پاسپورت کویت

بدون نظر

پاسپورت کویت رتبه 46 را در رتبه بندی جهانی دارد؛ و با داشتن پاسپورت کویت می توان با 54 کشور بدون ویزا سفر کرد و برای  سفر به 86 کشور دریافت ویزا است. رتبه پاسپورت کشور نسبت به سایر کشور های عربی حوزه خلیج فارس کمی ضعیف تر می باشد. عموما کشورها با اقامت 5 یا 6 ساله به افراد اقامت دائم و پس از 1 الی 2 سال به شرط قبولی در آزمون شهروندی پاسپورت میدهند اما در کشور های عربی و کویت این امکان وجود ندارد. و ممکن است شما حتی با اقامت 10 یا 20 ساله هم پاسپورت دریافت نکنید. برای دریافت اطلاعات تکمیلی و دریافت مشاوره دقیق تر می توانید با کارشناسان مجرب موسسه ملک پور تماس حاصل نموده و بصورت کاملا رایگان در این زمینه اطلاعات لازم را کسب کنید.

مباحثی که در این نوشتار مورد بررسی قرار میگیرد

تماس با ما

پاسپورت کویت

شرایط اخذ پاسپورت کویت

در مقوله مهاجرت اکثر افراد به دنبال اخذ اقامت و تابعیت کشور مقصد هستند به همین جهت آشنایی با قوانین مهاجرتی کشورها به مهاجرین کمک شایانی می کند تا بتوانند تصمیم درستی اتخاذ نمایند. عموماً کشورهای مهاجر پذیر پس از گذشت 5 سال از اقامت مهاجرین، در صورتیکه سابقه کیفری نداشته باشند و قوانین حاکم در کشور مورد نظر را رعایت کرده باشند، اقدام به اعطای اقامت دائم و تابعیت می کنند. لذا در خصوص اغلب کشورهای عربی این قانون صدق نمی کند چرا که در زمینه اعطای تابعیت قوانین بسیار سختگیرانه ای را اعمال می کنند. متقاضیانی که با هدف اخذ پاسپورت کویت به این کشور مهاجرت می کنند می بایست توجه داشته باشند که در برخی روش های مهاجرتی رسیدن به اقامت دائم و تابعیت کویت امکان پذیر نیست. آیتم هایی مانند مدارک مورد نیاز و مبلغ ویزای کویت را می توان در سایت سفارت مشاهده کرد. توجه داشته باشید قیمت ویزای کویت با توجه به تایپ ویزا متفاوت خواهد بود. برای اخذ وقت سفارت در روش های معدودی مانند سرمایه گذاری و ازدواج با شهروند کویتی نیز می بایست مدت زمان 10 الی 20 سال از حضور در این کشور بگذرد تا بتوانند برای اخذ پاسپورت کویت اقدام نمایند.

اعتبار و ارزش پاسپورت کویت

مهم ترین مسئله برای اخذ پاسپورت کشورها ارزش و اعتبار پاسپورت آن کشور است. رتبه قدرت پاسپورت کویت 46 است و نسبت به کشور های عربی دیگر حوزه خلیج فارس رتبه پایین تری دارد. شما با دریافت پاسپورت کویت به 54 کشور بدون دریافت ویزا میتوانید سفر کنید. و در این بین 51 کشور نیاز به دریافت ویزای هنگام ورود دارند و همچنین 7 کشور هم با پاسپورت کویت نیاز به ویزای الکترونیکی دارند. و الزاما برای ورود به 86 کشور نیاز به اخذ ویزا است. 

نوع اعتبارات امتیاز
امتیاز تحریک 112
بدون ویزا 54
ویزای فرودگاهی 51
ویزای الکترونیکی 7
نیاز به اخذ ویزا 86
رتبه قدرت پاسپورت 46

کشورهایی که با پاسپورت کویت بدون ویزا میتوان به انها سفر کرد

یکی از اعتبارات مهم پاسپورت هر کشوری این است که با اخذ پاسپورت آن کشور برای سفر به دیگر نقاط دنیا نیاز به اخذ ویزا نباشد. این گزینه تعیین کننده اصلی رتبه پاسپورت هر کشوری است. در جدول زیر کشور هایی که بدون نیاز به ویزا با پاسپورت کویت میتوان به آنها سفر کرد لیست شده است.

 

کشور هایی که نیاز به ویزا ندارند
آلبانی اکوادور قرقیزستان
باهاما  مصر اردن
بحرین السالوادور قزاقستان
باربادوس اسواتینی کوزوو
بلاروس گرجستان میکرونزی
بوسنی و هرزگوین گواتمالا لبنان
بوتسوانا هائیتی مالزی
دومینیکا هندوراس موریس
جمهوری دومینیکن هنگ کنگ مونته نگرو
مراکش پاناما سنت لوسیا
نیکاراگوئه فلیپین سائوتومه
عمان قطر عربستان سعودی
فلسطین سنت کیتس صربستان
سنگاپور سورینام تونس
سنت وینسنت سوریه اوکراین
سودان تاجیکستان امارات
ترکیه تایلند ازبکستان

کشورهایی که با پاسپورت کویت نیاز به اخذ ویزای فرودگاهی است

ویزای فرودگاهی یا همان ویزای هنگام ورود که در فرودگاه دریافت میکنید. کشور هایی که برای سفر به آنها با پاسپورت کویت نیاز به اخذ ویزای فرودگاهی یا هنگام ورود میباشد در جدول زیر برای شما لیست شده است.

 

کشور هایی که نیاز به اخذ ویزای فرودگاهی است
آذربایجان گینه نپال
بولیوی گینه بیسائو نیجریه
بنگلادش اندونزی پالائو
برونئی ایران روسیه
بوروندی عراق رواندا
کامبوج کنیا ساموآ
کیپ ورد لائوس سنگال
کومور لسوتو سیرا لئون
کنگو ماکائو جزایر سلیمان
جیبوتی ماداگاسکار سومالی
گینه استوایی مالاوی سودان جنوبی
اتیوپی مالدیو تایوان
گابن جزایر مارشال تانزانیا
غنا موریتانی تیمور شرقی
مغولستان موزامبیک اوگاندا

کشور هایی که با پاسپورت کویت نیاز به اخذ ویزای الکترونیکی است

ویزای الکترونیکی ویزایی است که آن را به صورت آنلاین درخواست میدهید و نیاز به حضور ندارد. و تمامی مراحل آن اعم از ارسال مدارک و پرداخت هزینه ها به صورت آنلاین است. در جدول زیر کشور هایی که با پاسپورت کویت نیاز به ویزای الکترونیکی دارند لیست شده اسن.

 

کشور هایی که نیاز به ویزای الکترونیکی دارند
ساحل عاج نیوزلند سیشل پاکستان
سریلانکا انگلستان کره جنوبی ----

کشورهایی که با پاسپورت کویت  نیاز به اخذ ویزا دارند

در این بین با پاسپورت کویت 86 کشور هستند که برای سفر به آنها نیاز به اخذ ویزا است. در جدول زیر نام این کشور ها برای شما عزیزان لیست شده است.

 

کشور هایی که نیاز به اخذ ویزا دارند
افغانستان بنین چاد
الجزایر بوتان شیلی
آندورا برزیل چین
آنگولا بورکینافاسو کلمبیا
آنتیگوا بلغارستان کونگو
آرژانتین کامرون کاستاریکا
استرالیا کانادا کرواسی
اتریش آفریقای مرکزی قبرس
بلژیک بیلز جمهوری چک
دانمارک گامبیا گویان
اریتره آلمان مجارستان
استونی یونان ایسلند
فیجی فرانسه اسرائیل
فنلاند گرانادا هند
ایرلند کیریباتی لیختن اشتاین
جامائیکا لتونی لوکزامبورگ
ژاپن لیبریا لیتوانی
ایتالیا لیبی مولداوی
مالی میانمار نائورو
مالتا موناکو هلند
مکزیک نامیبیا کره شمالی
مقدونیه شمالی پاراگوئه اسلوونی
نیجر پرو اسلواکی
نروژ لهستان سن مارینو
پاپوآ گینه پرتغال رومانی
آفریقای جنوبی سوئیس ترکمنستان
اسپانیا تونگا آمریکا
سوئد ترینیداد و توباگو اروگوئه
واتیکان ونزوئلا ---

اخذ پاسپورت کویت از طریق کار

در مقوله بررسی شرایط کار در کشور های خارجی توجه به نرخ بیکاری کشور مورد نظر از اهمیت بالایی برخوردار است. همانطور که در نمودار زیر مشاهده می کنید نرخ بیکاری کشور کویت بسیار پایین بوده و این عدد حاکی از بازار کار پر رونق کویت می باشد. اولین قدم برای اخذ اقامت کاری در کویت این است که متقاضی بتواند از یک کارفرمای شهروند کویت پیشنهاد شغلی دریافت نماید، در این مرحله توجه به مشاعل مورد نیاز الزامی است. برای مثال متقاضیانی که کارگری در کویت را مدنظر دارند می بایست به بازار کار مربوطه را بررسی نمایند. اشخاصی که پیشنهاد شغلی معتبر دریافت کرده باشند می توانند اقامت موقت این کشور را جهت اشتغال داشته باشند لذا توجه به این نکته الزامی است که در صورت اتمام قرارداد متقاضی می بایست کشور کویت را ترک نماید. عموماً افرادی که به دنبال اخذ اقامت کاری در کشورهای خارجی هستند، رسیدن به اقامت دائم و پاسپورت را نیز مد نظر دارند. کشور کویت برای اعطای اقامت دائم از طریق کار تدابیر سختگیرانه ای داشته بدین صورت که متقاضی می بایست حداقل ده سال در کویت مشغول به کار باشد و بتواند وابستگی به خاک این کشور را اثبات نماید. برای رسیدن به پاسپورت کویت نیز لازم است مدت زمان زیادی از اقامت دائم گذشته باشد. درصورتیکه هیچگونه جرم کیفری در سوابق متقاضی نباشد، ده سال پس از اقامت دائم می تواند برای اخذ تابعیت کویت اقدام نماید. خوانندگان گرامی شما می توانید جهت بررسی شرایط کار در کشور کویت و دیگر کشورها، محصول بینظیر گام به گام تا کار در خارج از کشور را از وبسایت موسسه ملک پور تهیه نمایید. قطعاً پس از مطالعه این پکیج آموزشی، قادر خواهید بود با مقایسه شرایط کشورهای مختلف گزینه مناسب را انتخاب نمایید.

مهاجرت به کویت

اخذ پاسپورت کویت از طریق تحصیل

متقاضیانی که قصد تحصیل در کشور کویت را دارند می بایست دارای شرایط و مدارک مورد نیاز در مقطع مربوطه باشند. متقاضیان تحصیل در مدارس از 6 سالگی تا 18 سالگی می توانند اقدام به اخذ پذیرش نمایند. لازم به ذکر است که در کویت مدارس روزانه و شبانه روزی بین المللی با کیفیت بالای آموزشی وجود دارد و اخذ پذیرش برای افراد زیر 18 سال به سادگی صورت می گیرد اما برای افراد بالای 18 سال شرایط سختگیرانه ای قرار داده شده است. افراد بالای 18 سال می توانند در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا تحصیلات آکادمیک داشته باشند. شرایط پذیرش تحصیلی در کشور کویت به این صورت است که متقاضی می بایست رزومه تحصیلی قوی ارائه دهد و گواهی امنیت اجتماعی ارائه دهد. مدت زمان دوره تحصیلی در مقطع لیسانس 3 سال، فوق لیسانس 2 سال و دکترا 5 سال بوده و با توجه به دانشگاه مورد نظر متقاضی زبان آموزش انگلیسی یا عربی خواهد بود. لازم به ذکر است که تحصیل در کویت به تنهایی هیچگونه آثار حقوقی نخواهد داشت و منجر به اخذ اقامت دائم و پاسپورت نمی شود. خوانندگان گرامی  این مقاله توسط کارشناسان مجرب موسسه ملک پور برای استفاده ی شما عزیزان گردآوری شده و هرگونه کپی برداری از آن بدون ذکر منبع، غیر اخلاقی بوده و شرعاً و عرفاً حرام است.

اخذ پاسپورت کویت از طریق سرمایه گذاری

یکی دیگر از روش های مهاجرت به کویت، سرمایه گذاری در این کشور می باشد. در مقوله سرمایه گذاری خارجی لازم است که متقاضیان استاندارد های سرمایه گذاری کشور مورد نظر را بررسی نمایند. کشور کویت دارای استاندارد های مناسبی در زمینه سرمایه گذاری است علاوه بر آن لازم به ذکر است که در سال های اخیر کنترل فساد مالی در این کشور سیر نزولی داشته است. قانون کلی برای سرمایه گذاری در کویت بدین صورت است که شخص سرمایه گذار تنها 49 درصد از سهام را خواهد داشت اما بر طبق قوانین جدیدی که از سمت دولت کویت وضع شده است، در زمینه های خاصی مانند خرید ملک سرمایه گذار می تواند مالکیت صد در صدی داشته باشد. اخذ پاسپورت کویت از طریق سرمایه گذاری امکان پذیر خواهد بود لذا مستلزم حضور شخص سرمایه گذار در کشور کویت می باشد و همانطور که قبل تر ذکر شد، حداقل زمان لازم برای رسیدن به اقامت دائم و پاسپورت کویت بین ده تا بیست سال خواهد بود. حداقل مبلغ مشخص شده برای سرمایه گذاری خارجی 25 هزار دینار کویت معادل 80 هزار دلار آمریکا می باشد.

اخذ پاسپورت کویت از طریق تولد

برای بررسی این روش ابتدا لازم است درباره نحوه عملکرد و قوانین کشور های مختلف در زمینه اعطای تابعیت از طریق تولد توضیح داده شود. برای اعطای تابعیت از طریق تولد، بصورت کلی دو اصل خاک و خون وجود دارد. در کشور های دارای اصل خاک، فارغ از تابعیت والدین اگر کودک در آن کشور متولد شود، تابعیت کشور مربوطه را دریافت می کند. در کشور های دارای اصل خون، صرفا بخاطر تولد کودک در آن کشور تابعیت اعطا نمی شود چرا که در اصل خون حتما باید یکی از والدین شهروند کشور مورد نظر باشد. قانون تابعیت کویت در این زمینه بر اساس اصل خون است و اگر والدین خارجی در خاک این کشور صاحب فرزند شوند، نمی توانند برای فرزند خود پاسپورت کویت را اخذ نمایند. البته در صورتیکه کودکی در خاک کشور کویت پیدا شود و هویت پدر و مادر نامعلوم باشد، دولت این کشور بر اساس قانون خاک عمل کرده و به کودک مورد نظر پاسپورت کویت اعطا می شود. از جمله کشورهایی که بر اساس قانون خاک عمل می کنند و در صورت تولد فرزند تابعیت به وی اعطا خواهند نمود، می توان به کانادا، آمریکا و برزیل اشاره داشت.

اخذ پاسپورت کویت از طریق ازدواج

بر اساس قانون تابعیت کویت اخذ پاسپورت از طریق ازدواج شرایط خاصی دارد که در این بخش به بررسی آن می پردازیم. اگرشخصی قصد دارد از طریق ازدواج اقامت دائم کشور کویت را اخذ نماید و به پاسپورت کویت دست یابد، می بایست با فردی که شهروند این کشور است ازدواج قانونی و رسمی داشته باشد. برای تحقق این امر شخص می تواند با ارائه مدارکی مبنی بر اثبات واقعی بودن ازدواج، ویزای 6 ماهه کویت را دریافت نماید و در این مدت زمان ازدواج خود را رسمی کند. یکی از مهم ترین موارد جهت اخذ اقامت کویت از طریق ازدواج این است که شهروند کویتی توانایی ارائه تمکن مالی برای پرداخت هزینه های زندگی و سکونت همسر را داشته باشد. گرفتن گواهی عدم منع ازدواج (CNI) از سفارت نیز الزامی است. توجه داشته باشید چنانچه شخصی برای اخذ اقامت کویت اقدام به ازدواج صوری نماید و این امر به دولت کویت اثبات شود، ملزم به پرداخت جریمه خواهد بود. پس از ازدواج زوجین می بایست حتما محل سکونت مشترک داشته باشند. در صورتیکه تمامی شرایط ذکر شده رعایت شود، پس از ازدواج به شخص خارجی اقامت موقت داده می شود و پس از گذشت مدت زمان حداقل پنج  سال در صورت تداوم ازدواج، شخص خارجی می تواند برای اخذ اقامت دائم کویت اقدام نماید. لازم به ذکر است برای اخذ پاسپورت کویت از طریق ازدواج باید 10 سال از اقامت دائم شخص گذشته باشد و هیچگونه سابقه کیفری نداشته باشد.

اخذ پاسپورت کویت برای هنرمندان و افراد موفق

یکی دیگر از روش هایی که برای اخذ اقامت و تابعیت کشورهای خارجی وجود دارد، ویزای هنرمندان یا افراد موفق می باشد. برای اخذ اقامت از این روش، شخص می بایست مدارکی ارائه دهد که اثبات نماید از طریق حرفه ی مورد نظر در کشور مبدأ درآمد داشته و در حال حاضر از تمکن مالی برخوردار است و نیازی به کسب درآمد در کشور مقصد نخواهد داشت. علاوه بر آن ارائه رزومه قوی در زمینه مورد نظر الزامی است. برای مثال اگر شخصی ورزشکار باشد لازم است که سابقه ورزشی در سطح ملی و بین المللی ارائه دهد و اثبات نماید از طریق رشته ورزشی خود کسب درآمد می کند. کشور کویت برنامه مهاجرتی مجزایی برای هنرمندان و افراد موفق ارائه نداده و نمی توان از این روش به پاسپورت کویت دست یافت. کشورهایی که در حال حاضر به افراد موفق و هنرمندان اقامت اعطا می کنند، کانادا و اتریش می باشند.

اخذ پاسپورت کویت از طریق پناهندگی

اخذ پاسپورت کویت از طریق پناهندگی روش پر ریسک و غیر قانونی محسوب شده و توصیه می شود متقاضیان عزیز همیشه در امور مهاجرت از روش های قانونی و ایمن اقدام نمایند. موسسه ملک پور مهاجرت از طریق پناهندگی را رد کرده و هیچگونه خدمات مشاوره ای یا اجرایی در این زمینه ارائه نمی دهد. لذا این مطلب صرفاً در راستای افزایش آگاهی شما عزیزان گردآوری شده است. اخذ پاسپورت کویت از طریق پناهندگی یک روش غیر استاندارد و پر خطر محسوب می شود و بصورت کلی روش پناهندگی برای افرادی ایجاد شده که در کشور خود از نظر امنیت جانی مورد تهدید بوده و یا گرفتار فقر شدید هستند، این افراد می توانند به کشور های عضو کنوانسیون ژنو مهاجرت داشته باشند. کویت نیز یکی از کشورهای عضو کنوانسیون ژنو است و روند پناهندگی در کویت بدین صورت است که اشخاص بمحض ورود به خاک کویت می بایست به اداره مهاجرت مراجعه نموده و شرایط خود را توضیح دهند. لذا توجه داشته باشید مدت زمان اخذ اقامت و پاسپورت کویت از طریق پناهندگی نامشخص است. مادامیکه این امکان وجود دارد شخص از روش های قانونی مهاجرت کند به هیچ وجه پناهندگی پیشنهاد نمی شود چراکه شرایط زندگی در کمپ های پناهندگی کویت عموماً نامناسب است. توجه داشته باشید اگر شخصی صرفاً با هدف اخذ پاسپورت کویت با ارائه مدارک دروغین اقدام به پناهندگی کند، مرتکب جرم شده است و عواقب کیفری به دنبال دارد. علاوه بر آن در روش پناهندگی عموماً افراد اجازه بازگشت به کشور مبدأ را نخواهند داشت.

هزینه های زندگی در کویت

اشخاصی که قصد دارند از روش های مختلف برای اخذ پاسپورت کویت اقدام نمایند، می بایست از میزان هزینه های زندگی در این کشور آگاه باشند. بطور میانگین هزینه های زندگی برای یک نفر در کشور کویت بدون در نظر گرفتن هزینه اجاره ملک، ماهیانه 700 دلار و سالانه نزدیک به 9 هزار دلار می باشد. از طریق کارگری در کویت می توان بصورت میانگین 1500 دلار در ماه درآمد داشت. در جدول زیرلیستی از اقلام مصرفی و مخارج معمول زندگی در کویت را مشاهده می کنید:

 

هزینه های زندگی در کشور کویت بر حسب دلار

غذا در رستوران معمولی

6.4

 

بلیط یکطرفه

0.81

آب معدنی نیم لیتری

0.51

حمل و نقل (ماهیانه)

40

برنج (یک کیلو گرم)

1.9

گازوئیل (یک لیتر)

0.32

شیر (یک لیتری)

1.42

هزینه باشگاه (ماهیانه)

113

نان سفید (500 گرم)

0.9

هزینه انرژی (ماهیانه)

110

تخم مرغ (12 عدد)

1.85

اجاره آپارتمان یک خوابه در مرکز شهر

883

سیب (یک کیلو گرم)

2

اجاره آپارتمان یک خوابه در اطراف شهر

701

پیاز (یک کیلو گرم)

0.64

خرید آپارتمان در مرکز شهر (متر مربع)

6495

گوجه فرنگی ( یک کیلو گرم)

1.3

خرید آپارتمان در اطراف شهر (متر مربع)

3134

سیب زمینی (یک کیلو گرم)

0.97

اینترنت(ماهیانه)

26.7

مک دونالد

6.4

سینما

11.3

کاپوچینو

4.9

مهد کودک

271

 


سوالات متداول 

✔️ آیا اخذ پاسپورت کویت برای اتباع خارجی امکان پذیر است؟

کویت نیز مانند دیگر کشورهای عربی در زمینه اعطای تابعیت قوانین پیچیده و سختگیرانه ای داشته بدین صورت که افراد واجد شرایط در بهترین حالت پس از گذشت 10 سال از حضور در این کشور موفق به اخذ پاسپورت کویت خواهند شد.

✔️ هزینه های زندگی در کشور کویت بصورت میانگین چقدر است؟

برای زندگی در کشور کویت بدون در نظر گرفتن مبلغ اجازه مسکن، بصورت میانگین ماهیانه 700 دلار نیاز است.

✔️ آیا تحصیل در کشور کویت برای اتباع خارجی قابل انجام است؟

دانشجویان بین المللی می توانند با اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی کویت در این کشور تحصیل نمایند اما این روش منجر به اخذ اقامت دائم و پاسپورت کویت نخواهد شد.

✔️ اقامت کاری در کشور کویت به چه صورت است؟

متقاضیانی که قصد کار در کشور کویت را دارند می بایست از یک کارفرمای شهروند کویت پیشنهاد کاری معتبر دریافت نمایند.


_____________سخن پایانی____________

پاسپورت کویت، روش های مختلف اخذ پاسپورت کویت، ارزش پاسپورت کویت و ویزای کویت برای ایرانیان از مواردی هستند که در این مقاله بصورت علمی و تخصصی مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت. کویت یکی از کشور های ثروتمند جهان محسوب شده و در سال های اخیر توجه سرمایه گذاران بسیاری را به خود جلب کرده است لذا توجه به این نکته حائز اهمیت است که کشور کویت در زمینه اعطای تابعیت به مهاجرین قوانین سختگیرانه ای دارد، در حالیکه در بسیاری از کشور های پیشرفته مانند کانادا، انگلستان، پرتغال، اتریش و... با توجه به روش مورد اقدام شخص می تواند چند ساله اقامت دائم و تابعیت کسب نماید. خوانندگان گرامی امیدواریم با مطالعه این نوشتار، اطلاعات شما درباره پاسپورت کویت بیش تر شده باشد. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر، می توانید با کارشناسان مجرب موسسه ملک پور تماس برقرار نمایید و مشاوره رایگان داشته باشید. علاوه بر آن می توانید در قسمت ثبت دیدگاه، سوالات مورد نظرتان را ثبت کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن پاسخ بگیرید.

امتیاز 5 از 5 ( 1 رای ثبت شده)

مطالب مرتبط و مفید


ثبت پرسش
مشاوره رایگان