مهاجرت به کانادا
مهاجرت به کانادا، اقامت کانادا، شرایط شرایط و هزینه مهاجرت به کانادا به همراه بهترین مسیر مهاجرت به کانادا برای ایرانیان در مقاله پیش رو مورد تحلیل و بررسی علمی قرار خواهد گرفت. پروسه مهاجرت به کانادا چگونه است؟ شرایط کلی اخذ اقامت دائم و شهروندی کانادا کدامند؟ میزان درآمد و هزینه های زندگی در کانادا چه مقدار است؟ شرایط اقتصادی و شرایط کار و کیفیت زندگی در این کشور چگونه است؟ آیا به طور کلی مهاجرت به کشور کانادا می تواند گزینه مناسبی برای مهاجرت باشد؟ شرایط و هزینه مهاجرت به کانادا چگونه و چقدر است؟ در این مقاله تلاش گردیده است که به تمامی سئوال های طرح شده و دیگر سئوالات احتمالی در باب مهاجرت به این کشور، پاسخ علمی و کاربردی داده شود و به صورت خلاصه تمامی شش روش اصلی مهاجرت به کانادا به صورت مجزا مورد بررسی و خواهد شد. توصیه می گردد که طی مطالعه و بررسی مقاله، فایل های صوتی و تصویری داخل مقاله را نیز مشاهده بفرمایید و به لینک های ارائه شده در متن مقاله جهت تکمیل اطلاعات خود در زمینه مهاجرت به کانادا رجوع نمایید. همچنین شما بزرگواران همواره قادر هستید با پر کردن فرم تماس و یا تماس با مؤسسه حقوقی ملک پور (MIE اتریش)، از مشاوره تلفنی رایگان مشاورین مجرب مؤسسه بهره مند گردیده و شرایط مهاجرتی خود را بررسی نمایید. در ادامه مقاله مهاجرت به کانادا، زیرعنوان هایی به شرح زیر مورد بررسی و تحلیل قرار خواهند گرفت:
- شرایط عمومی مهاجرت به کانادا
- مهاجرت به کانادا از طریق کار
- مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل
- مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری
- مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج
- مهاجرت به کانادا و اخذ تابعیت از طریق تولد
- مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی
- مهاجرت به کانادا برای هنرمندان و افراد فوق موفق
- هزینه های زندگی در کانادا
- اخذ اقامت دائم و تابعیت کانادا از طریق کار
- پاسخ به سئوالات متداول در زمینه مهاجرت به کانادا
- سخن پایانی
شرایط عمومی مهاجرت به کانادا
مهاجرت به کانادا و شرایط عمومی در زیر عنوان پیش رو بررسی می گردد. کانادا کشور مهاجر پذیری می باشد که همه ساله متقاضیان بسیاری را به خود جذب می کنند. کانادا متدهای مهاجرتی بسیار فراوانی دارد که هر یک از این مسیرها به دقت و مطالعه طراحی گردیده اند تا بتوانند به صورت هدفمند نیروهای مورد نظر در هر ایالت و به صورت کلی دولت فدرال را تأمین نمایند.
فایل تصویری موسسه ملک پور درمورد مهاجرت به کانادا
فایل صوتی موسسه ملک پور درمورد مهاجرت به کانادا
سه کشور کانادا و استرالیا و نیوزلند به دلیل مساحت زیاد و پتانسیل و منابع بسیار، نیاز به نیروهای کار مختلف در انواع مشاغل داشته و به همین علت به جذب سرمایه گذار و نیروی کار متخصص می پردازند. در بررسی کیفیت زندگی در میان کشورهای جهان در آخرین آمار اعلام شده در سال 2019، کشور کانادا بالاترین کیفیت زندگی در جهان یعنی رتبه اول را داشته است. کانادا در شمالی ترین بخش آمریکای شمالی واقع شده است که از شمال به قطب شمال منتهی می گردد و با داشتن مساحت در حدود یک میلیون کیلومتر مربع در رتبه دوم وسیع ترین کشور های جهان و بعد از روسیه قرار گرفته است. بخش وسیعی از مساحت خشکی این کشور مانند بسیاری از مناطق روسیه یخ زده و نسبتاً قابل سکونت نمی باشد. جمعیت این کشور در حدود 37 میلیون نفر می باشد. کشور کانادا دارای 10 ایالت و 3 قلمرو می باشد که توسط یک دولت فدرال اداره می گردد و هر ایالتی به صورت زیر نظر دولت مرکزی به صورت مستقل اداره می شوند و از این لحاظ شباهت بسیاری به کشور آمریکا دارد.
می توان گفت دو دلیل اصلی پیشرفت سریع کانادا در سال های اخیر وجود دولت فدرال و جذب نیرو های کار مورد نیاز به صورت دقیق و هدفمند بوده است. اوتاوا که پایتخت این کشور می باشد و در ایالت اونتاریو واقع شده است و می توان گفت به طور کلی ساختاری سیاسی، اداری و مذهبی دارد. ایالت اونتاریو از سمت شرق با ایالت کبک همسایه می باشد و شهر اوتاوا و مرکز استان کبک یعنی مونترال بسیار به هم نزدیک هستند. استان کبک ایالت فرانسوی زبان کانادا می باشد و شهر مونترال یکی از اصلی ترین و بزرگترین شهر های کانادا است. دو شهر ونکوور و تورنتو دیگر شهر های بزرگ کشور کانادا می باشند و جمعیت بسیاری را در خود جای داده اند.
مهاجرت به کانادا از طریق کار
مهاجرت به کانادا و شرایط کار در کشور کانادا به صورت کلی شرایط مساعدی داشته و در این زیر عنوان بررسی خواهد شد. در آمار ارائه شده در سایت های آماری معتبر نرخ بیکاری کانادا در حدود 5.7 درصد در ابتدای سال 2019 بوده است. برای ورود به بازار کار و اخذ اقامت کاری در کشور کانادا دو روش اصلی پیش روی متقاضیان خواهد بود.
روش اول:
روش اول اخذ ویزای مستقیم کاری می باشد برای اخذ ویزای کار متقاضی باید پیشنهاد شغلی (Job offer) از یکی از شرکت ها یا مؤسسات کانادایی داشته باشد و با استفاده از آن پیشنهاد شغلی برای ویزای کار اقدام نماید.
روش دوم:
روش دوم اخذ اقامت دائم کانادا با یکی از روش های زیر مجموعه اکسپرس اینتری (Express Entry) می باشد. در این روش های اقامتی از همان ابتدا به فرد اقامت دائم کانادا داده می شود و سپس فرد می تواند با اجازه با داشتن اجازه کار و تحصیل و زندگی وارد این کشور شود. برنامه های زیر مجموعه اکسپرس اینتری راه هایی هستند که دولت این کشور برای جذب نیروهای ماهر آماده نموده است و منجر به اقامت دائم می گردند. برای کسانی که پیشنهاد شغلی ندارند و تجربه کار یا تحصیل در کانادا ندارند تنها روش اسکیل ورکر (Skilled worker) در دسترس می باشد. روش اسکیل ورکر معروف ترین روش مهاجرتی به کانادا در میان متقاضیان مهاجرت به کانادا می باشد. این روش پروسه نسبتاً زمان بر و پیچیده ای بوده و دارای نکات خاصی در ارائه مدارک می باشد و یک روش مبتنی بر امتیاز (PBS) است.
برای کسب اطلاعات بیشتر و طریقه انجام گام به گام روش اسکیل ورکر برای خود و خانوادتان می توانید محصول در خصوص برنامه های زیر مجموعه اکسپرس اینتری می توانید از محصول آموزش جامع اقامت کاری دولت فدرال کانادا که توسط تیم پژوهشی مؤسسه حقوقی ملک پور و استاد ملک پور و مشاور رسمی ICCRC کانادا یعنی جناب افضلی تهیه شده است، بهره مند گردید. برای اخذ اطلاعات تکمیلی و تهیه این ویدئو می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید.
آموزش جامع برنامه اقامت کاری فدرال کانادا
در نمودار زیر نرخ بیکاری در کشور کانادا در 10 سال گذشته ارائه شده است. همانطور که قابل رویت می باشد نرخ بیکاری در این کشور روند کاهشی داشته است.
از نظر شرایط کاری، در حدود 73٪ از مردم کانادایی در سن 15 تا 64 سال دارای شغل با حقوق می باشند و این رقم بالاتر از میانگین اشتغال OECD% 68 می باشد. در کانادا در حدود 76٪ از مردان در مقایسه با 71٪ از زنان دارای کار با حقوق هستند و کمی درصد مردان در این زمینه در این کشور بالاتر از زنان می باشد. در کانادا، تنها در حدود 4٪ از کارمندان بیش از ساعات کاری و به مدت طولانی مشغول به کار هستند که به طور قابل توجهی کمتر از میانگین 11٪ OECD می باشد.
مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل
مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل و اقامت پس از تحصیل در زیر عنوان پیش رو تحلیل خواهد شد. به صورت کلی با توجه به مهاجرپذیر بودن کشور کانادا و شرایط و روش های مختلف اخذ اقامت پس از تحصیل، این روش دارای محبوبیت بسیاری در بین متقاضیان مهاجرت به کانادا می باشد. پس از فارغ التحصیلی در کانادا در بسیاری از موارد، معادل مدت زمان تحصیل فرد در این کشور، به وی اجازه داده می شود که در این کشور بماند، اجازه کار داشته باشد و از مسیرهای مهاجرتی موجود در این کشور و نیرو های مورد نیاز ایالت ها برای اخذ اقامت دائم و پاسپورت این کشور بهره مند گردد. در حالت کلی، سه ماه پس از فارغ التحصیلی دانشجو باید از کانادا خارج شود، در این بازه زمانی فرد دو راه پیش روی خود دارد. راه اول این است که در مقطع تحصیلی بالاتر پذیرش گرفته و مشغول به تحصیل شود و اقامت دانشجویی خود را تمدید نماید. راه دوم این است که دانشجو درخواست اجازه کار پس از تحصیل نماید. برای اخذ اجازه کار پس از تحصیل، دانشگاه و رشته ای که فرد از آن فارغ التحصیل شده است باید مجوز اجازه کار پس از تحصیل (PGWP) داشته باشد تا مجوز اقامت برای وی صادر شود و بتواند حداقل برابر با مدت تحصیل در این کشور، اقامت اجازه کار داشته باشد. برخی از دوره ها مانند دوره هایی که مدرک آکادمیک مانند لیسانس و فوق لیسانس و... ارائه نمی نمایند. دوره های کوآپ (CO-OP) معمولاً این مجوز را ندارند که لازم است این نکته در زمان دریافت پذیرش مد نظر گرفته شود. برای دریافت اجازه کار پس از تحصیل، دوره تحصیلی فرد باید بیش از 8 ماه باشد. در جدول زیر لیست برترین دانشگاه ها کانادا به ترتیب رتبه آن ها در کشور و رتبه جهانی آن ها ارائه شده است.
رتبه در کانادا |
نام دانشگاه |
رتبه در جهان |
1 |
University of Toronto |
23 |
2 |
The University of British Columbia |
35 |
3 |
McGill University |
69 |
4 |
University of Waterloo |
76 |
5 |
Simon Fraser University |
77 |
6 |
University of Alberta |
102 |
7 |
University of Calgary |
133 |
8 |
York University |
145 |
9 |
Queen's University |
149 |
10 |
Western University |
155 |
در ادامه مسیر مهاجرت به کانادا پس از تحصیل، روش های متفاوتی برای اخذ اقامت دائم کانادا در پیش روی فارغ التحصیلان خواهد بود. متقاضی قادر است با بهره گیری از تحصیل خود و یا سابقه کار خود یا همسرش و یا استفاده از نوع رشته تحصیلی خود، از نامینیشن های استان های مختلف استفاده کرده و یا از روش های زیر مجموعه اکسپرس اینتری بهره مند شود و اقامت دائم کانادا را اخذ نماید. روش دیگر، اخذ پیشنهاد شغلی می باشد که می تواند امتیاز مناسبی برای فرد در برنامه های زیر مجموعه اکسپرس اینتری به ارمغان بیاورد. همچنین فرد می تواند با دریافت پیشنهاد شغلی، اقامت خود را به اقامت کاری تبدیل کند. در لینک های زیر می توانید اطلاعات کامل تری در خصوص برنامه های زیر مجموعه اکسپرس اینتری و روش اسکیل ورکر کسب نمایید.
با داشتن اقامت دائم کشور کانادا و رعایت شرط حضور سه سال از پنج سال آخر، متقاضی می تواند با نشان دادن پرداخت بیمه و مالیات خود، تخلف ننمودن از قوانین کانادا و مرتکب نشدن جرم در کانادا، پروسه مهاجرت به کانادا را تکمیل نموده و برای پاسپورت و تابعیت کانادا اقدام نماید.
در این بخش در خصوص مدارس کانادا که یکی از با کیفیت ترین کشور های جهان از لحاظ نظام آموزشی جهان در مدارس می باشد به دلیل وسعت مطالب پرداخته نشد و شما بزرگواران برای اخذ اطلاعات تکمیلی در خصوص مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل در مدارس به لینک زیر مراجعه نمایید.
مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری
مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری، دارای روش های بسیار و گستردگی بسیار زیادی می باشد و در این زیر عنوان به صورت مختصر مورد بررسی قرار می گیرد. این کشور به علت ثبات اقتصادی بالا، شرایط رو به رشد اقتصادی، رفتار فوق مناسب با سرمایه گذاران خارجی و تمایز قائل نشدن ما بین سرمایه گذاران داخلی و خارجی، مقصدی مناسب و با امنیت بالا برای سرمایه گذاری می باشد. ایالت های مختلف کانادا با توجه به نیازهای ایالت خود و افزایش جمعیت برخی از شهرهای کوچک خود، روش های سرمایه گذاری مختلفی را برای مهاجرت به کانادا ارائه می نمایند. اکثر روش های سرمایه گذاری در کانادا زیر مجموعه روش های کارآفرینی می باشند و هریک دارای شرایط خاص و امتیازبندی متفاوتی هستند. در این اکثر این متدها متقاضی باید با توجه به سابقه کاری و تحصیلی و سابقه کار مدیریتی خود بیزینسی را از نو طراحی کرده و یا یک بیزینس موجود را خریداری نماید و برای پیشرفت آن و ایجاد تغییر مثبت در اقتصاد آن بخش از کشور، بیزینس پلنی (طرح تجاری) ارائه نماید. علاوه بر روش های سرمایه گذاری بر مبنای کارآفرینی، روش دیگری وجود دارد که محدودیت های روش های کارآفرینی را نداشته و در حال حاضر فقط در ایالت کبک ارائه می گردد. در این روش یا شما باید 1.2 میلیون دلار کانادا را به مدت پنج سال در اختیار بانک های دولتی کانادا قرار دهید و یا 350 هزار دلار کانادا را به برخی از شرکت ها اعطا نمایید تا آن ها به جای شما 1.2 میلیون دلار کانادا را در اختیار دولت ایالت کبک قرار دهند.
در ایالت های مختلف کانادا روش های سرمایه گذاری با مبالغ و نیازمندی های متفاوتی وجود دارد. به عنوان مثال دو روش سرمایه گذاری بر اساس کارآفرینی که در ایالت بیریتیش کلمبیا وجود دارد و شرایط اقامتی و سرمایه گذاری مناسبی را در اختیار علاقه مندان قرار می دهد، روش های سرمایه گذاری 100 هزار دلاری و 200 هزار دلاری می باشند. در این روش ها فرد ابتدا رزومه و اطلاعات و شرایط بیزینس مورد نظر خود را ارائه نموده و پس از تأیید، دعوتنامه ای دریافت کرده و به همراه سرمایه خود وارد این کشور شده و سرمایه خود را روی بیزینس خود سرمایه گذاری می نماید. این روش های مهاجرتی دارای امتیازبندی و جزییات مختلفی می باشد و شرایطی را برای متقاضیان فراهم می نماید تا بتوانند یک اقامت دو ساله دریافت نمایند و در حین این دو سال با نشان دادن مراحل پیشرفت بیزینس خود برای اقامت دائم اقدام نمایند. برای اخذ اطلاعات تکمیلی می توانید به لینک های زیر مراجعه نمایید. همچنین بحث در خصوص روش های سرمایه گذاری در کانادا به عنوان روشی برای مهاجرت به کانادا بسیار گسترده است. در مقاله سرمایه گذاری در کانادا می توانید در خصوص برخی از این روش های سرمایه گذاری اطلاعات تکمیلی دریافت نمایید.
از دیگر فرصت های جذاب سرمایه گذاری در کانادا که دارای آثار اقامتی بوده و فرد از طریق اقدام به آن می تواند در بدو ورود، اقامت دائم کانادا را دریافت کند، سرمایه گذاری در استان نیوبرانزویک کاناداست. از دیگر مزیت های سرمایه گذاری در استان نیوبرانزویک نسبت به دیگر ایالات کانادا، امکان اخذ پاسپورت کانادا پس از 3 سال حضور فرد و خانواده وی در این استان است. سرمایه گذاری در این استان ملزم به اخذ امتیاز در سیستم امتیازبندی تعریف شده است و قبل از آن بایستی دارای شرایط اولیه ای چون سابقه مدیریتی، برخورداری از تمکن مالی و... بود. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این روش جذاب سرمایه گذاری در کانادا توصیه می کنیم که مقاله زیر را مطالعه نمایید.
سرمایه گذاری در استان نیوبرانزویک
مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج
مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج، یکی از مسیرهای مهاجرتیست که می توان با استفاده از آن اقامت دائم و تابعیت کانادا را اخذ نمود. برای رسیدن به شهروندی کانادا از طریق ازدواج، فرد متقاضی باید با فردی که اقامت دائم و یا تابعیت کانادا را دارد ازدواج کند. برای انجام قانونی پروسه ازدواج، هم شخص متقاضی و هم شهروند کانادا باید به سن قانونی رسیده باشند. تنها به صرف ازدواج با شهروند کانادایی نمی توان مستقیماً تابعیت این کشور را کسب نمود. شخصی که تصمیم به اخذ تابعیت کشور کانادا دارد، باید مراحلی را طی نموده و الزاماتی را رعایت نماید. اشاره به این نکته خالی از لطف نمی باشد که در روند اخذ تابعیت کانادا فرآیند جداگانه، متفاوت و خاصی برای این اشخاص به عنوان همسران شهروندان کانادا وجود ندارد و متقاضی می بایست مانند همانند تمامی دیگر متقاضیان تابعیت کانادا، حداقل 460 روز را در این کشور حضور فیزیکی داشته و این دوره زمانی باید طی پنج سال آخر از زمان درخواست اخذ تابعیت کانادا از طریق ازدواج باشد. در 5 سال آخر قبل از اقدام برای پاسپورت، متقاضی باید اقامت دائم کانادا داشته باشد و یا باید تمامی این مدت را دارای اقامت کوتاه مدت و قانونی باشد و یا به عنوان شخص تحت حفاظت باشد. همچنین در صورتی که فرد متقاضی، ساکن کانادا نباشد و یا اقامت دائم کانادا را نداشته باشد، می تواند توسط همسر کانادایی اسپانسر شود.
مهاجرت به کانادا و اخذ تابعیت از طریق تولد
مهاجرت به کانادا و اخذ تابعیت از طریق تولد فرزند موضوع این زیر عنوان می باشد. اعطای تابعیت در خصوص تولد فرزند در کانادا، بر اساس قانون خاک می باشد. در کانادا بر خلاف بسیاری از کشورهای جهان و به خصوص کشورهای اروپایی، فرزند متولد شده در این کشور، تابعیت کانادا را اخذ می نماید. تمامی کشورهایی که از اصل خاک در تولد فرزند پیروی می نمایند بدون توجه به تابعیت والدین، به فرزندی که در کشور آن ها متولد می شود تابعیت اعطا می نمایند. این قانون در اکثر کشورها تنها فرزند متولد شده را شامل می شود. شایان ذکر است این مقاله به وسیله تیم پژوهشی مؤسسه حقوقی ملک پور گردآوری و تهیه شده است و هر گونه کپی برداری از متن آن بدون اجازه و ذکر منبع، غیر قانونی بوده و شرعاً حرام می باشد. از سوی دیگر اعطای تابعیت به فرزند متولد شده در کانادا، در پروسه مهاجرت به کانادا برای والدین تأثیری ندارد و والدین قادر نخواهند بود از این روش، اقامت کانادا را اخذ نمایند. تنها مزیتی که به والدین پس از تولد فرزند داده می شود یک اقامت شش ماهه است تا در صورت تمایل بتوانند از یکی از روش های تحصیلی، کاری یا سرمایه گذاری برای اخذ اقامت اقدام نمایند.
مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی
مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی در این زیر عنوان بررسی می گردد. مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی یکی از مسیرهای کسب اقامت کانادا می باشد که به هیچ عنوان برای کیس های غیرواقعی توصیه نمی گردد. با توجه به سختی ها و خطرات روش های پناهندگی، بلا تکلیفی و اتلاف وقت بسیار زیاد، مشخص نبودن نتیجه و همچنین نداشتن اجازه کار تا اعلام نتیجه پرونده های پناهندگی، به علاوه سخت گیری های بسیار زیاد بر روی پرونده های ایرانیان در سال های اخیر نمی توان این روش را به عنوان گزینه مناسبی جهت مهاجرت به کانادا در نظر گرفت. از نظر کلی، کشور کانادا عضو کنوانسیون ژنو و قوانین حمایت از پناهندگان است. پناهنده در قوانین بین المللی به معنای فردی تعریف شده است که به کشور دیگری سفر می نماید و به دلایلی مانند دلایل مذهبی، جنسی، سیاسی و... ترس از بازگشت و حضور در کشور خود دارد. زیرا اگر این فرد به کشور خود باز گردانده شود مورد آزار و اذیت، شکنجه و یا احتمال کشته شدن وی وجود داشته باشد.
فایل تصویری مؤسسه حقوقی ملک پور راجع به پناهندگی
فایل صوتی مؤسسه حقوقی ملک پور راجع به پناهندگی
برای مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی فرد باید پس از ورود به کانادا و از داخل خاک کانادا برای پناهندگی اقدام نماید و یا از طریق دفاتر سازمان ملل (UN) درخواست پناهندگی خود را برای کشور کانادا اظهار نماید. پناهندگی در خاک کانادا می تواند روش پر فراز و نشیب و فوق العاده خطرناکی باشد. در روش درخواست از طریق UN، فرد پناهجو ممکن است سال ها به صورت بلاتکلیف در لیست UN قرار داده شود و در این چند سال نه حق کار داشته و نه می تواند به کشور خود بازگردد. اقدام به پناهندگی در کانادا نیز ممکن است چندین سال به طول بیانجامد و در انتها درخواست پناهندگی مورد قبول قرار نگیرد. این نکته حائز اهمیت است که در حین انجام پروسه های پناهندگی، پناهجو اجازه کار در کانادا و بازگشت به کشور مبدأ را نخواهد داشت. در صورتی که در انتها پرونده فرد رد شود و کیس مورد نظر در دادگاه مورد قبول قرار نگیرد، پناهجو باید طی بازه زمانی بسیار کوتاهی خاک کانادا را ترک کند. مؤسسه حقوقی ملک پور، روش های پناهندگی با کیس های غیر واقعی را به هیچ عنوان توصیه نمی نماید و این بند را برای آشنایی بیشتر شما و خطرات این روش ها تهیه نموده است.
مهاجرت به کانادا برای هنرمندان و افراد فوق موفق
مهاجرت به کانادا برای افراد موفق و هنرمندان در این زیر عنوان بررسی می گردد. هنرمندان و افراد موفق و ورزشکاران موفق در سطح بین المللی با داشتن اسپانسر و احراز شرایط خاصی می توانند جهت مهاجرت به کانادا اقدام نمایند. روشی در کانادا به نام خود اشتغالی یا Self-employed وجود دارد. افرادی که قادر به اثبات کسب درآمد از طریق تخصص خود هستند، می توانند از این طریق وارد کانادا شوند. برای اثبات این امر، فرد باید در سطح جهانی دارای شهرت و مقام های بین المللی باشد و جوایز مختلفی را برنده شده باشد و در کشور خود از طریق تخصص خود چند سال بدون این که کارمند جایی باشد کسب درآمد کرده باشد. هنرمندانی که طی 5 سال گذشته، حداقل 2 سال را به انجام کارهای هنری پرداخته و از این راه کسب درآمد دارند، به گونه ای که در صورت مهاجرت به کانادا نیاز به اشتغال در رشته و زمینه دیگری ندارند، می توانند برای محاسبه امتیاز خود اقدام نمایند. چرا که برای کسب ویزای خوداشتغالی کانادا بایستی امتیاز لازم را دریافت کنید. امتیاز لازم در این زمینه، حداقل 35 امتیاز از 100 امتیاز کل می باشد که بر حسب سن، سابقه کاری، تحصیلات، سطح زبان و میزان انطباق پذیری فرد سنجیده می شود. در صورت کسب بالاترین امتیاز در میان متقاضیان، مهاجرت هنرمندان به کانادا و اخذ اقامت دائم آنان در بدو ورود میسر می شود. اثبات پروسه کسب درآمد، پروسه ای بسیار سخت و برای ایرانیان بسیار سخت گیرانه می باشد و پروسه های این پرونده ها معمولاً چند سال به طول می انجامد. توصیه می شود که این افراد با روش های دیگری مانند روش های تحصیلی، کاری و یا سرمایه گذاری وارد این کشور شوند و از داخل کانادا برای پروسه های اقامتی خود اقدام نمایند. با توجه به جذابیت این روش برای هنرمندان پیشنهاد می کنیم که مقاله مربوطه در این زمینه را مطالعه کرده و در صورت تمایل برای دریافت اطلاعات بیشتر، با مؤسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل فرمایید.
مؤسسه حقوقی ملک پور با تلاش استاد ملک پور برای اولین بار، سری ویدئویی هایی در بررسی کامل و تشریح تمامی روش های مهاجرتی و سرمایه گذاری بین المللی تهیه نموده و در دسترس شما بزرگواران قرار داده است. برای اخذ اطلاعات تکمیلی در باب این سری ویدئویی فوق العاده می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید.
راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت
هزینه های زندگی در کانادا
یکی از عوامل تأثیرگذار در مهاجرت به کانادا یا دیگر کشورها، هزینه های زندگی در آن کشور می باشد. علی رغم این که کشور کانادا یکی از زیباترین کشورها و دارای کیفیت بسیار بالای زندگی است، هزینه های زندگی در آن در مقایسه با بسیاری از کشورهای جهان مانند کشورهای حوزه اسکاندیناوی، سوییس و آمریکا پایین تر می باشد. شایان ذکر است مانند تمامی کشورهای جهان هزینه های زندگی و بخصوص هزینه اجاره و خرید ملک در شهرهای مختلف، تفاوت های زیادی خواهد داشت. به عنوان نمونه در برخی از شهر های اصلی بزرگ و پر جمعیت کانادا مانند ونکوور، مونترال و تورنتو هزینه های مسکن و زندگی از دیگر شهرهای این کشور بالاتر است. نرخ تورم یکی از اصلی ترین و پر اهمیت ترین شاخص های اقتصادی برای سنجش شرایط زندگی در هر کشور و از عوامل انتخاب مهاجرت به کانادا یا دیگر کشورها به عنوان مقصد مهاجرت می باشد. شاخص نرخ تورم بیانگر تغییر قیمت کالاهای متفاوت در بازه زمانی یکساله می باشد. در نمودار میله ای زیر، نرخ تورم در کشور کانادا در ده سال گذشته نمایش داده شده است. همانطور که مشاهده می فرمایید این نرخ، همواره در این بازه زمانی کمتر از 4 درصد بوده است و در آخرین آمار ارائه شده به عدد 1.7 رسیده است. قیمت برخی از اصلی ترین اغلام و مخارج زندگی در جدول زیر نمایش داده شده است.
ردیف |
شرح هزینه ها |
هزینه ها به دلار کانادا |
1 |
غذا برای 2 نفر در یک رستوران متوسط |
65.00 $ |
2 |
یک فنجان کاپوچینو |
4.06 $ |
3 |
یک لیتر شیر |
2.31 $ |
4 |
یک کیلوگرم برنج |
3.94 $ |
5 |
12 عدد تخم مرغ |
3.29 $ |
7 |
1 کیلو گرم سینه مرغ |
13.10 $ |
8 |
1 کیلو گرم گوشت گاو |
14.58 $ |
9 |
1 کیلو گرم سیب زمینی |
2.62 $ |
10 |
بطری آب معدنی – 1.5 لیتری |
2.24 $ |
11 |
برق، گرمایش، خنک کننده، آب، زباله برای 85 مترمربع آپارتمان |
148.07 $ |
در ادامه در جدول پیش رو، هزینه های اجاره و خرید ملک در کشور کانادا به صورت میانگین کل کشور نمایش داده شده است.
ردیف |
شرح هزینه های محل سکونت |
هزینه ها به دلار کانادا |
1 |
اجاره آپارتمان 1 خوابه در مرکز شهر |
1،225.74 |
2 |
اجاره آپارتمان 1 خوابه خارج از مرکز شهر |
993.70 |
3 |
اجاره آپارتمان 3 خوابه در مرکز شهر |
1،976.76 |
4 |
اجاره آپارتمان 3 خوابه در خارج از شهر |
1،615.54 |
5 |
خرید هر متر مربع آپارتمان در مرکز شهر |
6،164.92 |
6 |
خرید هر متر مربع آپارتمان در خارج از مرکز شهر |
4،050.23 |
اخذ اقامت دائم و تابعیت کانادا از طریق کار
مهاجرت به کانادا و اخذ تابعیت و پاسپورت کانادا در این زیر عنوان بررسی می گردد. همانطور که در زیر عنوان های قبلی مورد بررسی قرار گرفت این کشور یکی از امن ترین و با ثبات ترین کشور های جهان و دارای کیفیت زندگی بسیار بالا می باشد. برای اخذ اقامت دائم کانادا روش های مهاجرتی مختلفی وجود دارد که در بخش های قبل به آن ها اشاره شد. پس از اخذ اقامت کانادا به صورت دائم از طریق یکی از برنامه های مهاجرتی، می توانید برای پاسپورت این کشور با احراز شرایط خاصی اقدام نمایید. برای اخذ پاسپورت و تابعیت کانادا فرد متقاضی باید در پنج سال آخر، حداقل سه سال در این کشور حضور داشته باشد و در این بازه زمانی اقامت غیر قانونی نداشته و جرم سنگینی مرتکب نشده باشد. پاسپورت کانادا بر اساس آمار سایت پاسپورت ایندکس در مقایسه با دیگر کشورهای جهان در کنار کشورهایی همچون چک، انگلستان و نیوزلند در رتبه ششم قرار گرفته است و دارندگان پاسپورت این کشور قادر هستند بدون محدودیت به 168 کشور جهان بدون ویزا و یا اخذ ویزا در محل سفر کنند. در مقاله ذیل، اطلاعات کامل و جامعی در خصوص اقامت و پاسپورت کانادا ارائه شده است.
- پرسش: سلام؛ من پزشک عمومی، 47 ساله و دارای سابقه کار در بخش دولتی و خصوصی به مدت بیش از 15 سال هستم. سه فرزند 17، 13 و 8 ساله دارم. بچه ها به درس و مطالعه علاقه زیادی دارند. صاحب مقداری باغ و زمین کشاورزی هم هستم. میخواستم بدونم بهترین راه برای اخذ اقامت کانادا چیه تا هم خودم بتونم کار کنم و هم بچه ها آینده بهتری داشته باشند؟
- پاسخ:
فایل تصویری مشاور رسمی مهاجرت به کانادا مؤسسه ملک پور در پاسخ به شما
فایل صوتی مشاور رسمی مهاجرت به کانادا مؤسسه ملک پور در پاسخ به شما
در پاسخ به این سئوال، ابتدا با توجه به سن ایشان که 47 سال است، باید گفت که تقریباً راه های ورود به کانادا از طریق برنامه های موقت مانند تحصیل و کار موقت محدود خواهد بود. معمولاً در این سن، افراد می توانند از طریق برنامه های مختلف کارآفرینی و یا سرمایه گذاری برای اقامت کانادا اقدام کنند. پزشکان عزیز در صورتی که بتوانند اثبات نمایند که در ایران کسب و کار داشته و یا در سطوح بالای مدیریتی فعال داشته اند، برای مثال کلینیک و یا مطب خود را داشته و آن را به عنوان کسب و کار نشان دهند، می توانند برای برنامه های استانی کانادا از طریق کارآفرینی اقدام نمایند. کار به عنوان پزشک در کانادا به صورت عادی میسر نخواهد بود. پزشکان پس از ورود به این کشور، برای ادامه فعالیت خود در پزشکی باید مدارک تحصیلی خود را معادلسازی کرده، آزمون بدهند و بتوانند مجوز پزشکی خود را دریافت نمایند تا بتوانند در استان محل زندگی خود به عنوان پزشک فعال باشند. به دلیل دشواری این پروسه، بسیاری از پزشکان برای بیزینس هایی که قصد راه اندازی آن ها در کانادا را دارند، موارد مرتبط با علوم سلامت و خدمات درمانی و شاخه پزشکی را در نظر می گیرند؛ مواردی که نیاز به ارائه مدارک و مجوزهای پزشکی نباشد. بنابراین در صورتی که شما بتوانید سابقه کاری مناسبی را نشان دهید، می توانید در زمینه های مختلف در کانادا برای کارآفرینی اقدام بفرمایید. بسیاری از پزشکان، از این طریق به کانادا مهاجرت کرده و کسب و کار خود را راه اندازی می نمایند. یکی از موارد مرتبط با شاخه پزشکی که نیاز به مجوزهای ساده ای دارد، موارد مربوط به زیبایی و بهداشتی می باشد. کلینیک های زیبایی، متقاضیان زیادی داشته و دارای درآمد بسیار بالایی می باشند. موارد اینچنینی بسیار می باشد و شما می توانید متناسب با علایق خود، اقدام به راه اندازی بیزینس مرتبط با شاخه پزشکی بدون نیاز به مجوزهای پیچیده نمایید. قطعاً ورود شما به کانادا از طریق برنامه های کارآفرینی، با اجازه کار موقت برای شما همراه خواهد بود. معمولاً بین 1 تا 2 سال به متقاضیان، اقامت کاری داده می شود و فرزندان زیر 22 سال می توانند در این مدت در کنار شما حضور داشته و به تحصیل در این کشور بپردازند. شما می توانید با مراجعه به وب سایت رسمی مؤسسه حقوقی ملک پور، اطلاعات کاملی در خصوص برنامه های مهاجرتی کشور کانادا به دست آورید.
- پرسش: سلام بنده دارای کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری می باشم و همسرم لیسانس حقوق دارند و دارای ۵ سال سابقه وکالت هستند . در حال حاضر هم ۵۰۰ میلیون تومان موجودی داریم و در حال گذراندن دوره های زبان انگلیسی هستیم آیا با این شرایط میشه برای کانادا اقدام کرد؟ در ضمن ۱ دختر ۲ ساله هم داریم
- پاسخ:
- پرسش: سلام بر استاد ملک پور عزیز من اگر دانشجو باشم در کانادا و باردار بشم و فرزندم به دنیا بیاد شرایط اقامت فرزندم به چه صورت میشه؟
- پاسخ:
پاسخ به سئوالات شما در زمینه مهاجرت به کانادا
پرسش: ✅آیا کانادا کشور مهاجرپذیری است؟
پاسخ: کشور کانادا در سالیان اخیر، شرایط مهاجرت افراد مختلفی را فراهم کرده است. اخیراً این کشور به عنوان بهترین کشور برای زندگی انتخاب شده است.
پرسش: ✅از چه روش هایی می توان به کانادا مهاجرت کرد؟
پاسخ: روش های مختلفی برای مهاجرت به کانادا وجود دارد؛ از جمله روش های: تحصیل، کار، سرمایه گذاری، ازدواج، تولد،پناهندگی و گروه های خاص.
پرسش: ✅بهترین روش های مهاجرت به کانادا چه روش هایی هستند؟
پاسخ: بهترین روش های مهاجرت به کانادا عبارتند از: کار، سرمایه گذاری و تحصیل در این کشور.
پرسش: ✅شرایط زندگی در کشور کانادا چگونه است؟
پاسخ: کشور کانادا از اقتصاد بسیار قوی برخوردار است و خدمات آموزشی، درمانی و رفاهی بالایی را به ساکنان این کشور ارائه می نماید.
_____________________ سخن پایانی _____________________
مهاجرت به کانادا، اقامت کانادا، شرایط و هزینه مهاجرت به کانادا و شرایط کلی اخذ پاسپورت و تابعیت کشور کانادا در مقاله پیش رو مورد تحلیل و بررسی علمی قرار گرفت. در مطالب ارائه شده در این مقاله تلاش فراوان گردید تا به تمامی سئوالات و پرسش های مطرح شده در مقدمه این مقاله و دیگر سئوالات احتمالی در خصوص مهاجرت به کانادا پاسخ علمی داده شود و در برخی از بخش های مقاله لینک های مختلفی برای کسب اطلاعات تکمیلی در باب مهاجرت به کانادا برای شما عزیزان ارائه گردد. مؤسسه حقوقی ملک پور(MIE) با مدیریت استاد ملک پور در تمامی 15 سال فعالیت خود تلاش نموده است تا با بهره گیری به روز از تکنولوژی های روز دنیای مدرن، به ارائه بالاترین کیفیت خدمات به موکلین خود بپردازد و از سوی دیگر همواره از طریق ارتباط با وکلا و دانشگاه های برتر جهان، برای رضایت موکلین و رساندن آن ها به خواسته هایشان، روش های مهاجرتی جدیدی را باز نموده و به موکلین خود ارائه نماید. شما عزیزان همواره می توانید با دفاتر مؤسسه MIE در سرتاسر جهان تماس گرفته و یا از طریق کامل کردن فرم تماس، از مشاوره تلفنی رایگان مشاورین مجرب و جوان این مؤسسه در تکمیل اطلاعات مهاجرتی خود بهره مند گردید و شرایط مهاجرتی خود و خانواده را برای کشورهای مختلف بسنجید. اگر سئوال یا ابهامی در موضوع مهاجرت به کانادا برای شما بزرگواران پیش آمد می توانید به راحتی آن را در بخش "ثبت پرسش" در انتهای مقاله مطرح نمایید تا مشاورین این مؤسسه در اسرع وقت به انها پاسخ دهند.