده خود برنامه ریزی کنید.
همچنین در ادامه می توانید به لینک زیر مراجعه نموده و اطلاعات مهاجرتی خود را در خصوص پناهندگی افزایش دهید.
هزینه های زندگی در آلمان
به طور کلی افراد برای مهاجرت به آلمان می بایست هزینه های مهاجرت و زندگی خود را بررسی کرده و تخمین بزنند. کشور آلمان یکی از برترین کشور های اروپایی می باشد که خدمات رفاهی و اجتماعی بسیار مناسبی را به مهاجرین اختصاص می دهد. از این رو شاید هزینه زندگی در این کشور نسبت به کشورهای دیگر مثل مجارستان، لهستان، اسلواکی و دیگر کشورهای ارزان اروپای شرقی، بیشتر باشد. هزینه های زندگی در آلمان برای یک شخص به طور عادی حدود 900 تا 1200 یورو تخمین زده شده است. البته که سبک زندگی هر شخص با شخص دیگر متفاوت است؛ اما به طور تقریبی این مقدار هزینه برای یک زندگی معمولی تخمین زده شده است. موسسه حقوقی ملک پور با ارائه اطلاعات تخصصی و دقیق برای زندگی و مهاجرت به آلمان می تواند کمک شایانی به شما ارائه دهد. برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص زندگی و هزینه های زندگی در آلمان می توانید از جدول زیر استفاده نمایید.
موارد هزینه ها |
قیمتها |
رستوران ارزان قیمت |
یورو 10.00 |
دو نفره رستوران متوسط |
45.00 یورو |
بلیط یک طرفه مترو |
2.70 یورو |
بنزین لیتری |
1.33 یورو |
شیر (یک لیتر) |
0.78 یورو |
نان سفید (500 گرم) |
1.14 یورو |
تخم مرغ (12 تایی) |
1.70 یورو |
پنیر محلی (یک کیلو) |
7.42 یورو |
هزینه های اجاره و خرید آپارتمان و ملک نیز که بخش زیادی از هزینه های زندگی در آلمان را شامل می شود از قرار زیر است:
خرید و اجاره ملک در آلمان |
هزینه |
اجاره آپارتمان یک خوابه مرکز شهر |
675.30 یورو |
اجاره آپارتمان یک خوابه خارج از مرکز شهر |
503.43 یورو |
خرید یک متر مربع در مرکز شهر |
5033 یورو |
خرید یک متر مربع در خارج از شهر |
3409 یورو |
اخذ اقامت و تابعیت آلمان
تا این بخش از مقاله، به روش های مهاجرت به آلمان پرداخته شد. با مطالعه این بخش می توانید اطلاعات دقیقی در خصوص اخذ اقامت و تابعیت این کشور به دست آورید. کلیه افرادی که از روش های مهاجرت به آلمان به جز دریافت تابعیت از طریق تولد فرزند و ازدواج اقدام می نمایند باید این موضوع را در نظر داشته باشند که با حضور قانونی به مدت 5 سال در این کشور و پرداخت مالیات ها و عوارض خود، می توانند درخواست اقامت دائم داده و با گذشت مدتی پس از آن (عموماً یک سال) می توانند با تسلط بر سطح زبان آلمانی در حد پیشرفته C1 و دانستن بخشی از تاریخ فرهنگ و تمدن کشور آلمان، درخواست تابعیت کشور آلمان را ارائه نمایند. موسسه حقوقی ملک پور با داشتن وکلای مهاجرتی برتر در اروپا می تواند برای شما هر گونه اقدام قانونی در خصوص مهاجرت به آلمان را انجام دهد تا بتوانید آینده ای درخشان را برای خود و خانواده خود در این کشور رقم بزنید.
سوالات متداول راجع به مهاجرت به آلمان
پرسش: ✅بهترین روش های مهاجرت به آلمان کدامند؟
پاسخ:از بهترین روش های مهاجرت به آلمان می توان به مهاجرت از طریق کار، تحصیل و سرمایه گذاری اشاره کرد.
پرسش: ✅آیا شرایط مهاجرت به آلمان برای ایرانیان مساعد است؟
پاسخ:ایرانیان می توانند در صورت برخورداری از شرایط لازم برای هر یک از انواع روش های مهاجرتی، اقدام به مهاجرت به آلمان نمایند.
پرسش: ✅هزینه های زندگی در آلمان چه مقدار است؟
پاسخ:متناسب با خدمات رفاهی و اجتماعی کشور آلمان، هزینه زندگی در این کشور نسبت به برخی کشورهای اروپای شرقی مانند مجارستان بیشتر است. به طور متوسط، هزینه زندگی معمولی در کشور آلمان، ماهیانه 900-1200 یورو می باشد.
_____________________ سخن پایانی درباره مهاجرت به آلمان _____________________
مهاجرت به آلمان، شرایط و هزینه مهاجرت به آلمان و شرایط اخذ اقامت آلمان در این مقاله به صورت علمی بررسی شد. کشور آلمان به عنوان برترین کشور مهاجرپذیر اتحادیه اروپا می تواند بهترین گزینه برای افراد متقاضی مهاجرت باشد. از این رو افرادی که این کشور را انتخاب می کنند، امتیاز ویژه این کشور را در اروپا نیز در نظر می گیرند. بهترین روش برای مهاجرت به آلمان از طریق کار می باشد و در گام بعدی، تحصیل و سرمایه گذاری قرار می گیرد. موسسه حقوقی ملک پور با داشتن وکلای برتر مهاجرتی می تواند امور مهاجرت به آلمان را برای شما بر عهده بگیرد. اگر در خصوص مهاجرت به آلمان نیاز به اطلاعات بیشتر دارید، می توانید با پر کردن فرم تماس و همچنین برقراری تماس تلفنی و دریافت مشاوره تلفنی رایگان، اطلاعات مهاجرتی خود را افزایش دهید. در پایان این بخش می توانید از قسمت "ثبت پرسش" استفاده کرده و سوالات خود را مطرح کنید تا افراد صاحب علم بدان بپردازند.